Günaydın Swdy resmini görcem diye gözlerim pörtledi ama seçemedim hiç yüzünüzü küçücük
hevukum nörüyonnnnn?
nöriyim canım ya dakika hesabı yapıyorum akşamı bekliyorum sen nabıyon irkekk nasıl iyimii bu aralar salgın var yine dikkat et bebişe canım..
burcuuuuuuu:82:
Günaydınlar bayanlar.
hevukum
sweedy,
twocem,
burcum,
Crycım
Sağol canlarım crycım ve tuğcecim haklısınız sanırım... bakalım daha yeniyiz daha neler olacak... sonra çok güzel şeyler söyledii.. aldı gönlümüafettim ama bir daha yaparsa acısını alırım
Günaydınlar bayanlar.
hevukum
sweedy,
twocem,
burcum,
Crycım
Sağol canlarım crycım ve tuğcecim haklısınız sanırım... bakalım daha yeniyiz daha neler olacak... sonra çok güzel şeyler söyledii.. aldı gönlümüafettim ama bir daha yaparsa acısını alırım
anemmm hec mı yattmadın sen bayılma kıssssAy bak hiç hesap yapmamıştım bengözlerim döner benimm şimdi nese arkadaşın bebişi hasta dün onla birlikteydik bugünde yanına iniyim ben vakit geçsin bebişle oynarız o gelmeden ben gidiyim bu sefer
Günaydın canım gece uyuyamıyorum artık düzene sokmam lazım kendimii iş filan yapamaz oldum temizlik yapıcam vücudum alışsın erken kalkmaya diye bide sizinle vakit geçirmek için uyumadım birazda :26:
sweddymmmmm naberuzaktan çekmişler canım düzeltmeye çalıştım ama olmadı
Burcuuuuuuuuuuu
Two che canım senin boğan niye trip attı şimdiki..Sen ailenle tanıştırmadığın içinmi? Güvenmediğini olaya ciddi bir şekilde bakmadığını düşünmüş olabilir..Bende dengesizim Eşime kahvaltı hazırladım patates kızartım börek yap..sucuklu yumurta..Bide müzik açtım hadi kalk sürprizim var sana dedim adam banyoya girdi 2 saat çıkmıyoo peşinden gittim dişlerinii fırcalıyo pcyi fırlattım gelince ben özen gösteriyorum onun vurdumduymaz tavırı bi anda deli etti benii aynı şey gibi...:26:
hevukum filmimi okudun musen:94:Burcuu yazmadan msjj kısa yazdı ya bir onaylayamadım nettin Burcu topiğe olağaan üstü olaylar olmaya başladı senin film gerçege dönüşüyo galiba :18: :18:
Günaydınlar bayanlar.
hevukum
sweedy,
twocem,
burcum,
Crycım
sweddymmmmm naber
hevukum filmimi okudun musen:94:
anemmm hec mı yattmadın sen bayılma kıssss
hevukum filmimi okudun musen:94:
ben bı kaç kere tattım farklı bı duygu değişik bişeyHiç yatmadım 3 saat filan işte dün gece uyudum yani evelsi gece oluyo sanırım yani gündüz bayılmadım hiç hayatımda keşke bayılsam nasıl bir duydu merak ediyom..Kötü bişey olsa bayılmak ne güzel o anı yaşamıyon Sıyırdım bugün idare edin beni azcık sçmalayabilirm :86:
ne filmi bu,benim nie haberim yok ya:84::84:
bu arada bu avtrıda pek beğendimOkudum tabii kaçarmıı ben dedektif gibii geceleri sizi takip ediyodum
ewett çok ayupppppAyıp siye gıı sizinle çevirdi ben olmadığım halde biliyorum
günaydınlar hatunum nörüyon?
iidr burcum senden_
hayırdır hevukcummm akşam ne vardı?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?