Ölümüne Geyik Topiği :-))

benim durumum yarına mı kaldı

kız iyidik dursaydın daha 1 sene 2 ay oldu canım. maşallah inşallah güvenimi sarscak bir şeyi olmadı çok şükür inşallah da olmaz

hoşuma getti kıs yarışmaya katılır gibi söle bakalım cimcime abla ben koç brcyum yükselen de koç eşim de koç nolcek bizim bu boynuzlarımızın geleceği:26::26::26:

birincisi koç oldugu yerde heycan bitmez sizde sürekli bir arayış olur hayatım koç dedinmi inat hırs heycan ihtiras sexapelite birde yükseklere çıkma azmi vardır anacım sen herşeyden herkesden çabucak bıkarsın senin için kapalı kutular kapalı sırlar daha cazip koç ve koç anlaşır uyumludur ama beklentiler aynı oldugu için biraz farklılıklar katmak gerekir bennnnnnce bu arada yaş 22 hayatım sen kaç yaşındasın bana abla deyon

bide benim kociş oğlakk yükselenini bilmiyorummm bunada bi yorum yap be canımın içi

sen terazisin sivri dillisin biraz endişeli tavırların vardır ilk tanıştığn insanlara karşı ama iyi arkadaş samimi dost olursun buyüzden ilk gören seni yanlış değerlendirir sende şu azgın koç BURCUHAYAL gbi espirilisindir ama işin gırgırında değilsindir eşinse mantık burcu tam bir maddiyat bağımlısı para konusunda hassas biriktirmeyi sever yükselmeyi sever anlaşan bir burçsunuz mantıklarınız çok anlaşır birbirinizi idare etmeyi bilirsiniz ama oğlak biraz ağır burçtur biraz eylendirmelisin bence sosyal değildir pek inatçı ve asiii olurlar ama ikinizde birbirinizle iyisiniz

beynel bugün geldimi ben göremedim

cimcimeeeeeeeeeeeee daha önceki nicki niye kapattın merak ettim sordum cevap vermedin bacım

evet cimcime bekiliyoz
burcu sana abla yazmış ya geyik olsun diye burası geyik topiği herşeyde mana aramamak lasım

cimcimeeeeeeeeeeeee daha önceki nicki niye kapattın merak ettim sordum cevap vermedin bacım
mandalinam ben akşama nohut yapıcam haşlanmış etim var dolapta beş dakikada olur nohutunu haşlayıp dondurucuya koymanı tavsiye edrim topiğede yazıcam sonra..

dünyada
ASLANLAR,
YAYLAR,
İKİZLER
KOÇLAR
BALIKLAR
KOVALAR
olmasa hayat çekilmez olur habire problemleri takar dururuz işin gırgırına bakacak kimse olmaz eylence olmaz gülmek olmaz
birde dünyada
BOĞALAR
BAŞAKLAR
OĞLAKLAR
TERAZİLER
YENGEÇLER(akılhastanesinin yüzde 80 ini bu burç oluştururmuşşşş)
AKREPLER
olmasada hayatın gerçekleriyle yüzleşemeyiz bukadar diorum kızlar astroloji faslım bitti bendeniz gider 3 30da kocam gelcek mutfak haaala duruo hadi öptüm yarın görüşürüz iyi bakın kendinize

valla evin geçim konusu eşimdedirr yaşı 28 ama bi kaç tane birikimleri var yanii evet o konuda doğruu bide evin eğlenceli kısımları bendedirr kıss bizim eve kameramı yerleştirdin biliyon

burdan anladıgım kadarıyla sevgilimle farklı kutuplardan çekioz birbirimizi görüşürüz cimcimecim yarın genel gel öptümm

tekrar bekleriz canikom bu topiğe astrolog lazımmış bak senden başkasını tanımayız artık

mandalinam ben akşama nohut yapıcam haşlanmış etim var dolapta beş dakikada olur nohutunu haşlayıp dondurucuya koymanı tavsiye edrim topiğede yazıcam sonra..
yaz canım bende öyle yapıyorum nohut haşlanmış birer yemeklik poşetlenmiş dondurucuda sebzelerde öyle hep dolapta

duyun kızlar ben olmasan hayat çekilmezde eşim ilerde akıl hastanesinemi düşecek

hayatım bendeki buçeneyle napcam bilmem.ben naptım blonmu gittim kızımn adıyla girdim forrumlara yazdım ne var ne yok döktüm anaaam bir baktım biri tanıdık çıktı ve başımdan geçenleri bilordu korktum ben istemem öyle herşeym bilinsin burdakiler tarafndan bende kapattırdım başka açtım ne salağım ya ne açıon kızının adıyla deme belki kapı komşunda girio neyse artık dilim yandı mı derler ağzım yandı böyle iyyim şimdi hepinizi öptüm kızlar yarın gene geln görüşelm sisi çok sevdim vardiyeli giricem eşime göre haber veririm hep kız BURCUHAYAL babanne de bana allah aşkına abla ne gıııı
uçtum gidiyom kızın altı pişti yuuh beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…