sevindim kuzucum valabugün dayanmaya çalısş uyuma da aksama erken yatarsın hem uykun düzene girmiş olur
aynen öyle düşünmüş hevukumTwo che canım senin boğan niye trip attı şimdiki..Sen ailenle tanıştırmadığın içinmi? Güvenmediğini olaya ciddi bir şekilde bakmadığını düşünmüş olabilir..Bende dengesizim Eşime kahvaltı hazırladım patates kızartım börek yap..sucuklu yumurta..Bide müzik açtım hadi kalk sürprizim var sana dedim adam banyoya girdi 2 saat çıkmıyoo peşinden gittim dişlerinii fırcalıyo pcyi fırlattım gelince ben özen gösteriyorum onun vurdumduymaz tavırı bi anda deli etti benii aynı şey gibi...:26:
Öyle yapmaya çalışıcam bakalım ama beynim sulandı dünde gece uyumadım 7 de yatım yine uyuyamadım hastanedeydik bütün gün koşuşturduk bayılciimm sankii..:94:
aynen öyle düşünmüş hevukumbenim ciddi düşünmediğimi sanıyor,o o kadar ugrasmasına ragmrn ben hiç yaklasmamısım. sen o fırsatı kaybettin diyor. nasıl yapcam,netcem kişiliği çok zor:26: asla alttan almaz,sözünü esirgemez,kırılcak mı diye düşünmez
söle bakem bu saatte napıyon sen bacımBurcuu pabucu yarım çok topiğe oynayalım günaydın günaydın size günaydın sevgili ölümüne topik geyiği sakinleri....:92:
Aynı ben adam haklı canımm okadar ciddi bakmış olaya bende olsam öle düşünürdüm..Sabrederim ama sabrımın sonunda en sonda sölenecek lafı başta söylerim ama kızgınlığımdan dolayıı eşim şok geçiriyo ve küsüyoo şakaya vursa yada düzelmeye çalışsa bende ayak uydurcam ama küsünce boğasım geliyo onu...Sende ben sana çok güveniyorum filan diye gururunu okşa okşaya okşaya pisiciği çıkarırsın alttan...
Ay bak hiç hesap yapmamıştım bendayann hevukum son 12 saat
gunaydın kıslar gunaydın hevuk senı bu saatte ayakta götmeyi neye borcluyus acepppp
Ay bak hiç hesap yapmamıştım bengözlerim döner benimm şimdi nese arkadaşın bebişi hasta dün onla birlikteydik bugünde yanına iniyim ben vakit geçsin bebişle oynarız o gelmeden ben gidiyim bu sefer
Günaydın canım gece uyuyamıyorum artık düzene sokmam lazım kendimii iş filan yapamaz oldum temizlik yapıcam vücudum alışsın erken kalkmaya diye bide sizinle vakit geçirmek için uyumadım birazda :26:
aynenn bir de bir sivri dilli aman Alllahım onun gibisi yoktur tektir yaninasıl düzeltebilirim hevukum paso tartısıp barısıoz bu ara:26: taktik ver bana bu boğalar hakında napim:44:
günaydın hatunlarım
Eşimde aynısını diyi belden aşşaga vuruyon tartışırken diyo tartışmıyo benle..Sende kararlı ol tavırlarında küçük şeylerlede mutlu olurlar senin için değerli olduğunu hissettir ona hediye al küçük kırdıysam özür de ama çokta eline ipleri verme yoksa hep baskın taraf olmak isteriz biz ondan öle davranırız mükemmelliyetçi yapımız var herşey zamanında olmalı agır adımlar atılmalı dogru kararlar ayaklarımız herzaman yere sağlam basmalı güvende hissetmeli kendinii ozamn değme keyfine..Emin ol bu durumu okadar enine boyuna düşünmüştürki son vuruşta içini boşaltmak olmuş herzaman inceden dokundurmuştur anlamayıncada en agır şekilde sölemiş aynı ben..
git git kahve de içersiniz,uykun açılır hevukum
aynen senin dediklerini söyledi hevukum ara ara dokundurdum anlamadın bile dedi. En sonunda patladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?