ya yok elmi, millete reklam etmenin ne alemi var, biz kendi hayallerimizi gerceklestirirsek bizden iyisi yok..etrafı 40 vat renkli ampullü olsun panonun ama...dönüşümlü yanıp sönsün ki herkes görsün...
valla panoyada siz dileyin porala dileginizi size ceksin yazariz.
ohh hem güneslenir hem cikolatalar yersiniztamam komsumantalya fethiye civarlari köycegiz civarlari enfes olur..zaten yazlik olucak, yazdan yaza doldurur cikolatalari cantaya gelirim gari bu yaza tamiratla gecer artik, seneye enfes bi tatili hakedecez insallah
aynen elmi almancayi cekeceksin, kizlari degilorda biseyler ters gidiyor...almanca tv kanallari izle düzenli oarak gündüzleri tavsiye ederim, bende birakinca gidiyor, tv izlemek iyi geliyor
etrafı 40 vat renkli ampullü olsun panonun ama...dönüşümlü yanıp sönsün ki herkes görsün...
sendeki de derde bak,bizim için o vakit sorun olur mu,çıkarırız seni bi çatıya,çekim yasasını harekete geçiriverirsin,elmi ertesi sabah sana ola muçaça der!bu is olunca acep isi ticaretemi döksek millet gibi, bak tatilide bedavaya getiririz... sonra antalya yetmez bize, ohh havai falan dünyaya aciliriz...elmi artik almancadan sonra ingilizce ispanyolca falanda ögrenmen gerebilir canim
bu is olunca acep isi ticaretemi döksek millet gibi, bak tatilide bedavaya getiririz... sonra antalya yetmez bize, ohh havai falan dünyaya aciliriz...elmi artik almancadan sonra ingilizce ispanyolca falanda ögrenmen gerebilir canim
sendeki de derde bak,bizim için o vakit sorun olur mu,çıkarırız seni bi çatıya,çekim yasasını harekete geçiriverirsin,elmi ertesi sabah sana ola muçaça der!
aman aman Almancayi ögreniyimde beni siz idare edersinz oralarda da
ya flocke cati tehlikeli olmasin isleri yoluna koymusken catidan düser müserim, maazallah, evin kocaman terasi olur zaten üst katta, ordan harekete geciriveririz cekim yasasini
olur canım,sen en rahat bu yasayı nası harekete geçirebilirsen artıkın,terası varsa gerekirse şezlong ve şemsiye de çıkarırım yukarı....keyfine bak,yasayı harekete geçir yeter...
selam rüzgargülü...iyi aksamlar :97:
ara ara kayboluyor elmidir ne yapsa yeridirelmi nereye kayboldu gene???
iyi aksamlar :97:
denize dürbünle bakmayalım ama! yürüyüş mesafesi 5 dakka olsun.daha ben sandal alıp size balık tutcam oltamla...evler yanyana olsun flockedoppelhaushälfte:) tuz seker biterse isteyebilelim...denize sifir olmasina gerek yok ama evden deniz görünecek, sonracima....düsünelim artik
iyi aksamlar hosgeldin, sana ev falan lazim degil demi:44:
selam rüzgargülü...
rüzgargülü,konumuz çekim yasası...uygulayabilenlerden misin sen de?
cekim yasasiyla urasiyoruz da rüzgargülü...hosbuldum,ne evi :26:
sağol,sen sormalı...arkadaşla çekim yasasını konuşuyorduk,başarabilenlerdenmiş.biz de dedik ki,parola'yı alalım çatıya çıkaralım,çekiversin yasayı bize.hosbuldum,ne evi :26:
Selamm
Nasilsiniz bakalim ?
hani diyorlar ya,isteğine odaklanınca her dilediğin olurmuş diye,biliyor musun sen onu?cekim yasasi derken ? anlamadim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?