Ölümüne Geyik Topiği :-))

yaa flockem kusmeeee temam senın boyun dah kısaydı dimi temam temam gel ben seni 60 felan diye hatırlyom kusme 90 da olsan tasırımseni basımın ustunde yerin var gel
allah ne etsin seni!özrü kabahatinden beter...60mış...
çıkmıyom lan omzuna!mandalinam,sen al beni omzuna...

Flocke ,,,

ne zamandır gelemiyorum ama şimdi senin fikrine ihtiyacım var,,,

benim ablam var 22 yaşında şimdiye kadar 1 tane flörtü oldu bi daha da hiç olmadı karşısına hiç sevebileceği insan çıkmadı teklif eden bile halbuki çok güzel biri,, neyse ama hep görücü yani dünür gelir,,, dün akşam bi düğün de yine biri vardı ablama söylediler bak şu oğlan seni beğenmiş ablam yok ben elektrik alamadım falan dedi hakikaten de tip olarak hiç yakışmadılar birbirine ama ben artık onun bi sevdiğinin olmasını çok istiyorum ,,, böyle dünür işleri falan da ne bileyim işte sen ne diyosun ???

ben diyomya bu dilimi eşşekler tepsin.biz elimde çocuk yanmda koca tuttuk 10 saatlik yola otobüslen gitmeye karar verdik kaybolmayalım die gitttkiiiii geldiiik eğlencenn dozunu okadar kaçırmışızki vallahi güül gül her boqa gülüyoz sinek geçiyo gülüyoz kapı gıcırdar benmki göbek atar sonnda bende dönüş yolunda dedimki lan ..... (kocacım)bukadar yol geldik gezdik ettik birtane kapalı kadın görmedim sen gördünmü anammmmmmm
,

shok shok shok bütün minübüs döndü bana bakıyo

canım bu tümüyle ablanın kararıdır,onun seçimidir.sizler sadece ona layık olanı tanıştırabilirsiniz ya da söyleyebilirsiniz ama daha fazlasına ikna etme çabaları hoş olmaz.içine sinmediği birinle beraber olmak hem yanındakine haksızlık olur,hem ablanı çok üzer.
belki sizi bile suçlar,sizlerin yüzünüzden oldu böyle diye...bence karışmayın,kendi karar versin kiminle ne zaman beraber olacağına...

çok teşekkür ederim neden bilmiyorum ama senin söylediklerin bana hep iyi geliyo,,,öyle bizde severek evlenmesini istiyoruz ama yaşıtları teker teker evleniyo nası özeniyo bi bilsen

çok teşekkür ederim neden bilmiyorum ama senin söylediklerin bana hep iyi geliyo,,,öyle bizde severek evlenmesini istiyoruz ama yaşıtları teker teker evleniyo nası özeniyo bi bilsen
daha çok genç,allahın mutlaka ona da özel bir insanı nasip ettiğine inanıyorum.akışına bırakın herşeyi,bir gün ansızın çıkacaktır o insan ablanın karşısına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…