Ölümüne Geyik Topiği :-))

Günaydınlar bayanlar.

hevukum
sweedy,
twocem,
burcum,
Crycım
Sağol canlarım crycım ve tuğcecim haklısınız sanırım... bakalım daha yeniyiz daha neler olacak... sonra çok güzel şeyler söyledii.. aldı gönlümü afettim ama bir daha yaparsa acısını alırım

günaydınn bitanecim iyi çok sevindim,bir daha unutursa kafasına kafasına vur

Günaydın çitlenbikk bu benim kaynımın lakabı kara kuru bişey adını çitlenbik takmıştım...Sendemii ölesinn

anemmm hec mı yattmadın sen bayılma kıssss

Hevukcum b,zler hep birbirimizden farklı şeyler duymak istiyoruz sanırım.. duyduklarımız olmayınca da çok üzülüyoruz...

Bazen bazı şeyleri karşılıksız yapmamız gerekiyor ama yapamıyoruz ki ... Benim annem de bize çok güzel kahvaltılar hazırlar ama bazen bizi toplaması güç olur... herkesin günü gününü tutmuyor malesef...

günaydınlar hatunum nörüyon?

sweddymmmmm naber

iidr burcum senden_

hayırdır hevukcummm akşam ne vardı?:26:

anemmm hec mı yattmadın sen bayılma kıssss

Hiç yatmadım 3 saat filan işte dün gece uyudum yani evelsi gece oluyo sanırım yani gündüz bayılmadım hiç hayatımda keşke bayılsam nasıl bir duydu merak ediyom..Kötü bişey olsa bayılmak ne güzel o anı yaşamıyon Sıyırdım bugün idare edin beni azcık sçmalayabilirm :86:

ben bı kaç kere tattım farklı bı duygu değişik bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…