hoşgeldin gedicik....slm millet tünaydın diyeyim barii
burda olursan korkmaya vaktin ble olmaz her hafta oluyor nasılsa ama geçen bayagı salladı dimi ben yne korkmadım alışkınızda
evet o genelde burda oluyoor işte ama şimdi olmadı sallaıyo habire beşik gbi artçı yani olsun olsunda boşalsın şu gemlik körfezi
flockeeee konunun sahibiymişsin beyaa sen
ABLAAAM büyüksüüün
yaaaa ben dedim yine kütahyada olmuuuuuuuş
yeni mi farkettiydin kıs?flockeeee konunun sahibiymişsin beyaa sen
ABLAAAM büyüksüüün
inanmıyom yaaa....kaynanam rujumla bebeğine makyaj yapmış...ben bunu ne ediim yaa?daha yeni aldıydım onu
sweedy,muhabbete renk katıyon bu resimlerle,hoş geldin....
çıkmam gerek artıkın arkadaşlar....sözleştiğimiz gibi meşalelerle,sopa orak ve saman çatallarınla bu gece buluşuyos....burcum,çelik tavaları unutma.tuğçe nikahın hangi semtte olcağına karar ver sen de...gelinliğini seç yarın nikahın var,biz damadı paketliyip atcas önüne....
heee temammmm bu arad ben sana sabahtan sormuştum kaynanayı napıyo diye içime doğmus bı halt karısrıacagı baksanaçıkmam gerek artıkın arkadaşlar....sözleştiğimiz gibi meşalelerle,sopa orak ve saman çatallarınla bu gece buluşuyos....burcum,çelik tavaları unutma.tuğçe nikahın hangi semtte olcağına karar ver sen de...gelinliğini seç yarın nikahın var,biz damadı paketliyip atcas önüne....
hoşgeldin gedicik....
biz burda herkesle candan konuşurus cimcime,gel katıl yeter.....kızlar benm cimcimem uyandı ben kahvaltı hazırlıcam sonra görüşürüz ay flocke bende konu açıcam ama burnumu bde göğsümü yaptırdıktan sonra
eğer burda beni hoş karşılar misafir perver olursan bende seni konumda ağırlarım gulüüüüm seni baş köşeye alabilirim ozamanay okudumda şantaj gbi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?