Ölümüne Geyik Topiği :-))

aboww kötü olmuş gerçekten neysem artık açıklama gerçek kimliğini canım

sonunda yazdın şükür az daha meraktan çatlayacaktım hee
git kızının altını temizlede yine gel
daha ben sormadım burcumu
bu kızlardan sıra gelmedi bir türlü

yaz canım bende öyle yapıyorum nohut haşlanmış birer yemeklik poşetlenmiş dondurucuda sebzelerde öyle hep dolapta

duyun kızlar ben olmasan hayat çekilmezde eşim ilerde akıl hastanesinemi düşecek
mandalinam senin işin kötü ozaman
varsayım bunlar hepsine inanmıyom ben

mandalinamm harikasınn

ciddiyim canım

mandalinam senin işin kötü ozaman
varsayım bunlar hepsine inanmıyom ben

yok şöyle düşünce pek akıllı sayılmam adam beni aldı yetmedi tahammül ediyor ee nereye kadar elbet bir yerde tırlatır bu kadar uzun boylu olacağı aklıma gelmemişti neyse hazırlayım kendimi şimdiden

ben senden buüyüğm didim ya 26 diye yas diye boğğğğğ rezzan kiraz abla diyecektim kısaca abla didim geyiğinden yaneee

eeee gitmiş bu kısss neyse gene gelir umarum bu burç işlerine flockemi katmasa iyi olur malum o burçları hep karıştıryo sonna dağılan kafasını toplamak bana düşüyo

kebelek gene yokkk çaşıtmı kaçırdı acaba yoksa flockeme kayfeye giden arkadas ta çasıtmı bayılttımı flockemi kıs gelemedi hala

ben düşündüm bugun pişiler dun kreplı tavuk yaptım sebzeli üstünede kasar rendeledim saldım fırna yanınada makarna salatası yaptım.
bugunde pattis kısartcam domates soslu yanıda karpuz felan
dün kıymalı patlıcan bulgur pilavı yardı benim menüde bugün nohut pilav tuğçe evlen de gör e...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…