günaydınlar hatunum nörüyon?
iidr burcum senden_
nolsun kuşummmm bildiğin gibi diş etim şişti çok fena acıyo
Ayıp siye gıı sizinle çevirdi ben olmadığım halde biliyorum
ewett çok ayuppppp
ben bı kaç kere tattım farklı bı duygu değişik bişey
geçm,işe dönecen osamannnnnEnemm öğrenmek istiomm
yok ben bi lady edasıyla bayılıyom kımseyı ısırıp kemirmiyomBende agrım filan olunca sinirlenince kendimi yere atıyom eşim diyoo kalk lann numara yapma Bayılabilsem her kötü durumda hemen hazır ve nazır bekler kendimi yere atardım
Ablam bayılıyodu hep 2 3 tokat atıp su döküyodum ayılıyodu dişleri kitleniyodu onun bide elimi ısırıyodu bende tokatlodum
hevukum msjını arıyom arıyom bulamıyom yaf irkekte ii ay cidden mi salgın var aman koruyum bi bulaştımı bebenin şaftı kayıyo
sultanım nodu bi gelişme varmı senın okusden
Dün sanırım haa dündüü arkadaşın bebeği ateşlendi hastaneye götürdük düşmedi ateşi hiçç acil bebek kaynıyodu havalar karışık ya çok giydsiriyosun terliyo az giydiriyon üşüyo ondan heralde dr dedi salgınmışş
denemdim benim dişim değilde diş etim acayıp şisti ve orası agrıyo iy gelirmiki eve gidince yapsam:26:tuzlu gargara denedin mi? ingisini alır derler çok şükür diş ağrısı çekmedim şimdiye kadar acısını çekenler anlatıyoda çok zormuş
yok ben bi lady edasıyla bayılıyom kımseyı ısırıp kemirmiyom
nesseee olsun bakalım doğrumu diye şüphe kaldı kafamda ama:26::26:Burcum akşam msj attı.... ....herkes senin doğum gününü kutladı ama ben yanında değilim, en son ben atacaktım.. herkes gittiğinde ben varım diyecektim gece atacaktım. daha fazla üzülme ben senin yanında olamasam da benim hayatım seni mutlu etmek için adanacak.. dedi...çok uzun çok güzel şeyler yazmış... ben anlamadım şahsen biliyordu da numara mı yaptı... yoksa unuttuda moda uygun birşeyler mi yazdı çözemedim ama... gün içerinde bir çok defa başka incelikler yaptı... yaptığı başka güzel şeyler olunca suçunu hafiflettii kızamadım malesef...
arasaydı kırıcı olabilirdim çünkü çok kzıgındım... msj atmış biliyor kızgın olduğumu bende aramadımmsj attım ...
Burcum akşam msj attı.... ....herkes senin doğum gününü kutladı ama ben yanında değilim, en son ben atacaktım.. herkes gittiğinde ben varım diyecektim gece atacaktım. daha fazla üzülme ben senin yanında olamasam da benim hayatım seni mutlu etmek için adanacak.. dedi...çok uzun çok güzel şeyler yazmış... ben anlamadım şahsen biliyordu da numara mı yaptı... yoksa unuttuda moda uygun birşeyler mi yazdı çözemedim ama... gün içerinde bir çok defa başka incelikler yaptı... yaptığı başka güzel şeyler olunca suçunu hafiflettii kızamadım malesef...
arasaydı kırıcı olabilirdim çünkü çok kzıgındım... msj atmış biliyor kızgın olduğumu bende aramadımmsj attım ...
nerde kı banada söleeee bakıyımAy ne güzelAvatarım için teşekkür ederim.. KK de bir topik var kk uygun avatar topiği hareketli gifler 600 sayfa filan ordan yürüttüm
günaydınlar hatunum nörüyon?
iidr burcum senden_
Burcum böğürtlen iltihaba iyi geliyor böğürtlen yeee...
ağız yarasına böğürtlen karadut çok şifalı diş iltihabına da iyi gelir diyorlar...
Allaha şükür totodan ölçmek lazım ateş belli olmuyo iç ataeşte zaten havale durumları oluyo bebeklerden Allah esirgesin yavrunu innşş karşılaşmazsn..hımmm Allah korusun bebişleri. ateş kötü yahu bir kere atlattık şükür.kalıcı hasar neyim bırakmadı hamdolsun
denemdim benim dişim değilde diş etim acayıp şisti ve orası agrıyo iy gelirmiki eve gidince yapsam:26:
denemdim benim dişim değilde diş etim acayıp şisti ve orası agrıyo iy gelirmiki eve gidince yapsam:26:
nerde kı banada söleeee bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?