- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
yaz canım bende öyle yapıyorum nohut haşlanmış birer yemeklik poşetlenmiş dondurucuda sebzelerde öyle hep dolapta
duyun kızlar ben olmasan hayat çekilmezde eşim ilerde akıl hastanesinemi düşecek
hayatım bendeki buçeneyle napcam bilmem.ben naptım blonmu gittim kızımn adıyla girdim forrumlara yazdım ne var ne yok döktüm anaaam bir baktım biri tanıdık çıktı ve başımdan geçenleri bilordu korktum ben istemem öyle herşeym bilinsin burdakiler tarafndan bende kapattırdım başka açtım ne salağım ya ne açıon kızının adıyla deme belki kapı komşunda girio neyse artık dilim yandı mı derler ağzım yandı böyle iyyim şimdi hepinizi öptüm kızlar yarın gene geln görüşelm sisi çok sevdim vardiyeli giricem eşime göre haber veririm hep kız BURCUHAYAL babanne de bana allah aşkına abla ne gıııı
uçtum gidiyom kızın altı pişti yuuh beee
hayatım bendeki buçeneyle napcam bilmem.ben naptım blonmu gittim kızımn adıyla girdim forrumlara yazdım ne var ne yok döktüm anaaam bir baktım biri tanıdık çıktı ve başımdan geçenleri bilordu korktum ben istemem öyle herşeym bilinsin burdakiler tarafndan bende kapattırdım başka açtım ne salağım ya ne açıon kızının adıyla deme belki kapı komşunda girio neyse artık dilim yandı mı derler ağzım yandı böyle iyyim şimdi hepinizi öptüm kızlar yarın gene geln görüşelm sisi çok sevdim vardiyeli giricem eşime göre haber veririm hep kız BURCUHAYAL babanne de bana allah aşkına abla ne gıııı
uçtum gidiyom kızın altı pişti yuuh beee
mandalinam senin işin kötü ozamanyaz canım bende öyle yapıyorum nohut haşlanmış birer yemeklik poşetlenmiş dondurucuda sebzelerde öyle hep dolapta
duyun kızlar ben olmasan hayat çekilmezde eşim ilerde akıl hastanesinemi düşecek
mandalinamm harikasınn
mandalinam senin işin kötü ozaman
varsayım bunlar hepsine inanmıyom ben
sonunda yazdın şükür az daha meraktan çatlayacaktım hee
git kızının altını temizlede yine gel
daha ben sormadım burcumu
bu kızlardan sıra gelmedi bir türlü
mandalinam dalış yapsaydın gari sen de
cık sizin işiniz bitsinde ben rahat rahat sorayım dedim evdeki bulgurdan oldum
ben senden buüyüğm didim ya 26 diye yas diye boğğğğğ rezzan kiraz abla diyecektim kısaca abla didim geyiğinden yaneeebirincisi koç oldugu yerde heycan bitmez sizde sürekli bir arayış olur hayatım koç dedinmi inat hırs heycan ihtiras sexapelite birde yükseklere çıkma azmi vardır anacım sen herşeyden herkesden çabucak bıkarsın senin için kapalı kutular kapalı sırlar daha cazip koç ve koç anlaşır uyumludur ama beklentiler aynı oldugu için biraz farklılıklar katmak gerekir bennnnnnce bu arada yaş 22 hayatım sen kaç yaşındasın bana abla deyon
eeee gitmiş bu kısss neyse gene gelir umarum bu burç işlerine flockemi katmasa iyi olur malum o burçları hep karıştıryo sonna dağılan kafasını toplamak bana düşüyo
her gün yemek teleşı ütü var yapılıcak ya zengin olsaydım eve yemek ve temizlik için birini alırdım ve ütü...ağşama ne püşürsem gariii topiği açacam
ewettt aynen ben bide sadıka istiyom evüme gelsin beni giydirsin halvete hazırlasınher gün yemek teleşı ütü var yapılıcak ya zengin olsaydım eve yemek ve temizlik için birini alırdım ve ütü...
ewettt aynen ben bide sadıka istiyom evüme gelsin beni giydirsin halvete hazırlasın
ben düşündüm bugun pişiler dun kreplı tavuk yaptım sebzeli üstünede kasar rendeledim saldım fırna yanınada makarna salatası yaptım.burcum ne var gari evde yemek hazırlayalım sana menü
ayy ne güsel olurdu yav ne güzel sultan falan olucaksınewettt aynen ben bide sadıka istiyom evüme gelsin beni giydirsin halvete hazırlasın
dün kıymalı patlıcan bulgur pilavı yardı benim menüde bugün nohut pilav tuğçe evlen de gör e...ben düşündüm bugun pişiler dun kreplı tavuk yaptım sebzeli üstünede kasar rendeledim saldım fırna yanınada makarna salatası yaptım.
bugunde pattis kısartcam domates soslu yanıda karpuz felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?