Ölümüne Geyik Topiği :-))

etrafı 40 vat renkli ampullü olsun panonun ama...dönüşümlü yanıp sönsün ki herkes görsün...
ya yok elmi, millete reklam etmenin ne alemi var, biz kendi hayallerimizi gerceklestirirsek bizden iyisi yok..
ikiniz bana yetiyosunuz, milleti basima sarmayin..hilfeee

tamam flocke burdayiz

valla panoyada siz dileyin porala dileginizi size ceksin yazariz.

bu is olunca acep isi ticaretemi döksek millet gibi, bak tatilide bedavaya getiririz... sonra antalya yetmez bize, ohh havai falan dünyaya aciliriz...elmi artik almancadan sonra ingilizce ispanyolca falanda ögrenmen gerebilir canim

ohh hem güneslenir hem cikolatalar yersiniz
valla öncede izliyodum hatta cizgi film izliyodum ama suan yok.
her ne olursa olsun ben bu Almancayi almanlar gbi konusucam.:112biraz faazla abarttim gliba neyse )
etrafı 40 vat renkli ampullü olsun panonun ama...dönüşümlü yanıp sönsün ki herkes görsün...

hahaa
super idee:118:

bu is olunca acep isi ticaretemi döksek millet gibi, bak tatilide bedavaya getiririz... sonra antalya yetmez bize, ohh havai falan dünyaya aciliriz...elmi artik almancadan sonra ingilizce ispanyolca falanda ögrenmen gerebilir canim
sendeki de derde bak,bizim için o vakit sorun olur mu,çıkarırız seni bi çatıya,çekim yasasını harekete geçiriverirsin,elmi ertesi sabah sana ola muçaça der!

aman aman Almancayi ögreniyimde beni siz idare edersinz oralarda da

sendeki de derde bak,bizim için o vakit sorun olur mu,çıkarırız seni bi çatıya,çekim yasasını harekete geçiriverirsin,elmi ertesi sabah sana ola muçaça der!
ya flocke cati tehlikeli olmasin isleri yoluna koymusken catidan düser müserim, maazallah, evin kocaman terasi olur zaten üst katta, ordan harekete geciriveririz cekim yasasini

aman aman Almancayi ögreniyimde beni siz idare edersinz oralarda da

evler yanyana olsun flocke doppelhaushälfte:) tuz seker biterse isteyebilelim...denize sifir olmasina gerek yok ama evden deniz görünecek, sonracima....düsünelim artik

evler yanyana olsun flocke doppelhaushälfte:) tuz seker biterse isteyebilelim...denize sifir olmasina gerek yok ama evden deniz görünecek, sonracima....düsünelim artik
denize dürbünle bakmayalım ama! yürüyüş mesafesi 5 dakka olsun.daha ben sandal alıp size balık tutcam oltamla...

rüzgargülü,konumuz çekim yasası...uygulayabilenlerden misin sen de?

hosbuldum,ne evi :26:

Selamm

Nasilsiniz bakalim ?
sağol,sen sormalı...arkadaşla çekim yasasını konuşuyorduk,başarabilenlerdenmiş.biz de dedik ki,parola'yı alalım çatıya çıkaralım,çekiversin yasayı bize.bunun üzerine geyik çeviriyorduk.

bir nevi hayal kuruyoruz rüzgargülü...
flocke bize denizden balik tutacak..
flocke, sen baliklari ben tuttum, pisirmeside sizden dersin, neyse pisiririz.. napalim artik, bide terasta kahve keyfi, ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…