mandainam heppp 104 mu ne diyodu sonnada bıyıklı bı kadın resmı koydu nıye ınanyımmm
ben kacıyommmm kıslarrrrr
peki madem:79:104 beceremediğimden bıyıklı kadın da bendim
hoşçakal
:80:
peki madem:79:
bıyıklarım var diye hor görme beni burcu bende insanım bıyıklarım olabilir bende kulum burcuuuuuuu
neler yapıyorsunuz ... sohbet ilerlemiş... işlerden gelenden gidenden sohbetin gerisinde kalmışım...
bıyıklı bayan kim? mandalina nerden geldiniz o konuya....
yahu 2 saatir forumda bekliyorum biri yazsın die meger gitmişler
kız takıntıyım diyorumya eskiden sınıfta kızların sırasıyla burçlerını bilirdim istek dışı ezberimde kalıyo kişilik analizi yapıyorum ona gre davranıyorum annadın
analizde iyi oldugumu söylerler mesela kızım boğa burcu onu bilerek o aya denk getirmek istedim
eve gir uzan dinlen diycem ama evdede işlerin vardır mandalinam..ben çalışamıyorum ki seslerden tv8 canlı yayın yapıyor camımın önüne tünemiş
ohh mesaim bitti gidiyorum kurtuluyorum şunlardan
bıyıklı hatun benim canım bıyıklarım var diye hor görüldün itildim kakıldım dışlandım sen söyle sultan bende insan değilmiyim benimde canım yokmu bıyıklarım var diye bu kadar yıpratılırmı insan
hevuk hoşgeldinkıs
hevuk bacımmmmm az erken gelde hasret kaldık sana
Olsun mandalinam... hepimizin bıyıkları olabilir....
boşver mandalina aldır lazerle ...
Aneemm ben baktım kimse yoktu geçmişi okiyim dedim kız görünmüyonkii zamanım gitti bak...
Seninn burcun yaymı1 arkadaşım var Fransada kendisi dogma büyüme bekarkene tanışmıştık mesaj çekiyo bana ben senii çok özlediimm kapıyı aç bi bakıyom kapıda 1 gece kalıp gidiyo tam arızqa yanii acayiipp hareketli 3 tanede çocugu var gezmediği yer yokk severim yayları hayranım şu enerjilerinii...Başak burçlarını da çok severim...
yahu 2 saatir forumda bekliyorum biri yazsın die meger gitmişler
kız takıntıyım diyorumya eskiden sınıfta kızların sırasıyla burçlerını bilirdim istek dışı ezberimde kalıyo kişilik analizi yapıyorum ona gre davranıyorum annadın
analizde iyi oldugumu söylerler mesela kızım boğa burcu onu bilerek o aya denk getirmek istedim
canım ben seni evli sanıyordum ben yayım yayın erkeği nasıl oluyo bilmiyorum gezmeyi seviyorsa özgürlüğüne düşkünse yaydan iyi koca olurmuki:44:Yay burcu mu dedi biri ... biri yay burcu dedi sankii... nasıl burçalrdır.... benim anlaştığım burçlardan biridir.. bende ikizlerim...yay bir eşim olsa acep nasıl olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?