Ölümüne Geyik Topiği :-))

tayfun talipoğlu program yapıyorlar şuan canlı yayında camımın önüne koymuşlar koca tırı millet toplanmış pufff netim bile cızırtıyor radyo dinlerken

tauklu krep nasıl ya:44: hiç yemedim ben:26:
yaw krep yapıyosun normal tavuk haslıyosun parçalara ayırıyosun baharatla zacık krepin ortasına sebze garnitürüyle yada mantarlı yap koy istersen krema ve ya beşamal sosda yapıp koyabiirsin sonna katla ustune azcukda ıcıne kasar koy sür frına

kızlar alıyor laptopu önüne. çalısır da çalısır sonram fm diye oyun var futbol onu oynar. sonram pess oynar. ben garibim dizi izliom azcık ilgilen diom arada benle ilgilenmiş gibi yapsın diye dizilere yorum yapıyor askım su kimdi buna noldu , şuna noldu diye

Son düzenleme:
tuğçem ağırdan al sen bu erkek milleti peşinden koşmayı sever

sende dunden razısınnn haaaaa utanmasan komsudan ödünç istiycen
kız ondan değil. aşkolsun burda bakıom bazı yemek tariflerine benimkine yapim diom ama fırında yapılması lazım yappamıyom gari
tuğçem ağırdan al sen bu erkek milleti peşinden koşmayı sever

vala kuzucum o top peşinde koşturmayı daha çok seviyor gibime geliyor zati bişi yaptıgımız yok da ben tv o bilgisayar

ben bunu evde bir deneyim burcum,saol

sende bu yemeyle yakında top gibim olrsun zatii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…