Ölümüne Geyik Topiği :-))

hevukum msjını arıyom arıyom bulamıyom yaf irkekte ii ay cidden mi salgın var aman koruyum bi bulaştımı bebenin şaftı kayıyo

ben bı kaç kere tattım farklı bı duygu değişik bişey

Bende agrım filan olunca sinirlenince kendimi yere atıyom eşim diyoo kalk lann numara yapma Bayılabilsem her kötü durumda hemen hazır ve nazır bekler kendimi yere atardım
Ablam bayılıyodu hep 2 3 tokat atıp su döküyodum ayılıyodu dişleri kitleniyodu onun bide elimi ısırıyodu bende tokatlodum

yok ben bi lady edasıyla bayılıyom kımseyı ısırıp kemirmiyom

hevukum msjını arıyom arıyom bulamıyom yaf irkekte ii ay cidden mi salgın var aman koruyum bi bulaştımı bebenin şaftı kayıyo

Dün sanırım haa dündüü arkadaşın bebeği ateşlendi hastaneye götürdük düşmedi ateşi hiçç acil bebek kaynıyodu havalar karışık ya çok giydsiriyosun terliyo az giydiriyon üşüyo ondan heralde dr dedi salgınmışş

bende hiç bayılma nedir bilmem
ama 1 nisannda hep hocalara bayılma şakası yapardım yerlerdi

sultanım nodu bi gelişme varmı senın okusden

Burcum akşam msj attı.... ....herkes senin doğum gününü kutladı ama ben yanında değilim, en son ben atacaktım.. herkes gittiğinde ben varım diyecektim gece atacaktım. daha fazla üzülme ben senin yanında olamasam da benim hayatım seni mutlu etmek için adanacak.. dedi...çok uzun çok güzel şeyler yazmış... ben anlamadım şahsen biliyordu da numara mı yaptı... yoksa unuttuda moda uygun birşeyler mi yazdı çözemedim ama... gün içerinde bir çok defa başka incelikler yaptı... yaptığı başka güzel şeyler olunca suçunu hafiflettii kızamadım malesef...

arasaydı kırıcı olabilirdim çünkü çok kzıgındım... msj atmış biliyor kızgın olduğumu bende aramadım msj attım ...

hımmm Allah korusun bebişleri. ateş kötü yahu bir kere atlattık şükür.kalıcı hasar neyim bırakmadı hamdolsun

nesseee olsun bakalım doğrumu diye şüphe kaldı kafamda ama:26::26:

sultanım geçmiş doğum günün kutlu olsun ozaman
beni parçalarmışın şimdi sende mi bürütüs diye

hımmm Allah korusun bebişleri. ateş kötü yahu bir kere atlattık şükür.kalıcı hasar neyim bırakmadı hamdolsun
Allaha şükür totodan ölçmek lazım ateş belli olmuyo iç ataeşte zaten havale durumları oluyo bebeklerden Allah esirgesin yavrunu innşş karşılaşmazsn..
denemdim benim dişim değilde diş etim acayıp şisti ve orası agrıyo iy gelirmiki eve gidince yapsam:26:

Canım vitamin eksikliğinden dolayı oluyo bu durum bence bir dr gitsen daha iyii olur dişlerine zarar verir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…