kaçıyom ya,sonnaya görüşürüz belkim,olmaz mı?hoşbulduk caaanımmm kaçıyonmu yetişemedim mi sana
nere gidiyon kıkaçıyom ya,sonnaya görüşürüz belkim,olmaz mı?
kaçıyom ya,sonnaya görüşürüz belkim,olmaz mı?
bugun kargom gelecek pierre cardin geceliklerrrr transparan hemde hepinize birerdane yolluyorum ilerde lazım olablir
flocke yeeee birde two_che 89a 2 şerdane annadılar onnar
hani bana hani banabugun kargom gelecek pierre cardin geceliklerrrr transparan hemde hepinize birerdane yolluyorum ilerde lazım olablir
flocke yeeee birde two_che 89a 2 şerdane annadılar onnar
hani bana hani bana
eee kaçak gidek ozman nire gitsek kiiiburcummm şimdi şezlongda olmak vardı. ahhahh nasıl tatile ihtiyacım var
eee kaçak gidek ozman nire gitsek kiii
bodruma gidek bodrumada gettik beraberr diyevala burcum bizim burdan baslayalım güneye doğru inelim
bodruma gidek bodrumada gettik beraberr diye
calimerooo kedicik:79:kıbrısa gidekkk
bak oralarda basımın etini yemiycen ama danam da danam diye bak eğlenmeye gidyoz:82:Olur yolda neyin şarkı söyleye söyleye gideriz burcum
bak oralarda basımın etini yemiycen ama danam da danam diye bak eğlenmeye gidyoz:82:
ben pek bronz olamıyom two beyazım ya ben direk kızarıyom onun için ben gölgede kalmayı tercih ediyomtemem eğlenelim gari,havuçlu kremlerimi de alim de yanalım,bronz olalım burcum:82:
ben pek bronz olamıyom two beyazım ya ben direk kızarıyom onun için ben gölgede kalmayı tercih ediyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?