harbi embesil ya
Antenya Bandiras
Ben en çok Antenya Bandiras'i seviyorum!..
(harika avci)
Pencereyi kapat!..
Biz esimle çok konusan, beyin firtinasi yapan bir çiftiz!..
(senay akay)
Ahmet Necdet ÖzalKaynakwh webhatti.com:
Metin Uca: Ahmet ön adli, Türkiye'nin 10'uncu Cumhurbaskani?..
Eylem Senkal: Iii... Ahmet Özal...
Uzun boyunlu gergedan
Arzu Yanardag: Uzun boyunlu bir hayvan?..
Ece Erken: Gergedan?.. (pazar yildizi adli programdan)
uzun sey
Yaa sizin de her seyiniz ya uzun ya genis oluyor galiba!..
(hülya avsar, diyarbakirli karpuzcularla konusuyor)
tamam,ben de kızıma bi bakıp döncem.çok pis bi sessizlik var içerde....flockem ben bir sigara ve çay molasına kacıyorum 5 dk ya gelirim
valla ben bı tükkanın patronuyum,burcu genel düzen ve tükkanı sabah açmaktan sorumlu.erenn'imiz var,şimdiden ayın elemanı seçildi,kelebek29 çay koyma ve kurtlu pastadan sorumlu, hevuk da gece bekçimiz.gönüllü geyik olmak ister misin sen de,eleman eksikliğimiz var daha...
peki bakalım nezaman evlilik
eee sweedy, ne ettin görüşmeyeli?
sorun değil be speedy bu tükkan hep açık...5 hazirana da bişey kalmadı sayılır hani...heyecan doruktadır şimdi.
eee sweedy, ne ettin görüşmeyeli?
geçmiş olsun,hayrola? toparlanmışsındır şimdi inşallah....ne olsun flocke cum küçük ve büyük sıpayla uğraş dur
biara sitresten krizler falan geçirdim hastaneye kaldırıldım. hayatın yükünde n kurtulmaya çalışıyom işte seni gördüm daha ii oldum diyebilirm
ben hemen hemen hergün buralardayım, denk gelmedik demek....beni arkadaşlara sormak lazım ya, nası tanıyonuz beni?beni bi tanımlayın!!![/QUOTE]heycan,stres,korku,endişe,sıkıntı hepsi bir arada 85 gün sonra işte sayıyorum artık.
bu arada sizinle daha önce hiç karşılaşmadım. beni genelde topickler arası fırtınadan tanırlar ;=)
enem enem teşekkür ederim canım benimflockeyi iyi bilirim matrak çatlak bir kadın işte ama çok severim kendisini oyyyyy benim küçük kar tanem
bi yerden indirim buldumda onlara bakıyodumtükkana hoşgeldin o hal...tanışmamıza vesile oldu bak...sweedy sustun kaldın kaldın ööle.
geçmiş olsun,hayrola? toparlanmışsındır şimdi inşallah....
sweedy BEN GELMEDİM ki hiç buraya.
görmedim bile hatta şimdi öyle gördümde geldimm
maşallah bu arada canım bebeğin çok tatlı Allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?