kedicik hoşgeldin
kıss sen balıkmısınnn aboo çok içine atıyolar kız o kdarıda ii değildirr
yok yav eşim oğlak burcu
akrep babam ve kızkardeşim zor ikiside
üncelikle benim tanıtım yazıma gülen arkadaşa sesleniorum ne gülüon kız kısa tanıtım filmii yapsaydım napim yaş evlilik jojuk kişilik yani okadar napim kısadan tanıttı kendimi
bende akreple evlisin sandım ofyaaaa hepiniz çok uyumlu burçlarsınız bi ben zıt burcumu bulmuşum okadar burçkolik olduum halde
senin oğlak burcu kocan varya senden başka kimseyle bukadar mükemmel evlilik yapamaz benm arkadaşım oğlak eşi yay allahımmmmmm bakta görde kıskanma
two_che_89 balık burcu kaynanam var biriktire biriktire senede 2 kere patlıyor aylarca hasarı geçmeor ona gre fazla alıngan olma boşveeeeer birde boğalar çok inattır doğru artık okşiya okşiya adam ederler boğayıda sen bilirsin
bir de ben detaycı değilimdir. o en ufak noktalara kadar dikkat ediyor. yani söylemese 40 yıl düşünsem onu ayırt etmem ya da odaklanmam.bir de her söylediğimde mantık arıyor,ben belki bazen mantıksız kouşmak istiom
insan alışıyor evlenince tuğçem eşim inattır sonra prensipli iş koliktir dürüst ve manevi duygulara çok önem verirbir de ben detaycı değilimdir. o en ufak noktalara kadar dikkat ediyor. yani söylemese 40 yıl düşünsem onu ayırt etmem ya da odaklanmam.bir de her söylediğimde mantık arıyor,ben belki bazen mantıksız kouşmak istiom
bende teraziyim yükselen burcumda aslann yani tam bir teraziyimmmm aslanında özelliklerini taşıdığı düşünüyorumm...
ben de öyleyim cimcimecimpatlatım mı hepsi çıkıyor ne kadar biriktirmişsem ya hep ben alttan alıom zati onu,biraz da o beni okşasın istiomm
sende espiri üst düzeyde olur ama o işin mantık boyutundadır bazen alınır bile bide sivri dilleri vardır fazla alınmamak lazımdır çünkü kaybetmek için değil eleştiriyi aniden yaparlar sonra pişman olur ama sendende umursamamanı bekler.ne diyim yinedee evlilikte aranan bir burç dürüst bir burç
kedimeri yoşgeldin canm ben daha yeniyim ama eşimin vardiye saatlerine göre takılıcam insallah burcunu söylersen sevinirim senide tanımak isterim
birazda sen okşanmak istioonalemsin kız sen git söyle bak noluyo boğa burcu bir erkeğe birazda ben okşanmak istooom de de hele bie de
walla burçlar arasında ennnnn en azgın buçturrr ben karışmam dahada sustum
hoşuma getti kıs yarışmaya katılır gibi söle bakalım cimcime abla ben koç brcyum yükselen de koç eşim de koç nolcek bizim bu boynuzlarımızın geleceği:26::26::26:üncelikle benim tanıtım yazıma gülen arkadaşa sesleniorum ne gülüon kız kısa tanıtım filmii yapsaydım napim yaş evlilik jojuk kişilik yani okadar napim kısadan tanıttı kendimi
bende akreple evlisin sandım ofyaaaa hepiniz çok uyumlu burçlarsınız bi ben zıt burcumu bulmuşum okadar burçkolik olduum halde
senin oğlak burcu kocan varya senden başka kimseyle bukadar mükemmel evlilik yapamaz benm arkadaşım oğlak eşi yay allahımmmmmm bakta görde kıskanma
two_che_89 balık burcu kaynanam var biriktire biriktire senede 2 kere patlıyor aylarca hasarı geçmeor ona gre fazla alıngan olma boşveeeeer birde boğalar çok inattır doğru artık okşiya okşiya adam ederler boğayıda sen bilirsin
işte bunu duymuştum sölüceketim ama vaz gectiydimbirazda sen okşanmak istioonalemsin kız sen git söyle bak noluyo boğa burcu bir erkeğe birazda ben okşanmak istooom de de hele bie de
walla burçlar arasında ennnnn en azgın buçturrr ben karışmam dahada sustum
hoşuma getti kıs yarışmaya katılır gibi söle bakalım cimcime abla ben koç brcyum yükselen de koç eşim de koç nolcek bizim bu boynuzlarımızın geleceği:26::26::26:
sen beni düşüneceğine gendüne bak hürrem gibi ikide bir gibeyiiiiiimmmm dersin artık bu kocaylasiz birbirinizi köprüden atarsınız vala bu inatla
ayyyyy çıtkırıldım terazim maşşş en güzeller teraziden çıkarmış bunu unutma aslan yükselen sana artı cesaret verir zaten ihtişama özen gösteren terazi aslan yükselenle dahabi havalı olur alımlı oluyor bu teraziler bir başka canım asalet var yürüyüşte ohooooooo
sen beni düşüneceğine gendüne bak hürrem gibi ikide bir gibeyiiiiiimmmm dersin artık bu kocayla
abowww hiç öle gözükmüo bizimki ama.enemm yandımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?