- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
canım ben seni evli sanıyordum ben yayım yayın erkeği nasıl oluyo bilmiyorum gezmeyi seviyorsa özgürlüğüne düşkünse yaydan iyi koca olurmuki:44:
evine bakan erkek arıyorsan oğlak bul benim eşim oğlak ama pek eğlenceli olduğu söylenemez
enemm hala burlardayımburda olan ses versin önemli gelişmeler var fikrinizi edincem
hayırdır tuğcem
ne oldu?
benimkiyle konutuk. alın size boğa burcu inadını kanıtlayımsen o şansı kaybettin(aile tanısma mevzusunu diyor) artık kararım çok kesin asla ne evinize gelirim ne de tanısırım dedi. dedim o zman bu düz mantıga göre bizim evlenemiceğimz anlamına geliyor dedim. nasıl düşünürsen düşün,umrumda değil gibilerinden konuştu acaba ciddi midir ki,yoksa benim ders almam için mi yapıyor bunları,üzüleyim diye mi çok üzgünüm
canım olurmu hiç öyle şey ne demek tanışmıycak sen bahaneler uydur öncesi içinbenimkiyle konutuk. alın size boğa burcu inadını kanıtlayımsen o şansı kaybettin(aile tanısma mevzusunu diyor) artık kararım çok kesin asla ne evinize gelirim ne de tanısırım dedi. dedim o zman bu düz mantıga göre bizim evlenemiceğimz anlamına geliyor dedim. nasıl düşünürsen düşün,umrumda değil gibilerinden konuştu acaba ciddi midir ki,yoksa benim ders almam için mi yapıyor bunları,üzüleyim diye mi çok üzgünüm
hevukcum kendini zorla iş ypmak için depresyona yenilme canım herşey senin elinde eşin gelmeden evi süpür sil şimdi..
canım sen bayağı zayıfsın 36 bedensin o kıyafetlerde hafif bol demiştinYapıcaktım iş tam gaza geldim arkadaşlar geldi oturmaya şimdi gittiler yine yapamadım yemek filan yedik..Yarında çarşı işim var nese bigün elbet başlıycak bu temizlik yakın olur inşş...Ben boyatırım sık sık canım kesimde yaptırıyorum baya uzatmıştım sonra kestirdim 3 kez saçlarım küllü sarıydı sonra kramel sonrada kahve köpügü yaptım şimdi bidaha boyatıcam bakarım kendime anacım evde herzaman şort mini etekler taytlar elbiseler giyerim özel günler içinde taşlı maşlı elbiselerim var..Ama hiç terapi olmuyoki bunlar banaNeyse hastaneye gidiyorum p..tesi kan thaliliyle başlıyoruz tedaviye bakalım neden böyleymişim dr kansızlık ve b 12 vitaminin eksikse kesinlikle ondandır dedi elinde olmayan nednler halsizligin dedi...:94:
:79:gunaydın:79:
okudum twoçem ama sen sabırsızlık etmışsin hanı azcuk bekleyecektın konu uzer,nden zaman gececektıburcum geçmişi oku ,bana geri dönüş yap napcem benn
hosgeldin sweedymgünaydınlaarrrrr cumanız mübare olsun horanta
okudum twoçem ama sen sabırsızlık etmışsin hanı azcuk bekleyecektın konu uzer,nden zaman gececektıbak senın kı ınatcı ınadını kırmak zor muhtemelen senı uzmek ve canını yakmak ıcın ole solemıstır oyusden sen pek usteleme canınıda sıkma zamana bırak azcık
kuzum ne ettın dun kayfey çasıt geldide sen bayılttı zannetimbuenos dias muçaçalarım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?