bizimkileri çekiştiriyos genem....seninki de maç hastası mı kedicik?ne ediyonus gacılar
enemm flockemm iyi yapmısın vala. benimki hazırlıklı senin dizilerini izlemen için ayrı tw alcam sana diyor:26: onu geçtim mutfga bile lcd alcakmıs yemek yerken izlemek için ya da playstaion oynamak içinbi futbol anımız da şööleydi bak:
yeni evliyis o vakit.bir tv yeter dediydim.bildiğin gibi ben pek tv meraklısı değilim,bi haberleri izliyom bi de tartışma programlarına alakam var.zaman zaman bazı belgeseller dikkatimi çeker o kadar.e bunları da zaten ortak izliyos ne gerek var 2. tv'ye dediydim.bi yandan da 3-5 elime ne geçerse kenara atıyom kara gün hesabı olarak.ama bundan haberi yok bunun.
enem bi baktım,benimki maçı izlemeyi bırakmış transa geçmiş resmen.sabah maç akşam maç! MAÇ MAÇ MAÇ!
ay tuğçem rahatsızlığımı dile getiriyom peki diyo bi kıdım değişiklik yok. bi gün bi baktım 1989'un maçını izliyo.benim şalterler o vakit attı.
dışarda kar yağıyobeni bekle dedim çıktım dışarı çarptım kapıyı.arçeliğe bir girişim var şaşarsın!bütün birikimi masanın üstüne koydum 'bana acilen bi tv lazım!'dedim adam şok. 'bu ancak bi 37 ekrana yeter dedi.fark etmez dedim.tv'yi aldım eve döndüm....kucağımda tv ile beni görünce bu sefer dehşetle bana baktı 'nerden buldun bunu?'diyo...
sinirle bi yandan tv'yi kurdum diğer yandan da git maçını izle sen!diye söylendim.
vışşşş tuğçem sen yandın valla....sistemini kafasında tasarlamış bilem o!enemm flockemm iyi yapmısın vala. benimki hazırlıklı senin dizilerini izlemen için ayrı tw alcam sana diyor:26: onu geçtim mutfga bile lcd alcakmıs yemek yerken izlemek için ya da playstaion oynamak için
bizimkileri çekiştiriyos genem....seninki de maç hastası mı kedicik?
kedicim hosgeldin
vışşşş tuğçem sen yandın valla....sistemini kafasında tasarlamış bilem o!
kaldı böylesi daha ya???imrendim bak şincik....yok allahtan bi türkiye maçlarıı takım tutuyo ama erkek adam takım tutmazmı laflarına maruz kalmasın diye beşiktaşlıyım diooo say 11 desem nerden biliim ben der quarizmayı boboyu falan bilmes ben daha ii bilirim gerçi ben cimbomluyum o ayrı konu
hoşbulduk canımcımmm
kaldı böylesi daha ya???imrendim bak şincik....
sen bizi maç zamanında bi gör hele!özel alışverişe çıkılıyo cips çerez vs. için....
kedicim sen şanslıymıssın gene. maç tutkunu değil senin eşinfutbol yüzünden 2. plana atıon beni diom da gülüo kumam oldu artıkın alıstım gari
bi ara sen de izlesene benimle dedi,oturdum yanına fikir yürütmeye başladım:kedicim sen şanslıymıssın gene. maç tutkunu değil senin eşinfutbol yüzünden 2. plana atıon beni diom da gülüo kumam oldu artıkın alıstım gari
onu da kendine benzetti!her maç forma giyiyo o da!kelaynak sürüsündenmiş benimki nesli tükenmek üzree.... ben severim arada maç izlemeyide yinede istemem yani eşimin maç tutkunu olmasını allah sizlere sabırlar versin canlarımmm..... flockemin ileride kurtarıcısı küçük flocke allah sanada bi kız nasip ederse tuğçem oda seni kurtarır..
bi ara sen de izlesene benimle dedi,oturdum yanına fikir yürütmeye başladım:
siz çok zevksizsiniz,biz olsak kenarlara 3-5 çiçek ekerdik,mesela kale direği çok çıplak,bunun her iki yanına yediveren gül ağaçları olsa,kendisini de hanımellerle kaplasalar çok hoş olur...hakemi niye ööle giydirmişler ki?şöyle daha dökümlü bi model seçebililermiş,ben olsam onu eflatun giydirirdim,boynuna da iki ton koyu bir fular....hele ki şu futbolcu saçlarını niye ööle toplamış?ona geriye doğru taramak daha çok yakışır....
adam koptu attı beni yanından 'öteye git öteye git!içine ettin maçın!'dediydi...
amin inşallah kedicimkelaynak sürüsündenmiş benimki nesli tükenmek üzree.... ben severim arada maç izlemeyide yinede istemem yani eşimin maç tutkunu olmasını allah sizlere sabırlar versin canlarımmm..... flockemin ileride kurtarıcısı küçük flocke allah sanada bi kız nasip ederse tuğçem oda seni kurtarır..
iyi etmişin flockerm vala ben de arada izliom benimkiyle bu taktiği uygulamak istedimbi ara sen de izlesene benimle dedi,oturdum yanına fikir yürütmeye başladım:
siz çok zevksizsiniz,biz olsak kenarlara 3-5 çiçek ekerdik,mesela kale direği çok çıplak,bunun her iki yanına yediveren gül ağaçları olsa,kendisini de hanımellerle kaplasalar çok hoş olur...hakemi niye ööle giydirmişler ki?şöyle daha dökümlü bi model seçebililermiş,ben olsam onu eflatun giydirirdim,boynuna da iki ton koyu bir fular....hele ki şu futbolcu saçlarını niye ööle toplamış?ona geriye doğru taramak daha çok yakışır....
adam koptu attı beni yanından 'öteye git öteye git!içine ettin maçın!'dediydi...
kızımın hastane çıkış takımı bilem siyah-beyazdı,önlüğünde çirkin bi kuş vardı üstünde de ben bi yavru kartalım yazıyodu...
oysa ben onu pembişlere saracaktım...
bende diorumm çocuğumuz olursa sarı kırmızı zıbın alıcam olmaz siyah beyaz al diyo çok fanatikmiş gibinnn laf ediyonn diyom olsun fanatik değilsemde siyah beyaz olsun diyoo
yapma kedicik sen de zorla ormanlaştırıyon adamı ya...ni güsel ayıcıklı zürafalı bilmem neli bebiş takımları var ya....bende diorumm çocuğumuz olursa sarı kırmızı zıbın alıcam olmaz siyah beyaz al diyo çok fanatikmiş gibinnn laf ediyonn diyom olsun fanatik değilsemde siyah beyaz olsun diyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?