Ölümüne Geyik Topiği :-))

burda olursan korkmaya vaktin ble olmaz her hafta oluyor nasılsa ama geçen bayagı salladı dimi ben yne korkmadım alışkınızda

deprem çok büyük korkutucu geliyor bana,belki dikkat etmişsinizdir. biraz şiddetli depremlerde uğuldayan bir ses gelir ilk sallantıdan önce. işte o zman tutulu kalıyorum ben kötü oluom

evet o genelde burda oluyoor işte ama şimdi olmadı sallaıyo habire beşik gbi artçı yani olsun olsunda boşalsın şu gemlik körfezi
flockeeee konunun sahibiymişsin beyaa sen
ABLAAAM büyüksüüün
yaaaa ben dedim yine kütahyada olmuuuuuuuş

gene mi burda olmadı galiba ben hissetmedim:26:

inanmıyom yaaa....kaynanam rujumla bebeğine makyaj yapmış...ben bunu ne ediim yaa?daha yeni aldıydım onu

çıkmam gerek artıkın arkadaşlar....sözleştiğimiz gibi meşalelerle,sopa orak ve saman çatallarınla bu gece buluşuyos....burcum,çelik tavaları unutma.tuğçe nikahın hangi semtte olcağına karar ver sen de...gelinliğini seç yarın nikahın var,biz damadı paketliyip atcas önüne....

tamam flockemm,hazılık yapem gari ben. bakınayım bugün

kızlar benm cimcimem uyandı ben kahvaltı hazırlıcam sonra görüşürüz ay flocke bende konu açıcam ama burnumu bde göğsümü yaptırdıktan sonra
eğer burda beni hoş karşılar misafir perver olursan bende seni konumda ağırlarım gulüüüüm seni baş köşeye alabilirim ozaman ay okudumda şantaj gbi olmuş

heee temammmm bu arad ben sana sabahtan sormuştum kaynanayı napıyo diye içime doğmus bı halt karısrıacagı baksana

biz burda herkesle candan konuşurus cimcime,gel katıl yeter.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…