oyyy hevuğum gelmiş....
ben neler yapmadım 9 yıl boyuncakahve yapsan?şööle okkalı bi türk kahvesi?
eenmm havukum nerlerdesin sen göremioz seni hiç
bi tene cüzdan aliim diyom evlilik yıldönümü için.babalar gününe de ya burcunun dediği heykelcikten alırım ya da en kötü ihtimal genem beşiktaş-store'un yolunu tutabilirim...floke hediye düşündünmü kocana
tam uykusu bastırdığında çocuğu ver kucağına,bi işin çıkıversin....ben neler yapmadım 9 yıl boyuncaneskafe içerdi bu yemekten sonra 3 tatlı kaşığı koyuyodum içine büyük fincan yarım saat sonra yine uyuyodu
bi tene cüzdan aliim diyom evlilik yıldönümü için.babalar gününe de ya burcunun dediği heykelcikten alırım ya da en kötü ihtimal genem beşiktaş-store'un yolunu tutabilirim...
kız deme ööle,hangimizi sevmekten vazgeçti gari?Flockem Rabbim beni sevmeye başladı sanırım yetişiyorum size
canım cüzdanı eskidiyse cüzdan güzel bir hediye benim kocanınki eskimiş bayağı o atmaz ama sanırım 30 yıldır kullanıyobi tene cüzdan aliim diyom evlilik yıldönümü için.babalar gününe de ya burcunun dediği heykelcikten alırım ya da en kötü ihtimal genem beşiktaş-store'un yolunu tutabilirim...
yuh 350 çok para hayatta vermem benim eşim takmaz zatenDogum günümü flocke Babalar günü içinmii..
Benim arkadaşım ilginç bi fikir istiyodu hep benim hayalimdi ona söyledim oglunun parmak izinden kol düğmesi yaptırdı üzerindede kendi başharfleri... Gümüş 350 tuttu...Güzel ama dimii..
her ikisi de hevuk-can...bekarlara buradan duyrulur: HAZİRAN AYINDA EVLENMEYİN!Dogum günümü flocke Babalar günü içinmii..
Benim arkadaşım ilginç bi fikir istiyodu hep benim hayalimdi ona söyledim oglunun parmak izinden kol düğmesi yaptırdı üzerindede kendi başharfleri... Gümüş 350 tuttu...Güzel ama dimii..
hevuk ben şu evlendirme programlarına hiç bakmıyom bana herşey yakışırı izliyorum öğlen sonra yemekteyize az bakıyorum akşam malum dizileri izliyoruz fatmagülü izlemiyorum tek odaa konusu malum bilindik diye filmide vardı eskiden
dağıldı iyicene,manevi olarak bağlandı mı ne?dikişler filan hep gitmiş,aliim diyom bi tene şööle deri,dikişleri ii olandan...canım cüzdanı eskidiyse cüzdan güzel bir hediye benim kocanınki eskimiş bayağı o atmaz ama sanırım 30 yıldır kullanıyo
her ikisi de hevuk-can...bekarlara buradan duyrulur: HAZİRAN AYINDA EVLENMEYİN!
dediğin ii de ben kronik züğürtüm şu sıralar...adamdan çaktırmadan aylar içersinde 125 lira 50 kuruş çarpabilmişim....
onlar yan gidiyo be kriptik-can...ööle t-shirtü filan pek hediyeden saymıyo gibi...söylemedi hiç tabe ama ben annıyom onu.deo kullanmıyo,parfüm kullanıyo,o da daha baya var.yaz ayı ya flokecim tşört alabilirsin yada yazlık pijama iç çamaşır çorap yada deodorant olabilir..
bak trend yolda falan hep indirime giriyo 35 e falan var sanırım deri cüzdandağıldı iyicene,manevi olarak bağlandı mı ne?dikişler filan hep gitmiş,aliim diyom bi tene şööle deri,dikişleri ii olandan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?