he bende otuyom bi kaç sene sonna dötümüz yassı pattis kıvamına gecer gari
çıbık krakere saplanmış yassu pattis olacazenemm dogru vala burcum basenler büyüdükçe büyücek:26: düşünemiom vala
hımmm yavaş yavaş ver o zaman
buradada döktürse şu millet dağılsa bir
sen daha kılonu bilem soledmedin bızeyedi yıldır bende bir değişiklik olmuyor hep oturuyorum korkma
heeeee sana domatis at didimmmm
sen daha kılonu bilem soledmedin bıze
hangı sehırdeydın sen mandalinnnnhangi birine atayım vekiller yapışlar cam tarafına karşımda kameralaer yanlarda karşıda vatandaş birde güvenlik kamerasıda bana bakıyor tam yerine koymuşlar yani hadi hep birlikte sinerji oluşturalım buraya yağmur yağsın dua edelim
inşallah veririm mandalinamkıs burcumun dediği doğru domates neyin bulamazsan dosyaları,klasörleri fırlat kafalarına
sen daha kılonu bilem soledmedin bıze
sonra kim topalayacak dosyaları müfettiş geldimi ne diycem kusura bakmayım tv canlı yayını dibimde yapmaya kalktılar bende tomoto bulamadım tavuk neyimde yoktu sıkayım ümüğünüde yumurtlatayım dosyaları attım artık siz seneye gelin o zaman ben size fatura biriktiririm hatrınıza
gördün ya canım söze gerek varmı
hangı sehırdeydın sen mandalinnnn
ben gördüm mandalinamı . zayıf duruyo kıs boy da var onda 55 56 cıvarıdır o da
dayanamadım katlanamadım bu eziyete dersin mandalinam burcum seni görmedi ki gitmişti o sıram o sen foto yüklemeye çalısırkene
yehuuu kendimi tebrik ettimtv8 in şuan canlı yayın yaptığı yerde ehuuuuuuuuuu reklam yaptım
two tutturdun çok yakından hemde 1.69 boyum bazı kaynaklara göre 1.68 kilom 54 bazı kaynaklar 53 bazıları da 55 olduğunu söylüyor
ben silemeyince gördüydü ya anaaa gerçektenmi burcu o mikemmel halimi görmedinmi
gördüm feket inanmadımyehuuu kendimi tebrik ettim
evet burcum nasıl kaçırırsın cidden mandalinamın mikemmel halini
gördüm feket inanmadım
mandainam heppp 104 mu ne diyodu sonnada bıyıklı bı kadın resmı koydu nıye ınanyımmmniyekine kıssss:44:
yehuuu kendimi tebrik ettim
evet burcum nasıl kaçırırsın cidden mandalinamın mikemmel halini
gördüm feket inanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?