demiiii benimki sultan ben olcaksam olur dıyooo sen haseki olursun diyo bana bende kafasını kırıyom tabekiayy ne güsel olurdu yav ne güzel sultan falan olucaksın
dün kıymalı patlıcan bulgur pilavı yardı benim menüde bugün nohut pilav tuğçe evlen de gör e...
annemmm el salla kamerayada seni görekkkkktayfun talipoğlu program yapıyorlar şuan canlı yayında camımın önüne koymuşlar koca tırı millet toplanmış pufff netim bile cızırtıyor radyo dinlerken
kız benimkine gidiom bazen tek yaşıyor o. hemen mutfaga sokuyo beniyemek ne yicez bulana kadar canım cıkıyor
benim koca dünden hazır sultan olmaya:44demiiii benimki sultan ben olcaksam olur dıyooo sen haseki olursun diyo bana bende kafasını kırıyom tabeki
annemmm el salla kamerayada seni görekkkkk
puffff burnuma kötü kokular geliyor kesn fırında mercimek yapıyosunuzdur yandı koktu
puffff burnuma kötü kokular geliyor kesn fırında mercimek yapıyosunuzdur yandı koktu
yaw krep yapıyosun normal tavuk haslıyosun parçalara ayırıyosun baharatla zacık krepin ortasına sebze garnitürüyle yada mantarlı yap koy istersen krema ve ya beşamal sosda yapıp koyabiirsin sonna katla ustune azcukda ıcıne kasar koy sür frınatauklu krep nasıl ya:44: hiç yemedim ben:26:
sende dunden razısınnn haaaaa utanmasan komsudan ödünç istiycenburcum inanır mısın mutfagında bir fırın eksikhatta bazen aklıma gekiyo hediye neyin alıp göstürsem mi diye fırında yemek yapamıoz
kafalarına domates atsen gördüydün ya beni anam aklıma geldi arayım tanıdıkları diyim açın tv canlı yayındayım arkadan kafamı uzatım kameraya dil filan çıkarayım bütüm kameralar beni çeksin dimi yaa
sende dunden razısınnn haaaaa utanmasan komsudan ödünç istiycen
tuğçem ağırdan al sen bu erkek milleti peşinden koşmayı sever
yaw krep yapıyosun normal tavuk haslıyosun parçalara ayırıyosun baharatla zacık krepin ortasına sebze garnitürüyle yada mantarlı yap koy istersen krema ve ya beşamal sosda yapıp koyabiirsin sonna katla ustune azcukda ıcıne kasar koy sür frına
sende bu yemeyle yakında top gibim olrsun zatiikız ondan değil. aşkolsun burda bakıom bazı yemek tariflerine benimkine yapim diom ama fırında yapılması lazım yappamıyom gari
vala kuzucum o top peşinde koşturmayı daha çok seviyor gibime geliyorzati bişi yaptıgımız yok da ben tv o bilgisayar
afiyet olsun cicimben bunu evde bir deneyim burcum,saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?