diziler zaten boğar beni, hani bişey izleme lüksüm olsa bile tercihim gene o tip dizilerden olmazdı herhal.sit-com vari şeyler kısa öz ve eğlenceli,herhalde onları izlerdim.oooo olmadı ama şimdi fatmagülü muhteşem yüzyılı feriha koydumu izlemeden nası duruyorsun
bazen kumanda elime geçerse eğlencesine küflü bir türk filmi bulur aciip eğlenirim.bi filme denk gelmiştim cüneyt abi tek okla 7adam öldürdü ve 2 at telef etti....üşenmeden oturur sayarım
speedy nereye kayboldun hele?:26:
bir de kartal abi var,muşambadan yapılma bir ahtapotu dövüyordu en son.arkaya da heyecanlı bi müzik atmışlar geril diyebende bazen takılıyorum saçma sapan kıyafetler makyajlar cüneytin herzaman herkesi tek yumrukla alt emesi
bilmem ki...geyiğin anatomisini çıkardık belki,olabilir...selam verip kaçtı......bizden baydıkmı acep
bir de kartal abi var,muşambadan yapılma bir ahtapotu dövüyordu en son.arkaya da heyecanlı bi müzik atmışlar geril diye
Fransızlar amma kültürlü ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor....izzet
yıldızhan
Salak olabilirim ama aptal asla.... asena
Atatürk ne demiş Yurtta sulh barışta sulh ....nihat doğan
birde bunlar var hatırladınmı bu gafları
YOK YAW yine buralardayım ama işim çıkınca bi anda çıkmak zorunda kalıyorm geldim yine.
eee nereden kimsiniz nasıl gidiyor anlatın bakalım.
valla ben bı tükkanın patronuyum,burcu genel düzen ve tükkanı sabah açmaktan sorumlu.erenn'imiz var,şimdiden ayın elemanı seçildi,kelebek29 çay koyma ve kurtlu pastadan sorumlu, hevuk da gece bekçimiz.gönüllü geyik olmak ister misin sen de,eleman eksikliğimiz var daha...YOK YAW yine buralardayım ama işim çıkınca bi anda çıkmak zorunda kalıyorm geldim yine.
eee nereden kimsiniz nasıl gidiyor anlatın bakalım.
sen anlat spdeyy niye evlenesin var bakıym
buna geçen hülya avşar bi tane ekledi,aciip mükemmel bi sanatçı olduğunu anlatmaya çalışıyordu ve 'çok güzel tecavüz sahneleri vardır filmde,müthiş eğlenerek çektik biz bunu.'diyo embesil. bunu da tecavüzün tavan yaptığı bir yerde açıklıyor....
günaydın sweedy,gel katıl sende aramıza...tek tek toplanıyos gene...flaş flaş flaş
best of rezilliğin neden sakinleştiği annaşıldı yeni topik haaaaaa annem sen bizi gülmekten yaracanmı
yeni topik hayrılı uğrlu kudümlü olsun
o benim nişanlımın meşhur lafı :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?