- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
hürrem sultan nice mutlu yıllar dilerim canım..
:78: teşekkür ederim bitanecik burcumiyki dogdun çitlenbikkkkkk iyki varsın
sultan nice yıllara bebeğem mutlulukla sağlıkla huzurla yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım sıkıldıhiç vakt de geçmiyor
benim de tuğcecim.... senin şu kedileri nerede besliyorsun canım benim..
sen bana o sevimli miniklerden bahset canım ben çok severim kedileriii
bizim küçükken buldugumuz 4 yıla yakındır br kedimiz var. annem onu o kadar güzel eğitti ki çok söz dinliyor. bizim balkonda bakıyoruz her sene minikleri oluyor. onları da büyütüyoruz,bazılarının gözleri falan açılmıo çapaklanıo annem krem fln sürüyor bakıyor,ben mamalarını alıyorum süt falan veriyorum. çok şekerler çok sevimlilier çok alıstık onlara
yavrularını napıyorsunuz pekii..
aman tuğçem gitsinler kendi hayatlarını kursunlar onlarda kedi bakımı çok zor ben 6 yıl bakmıştım bebekten zor vallahi...
canım üzülme erkekler önem vermez pek böyle şeylere özel günler gibi...canım sıkıldı... bu nasıl bir konuşma çözemedim..
bu gün sadece mutlu yıllar duymak isterken... o 3 kez aramasına rağmen hatılamadı.. bende kaç kez aradın her aradığında acaba hatırladın mı dedim ama hatırlamadın...anımsanı bekledim hatırlamadın dedim...
(ilk tanıştığımızda söyledim doğum günümü ayın başında söyledim.. hatırlar diye ümit ederken hatırlamadı... )
tel. açtım... söyle çinde kalmasın dedi... ben neden söyleyim dedim... senin brişeyler söylemen lazım dedim. düşünüp bulman lazım dedim...düşündüğün şeyi söylemyicem sonra ben söyleyince söyledin olur dedi.. söylemedi hiç bir şey... şimdi sen küsersin , asarsın suratını dedi... sinrimden diğer söyledikelrini hatırlamıyorum...
sadece iş yerindemisin dedi. değilim dedim. iş yerine ne zaman gideceksin dedi.. bu cümlesini çözemedim ama... dönecekmisin iş yerine dedi... çözemedim..çözemedim...
sanki tiye aldı beni...
Yettim garii cryptik anca gelebildim kocişe sürpriz yapıp bugün mükellef kahvaltı hazırladımUyumadım hiç...
canım sıkıldı... bu nasıl bir konuşma çözemedim..
bu gün sadece mutlu yıllar duymak isterken... o 3 kez aramasına rağmen hatılamadı.. bende kaç kez aradın her aradığında acaba hatırladın mı dedim ama hatırlamadın...anımsanı bekledim hatırlamadın dedim...
(ilk tanıştığımızda söyledim doğum günümü ayın başında söyledim.. hatırlar diye ümit ederken hatırlamadı... )
tel. açtım... söyle çinde kalmasın dedi... ben neden söyleyim dedim... senin brişeyler söylemen lazım dedim. düşünüp bulman lazım dedim...düşündüğün şeyi söylemyicem sonra ben söyleyince söyledin olur dedi.. söylemedi hiç bir şey... şimdi sen küsersin , asarsın suratını dedi... sinrimden diğer söyledikelrini hatırlamıyorum...
sadece iş yerindemisin dedi. değilim dedim. iş yerine ne zaman gideceksin dedi.. bu cümlesini çözemedim ama... dönecekmisin iş yerine dedi... çözemedim..çözemedim...
sanki tiye aldı beni...
enemm havukum günaydınnşoklardayım seni görünce inanamadım
Bende bi gün yüzü gördüm valla vampirmiyim acaba diye düşünmeye başlamıştım ama güneşe çıktım yanmadım degilmişim
çitlenbiğim cyrptıcm dediği doğru. erkekler bizim kadar hassas olamıyor bu konuda,üzülüyor insan haklısın:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?