Ölümüne Geyik Topiği :-))

hayır canım ben bekarım

benim görüştüğüm biri var...yay burcu...gezmeyi seviyor evet..çok özgür olmasın..tam tersi evine bağlı...

oğlaklar evet biraz sıkıcı olurlar..
işde zıt kutuplar çekmiş...

ikizler - yay zıtmış aslında .. bakalım bizimkisinin burcu yay anlaşıyoz alaşmasına da uzaklık nedeniyle iletişim problemleri oluyor.... az birazda akrep sankii.. biraz yengeç ...çok duygusal ve alıngan ... çok eğlenceli ama bol bol gülüyoz karşılıklı.... çok tatlı mimikleri var...

Son düzenleme:
ben tekrar gelicem tuğce kız... sen anlat hele geliyorum.. az biraz..wc.. yapmam lazım

hayırdır tuğcem
ne oldu?

benimkiyle konutuk. alın size boğa burcu inadını kanıtlayım sen o şansı kaybettin(aile tanısma mevzusunu diyor) artık kararım çok kesin asla ne evinize gelirim ne de tanısırım dedi. dedim o zman bu düz mantıga göre bizim evlenemiceğimz anlamına geliyor dedim. nasıl düşünürsen düşün,umrumda değil gibilerinden konuştu acaba ciddi midir ki,yoksa benim ders almam için mi yapıyor bunları,üzüleyim diye mi çok üzgünüm

yok öyle gelmedi bana.. ailene onu tanıştırmakta çekindiğini düşünmüş...

senin ders alman için yapıştır... Aradan zaman geçsin hiç üstüne gitme...

üzüldüm şimdi.... burcuuuu gelsin ....çağrışım yapalım sezsin bizim çağırdığımızı...

canım olurmu hiç öyle şey ne demek tanışmıycak sen bahaneler uydur öncesi için
babandan çekindiğini söyle...
tanışmayacakmış yinede kabul etmezse soğuk davran...

hevukcum kendini zorla iş ypmak için depresyona yenilme canım herşey senin elinde eşin gelmeden evi süpür sil şimdi..

Yapıcaktım iş tam gaza geldim arkadaşlar geldi oturmaya şimdi gittiler yine yapamadım yemek filan yedik..Yarında çarşı işim var nese bigün elbet başlıycak bu temizlik yakın olur inşş...Ben boyatırım sık sık canım kesimde yaptırıyorum baya uzatmıştım sonra kestirdim 3 kez saçlarım küllü sarıydı sonra kramel sonrada kahve köpügü yaptım şimdi bidaha boyatıcam bakarım kendime anacım evde herzaman şort mini etekler taytlar elbiseler giyerim özel günler içinde taşlı maşlı elbiselerim var..Ama hiç terapi olmuyoki bunlar bana Neyse hastaneye gidiyorum p..tesi kan thaliliyle başlıyoruz tedaviye bakalım neden böyleymişim dr kansızlık ve b 12 vitaminin eksikse kesinlikle ondandır dedi elinde olmayan nednler halsizligin dedi...:94:

canım sen bayağı zayıfsın 36 bedensin o kıyafetlerde hafif bol demiştin
ozaman sende kansızlık olabilir bi baktır bakalım
kansızlıkta sinir bozukluğu yapar beyin sağlığımız için omega önemliymiş
ben şu an zayıf olduğumdan komple vitamin alıyorum tablet olarak günd e bir tane..

burcum geçmişi oku ,bana geri dönüş yap napcem benn
okudum twoçem ama sen sabırsızlık etmışsin hanı azcuk bekleyecektın konu uzer,nden zaman gececektıbak senın kı ınatcı ınadını kırmak zor muhtemelen senı uzmek ve canını yakmak ıcın ole solemıstır oyusden sen pek usteleme canınıda sıkma zamana bırak azcık

günaydınlaarrrrr cumanız mübare olsun horanta
hosgeldin sweedym

burcumm konu kendiliinden açıldı ben üstüne gitmedim vala bu sefer tamam öyle yapcm artık inşallah unutur bu inadını zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…