- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
günaydın hanımlar hayırlı cumalar
buenos dias muçaçalarım.....
nası yanı sen teklif etmıcektın ama etmissin nesse simdi ustune hiç gittime inadından yapıyo zaten belliki çok bozulmuşhosgeldin sweedym
burcumm konu kendiliinden açıldı ben üstüne gitmedim vala bu sefertamam öyle yapcm artık inşallah unutur bu inadını zamanla.
yok kıs,kayfe muhabbetti uzadı accuk,sonna eşim geldi sonna o gitti ben kendimi çarşıya attım harıl harıl elbise aradım....bulamadım o ayrı!kuzum ne ettın dun kayfey çasıt geldide sen bayılttı zannetim
nası yanı sen teklif etmıcektın ama etmissin nesse simdi ustune hiç gittime inadından yapıyo zaten belliki çok bozulmuş
teklif eden tuğçe mi?sweedy mi? ay ben hepten dağıttım!biri bana açıklasın!
omuzunu nettin pekiyok kıs,kayfe muhabbetti uzadı accuk,sonna eşim geldi sonna o gitti ben kendimi çarşıya attım harıl harıl elbise aradım....bulamadım o ayrı!
düzelir düzelir ama uzatmayın daha fazla bak bıraz zaman gecsın sen onu tatlı dille çağırısın eve oda gelir merak etme şimdi sana bozuk oldugu için artıslık yapyoyok etmedim burcum konu açılınca kendisi söyledi bunları.evet çok bozuk bakalım nasıl düzelcez artıkın. aramız çok limoni:26:
duruyo ööle...birazdan genem çıkcam çarşıya,bi ümit bakmaya fırsatımın olmadığı bi cadde daha var...buldum buldum,bulamadım,dün siyah bi gömlek gördüm,kesimi zarif ve duruşu ii...onu alcam.işimi şansa bırakmamak için onu mağazada başka bi yerde elbiselerin arkasına sakladım...omuzunu nettin peki
ya tek kolu o omuzuna denk gelen bulamzsa napcek hııı hec dusundunmu kolunu kes flockem daha kesin çözümtek kollu elbise al flocke son günlerde çok haoşuma gitmeye başladı onlar
kıs onnarı da ben sevmiyom,kendimi tarzanın sevgilisi jane gibi hissediyom....tek kollu elbise al flocke son günlerde çok haoşuma gitmeye başladı onlar
düzelir düzelir ama uzatmayın daha fazla bak bıraz zaman gecsın sen onu tatlı dille çağırısın eve oda gelir merak etme şimdi sana bozuk oldugu için artıslık yapyo
yıllardır aynı taktık bu kadınlar heççç değşmeyecekduruyo ööle...birazdan genem çıkcam çarşıya,bi ümit bakmaya fırsatımın olmadığı bi cadde daha var...buldum buldum,bulamadım,dün siyah bi gömlek gördüm,kesimi zarif ve duruşu ii...onu alcam.işimi şansa bırakmamak için onu mağazada başka bi yerde elbiselerin arkasına sakladım...
gidip onu alırım o vakit...
olmaz burcum,halayda her iki serçe parmağıma ihtiyaç var...kesemem kolumu o yüsden.ya tek kolu o omuzuna denk gelen bulamzsa napcek hııı hec dusundunmu kolunu kes flockem daha kesin çözüm
noldu tuğçem?gene niye canını sıktı bu dana?inşallah burcum.saol desteğin için çok iyi geldi vala
yarım kollu hoş bişey bul ozman yada o elbisene uygun bı abıye bolerolar var kısa kollu onlardan alsana cok hoş oluyor tül şeklinde oluyo parlak kumastan oluyo cesit cesitkıs onnarı da ben sevmiyom,kendimi tarzanın sevgilisi jane gibi hissediyom....
sen halyın sonu ol koluna göre yada bası ozman ıhtıyac olmazolmaz burcum,halayda her iki serçe parmağıma ihtiyaç var...kesemem kolumu o yüsden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?