Ölümüne Geyik Topiği :-))

neler yapıyorsunuz ... sohbet ilerlemiş... işlerden gelenden gidenden sohbetin gerisinde kalmışım...

bıyıklı bayan kim? mandalina nerden geldiniz o konuya....

neler yapıyorsunuz ... sohbet ilerlemiş... işlerden gelenden gidenden sohbetin gerisinde kalmışım...

bıyıklı bayan kim? mandalina nerden geldiniz o konuya....

ben çalışamıyorum ki seslerden tv8 canlı yayın yapıyor camımın önüne tünemiş

ohh mesaim bitti gidiyorum kurtuluyorum şunlardan

bıyıklı hatun benim canım bıyıklarım var diye hor görüldün itildim kakıldım dışlandım sen söyle sultan bende insan değilmiyim benimde canım yokmu bıyıklarım var diye bu kadar yıpratılırmı insan

Hoş geldin cimcime kızını boğa burcuna denk getirmeye çalıştığına göre benide seversin bende boğaa...

tuğçem sohbeti kaçırdım banyoyu yaptım mavi cifle sabah duş almıştım ter içinde kaldım bir kilo gitmiştir herhal..

eve gir uzan dinlen diycem ama evdede işlerin vardır mandalinam..

Olsun mandalinam... hepimizin bıyıkları olabilir....

boşver mandalina aldır lazerle ...

hevuk hoşgeldinkıs

Aneemm ben baktım kimse yoktu geçmişi okiyim dedim kız görünmüyonkii zamanım gitti bak...
Seninn burcun yaymı 1 arkadaşım var Fransada kendisi dogma büyüme bekarkene tanışmıştık mesaj çekiyo bana ben senii çok özlediimm kapıyı aç bi bakıyom kapıda 1 gece kalıp gidiyo tam arızqa yanii acayiipp hareketli 3 tanede çocugu var gezmediği yer yokk severim yayları hayranım şu enerjilerinii...Başak burçlarını da çok severim...

hevukcum kendini zorla iş ypmak için depresyona yenilme canım herşey senin elinde eşin gelmeden evi süpür sil şimdi..

saçını kestir boya kapalı olsanda boyayabilirsin kendinle ilgilen müzk dinle ...

Yay burcu mu dedi biri ... biri yay burcu dedi sankii... nasıl burçalrdır.... benim anlaştığım burçlardan biridir.. bende ikizlerim...yay bir eşim olsa acep nasıl olur ki

bende burç takıntısı var ... direk doğum tarihini hatta mümkünse yükselenlerini bile öğreniyorum... çok garip hakketen çoğunlukla en iyi anlaştıkalrım hep aslan çıkar... koçlarlada çok iyi anlaşırım.. yay da var ama anlaşırmıyım ..yaylar çabuk sıkılıyorlar... hareketliler...

Son düzenleme:
Yay burcu mu dedi biri ... biri yay burcu dedi sankii... nasıl burçalrdır.... benim anlaştığım burçlardan biridir.. bende ikizlerim...yay bir eşim olsa acep nasıl olur ki
canım ben seni evli sanıyordum ben yayım yayın erkeği nasıl oluyo bilmiyorum gezmeyi seviyorsa özgürlüğüne düşkünse yaydan iyi koca olurmuki:44:
evine bakan erkek arıyorsan oğlak bul benim eşim oğlak ama pek eğlenceli olduğu söylenemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…