- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
eee nezaman yaptıryosunben varya nasıl ikna ettim yaaa annatsam inanmassın onniçin boşver kızım sütyenini çıkarma udanıom çok ufaklar de ozaman ikna edersin ben bööle ikna eddiydim
kıme yaptırcan benm kafamda bırı var ama kocıyı ıkna etmem lasımvallahi en geç 2 ay içinde hem burun hem göğüs inşşşşş
kıs senın boğazın hiç durmuyo vallakızlar şuanda çikolata soslu muhallebi var tabagımdaaaaa
siz hala uyyun
kızlar şuanda çikolata soslu muhallebi var tabagımdaaaaa
siz hala uyyun
doktor çok önemli iyi sec bıde hangı sekıl yaptıryon bakıyım yuvarlakmı damlamıbursada çekirge devlet hastanesi doktoru ama bir doktorki gördeanam kocamın sesini duydum sanki
kıs ye bak çocuğunun bıyerı eksık olmasınpoff canım çekti bende istiomm:84::84:
doktor çok önemli iyi sec bıde hangı sekıl yaptıryon bakıyım yuvarlakmı damlamı
yuvarlak ,damla nasıl oluyor yaw
yuvarlak adı ustunda top gibi oluyo bakınız demet akalın damla seklide daha dogal oluyo senay akayınkı damlaydı herhalde yannış hatırlamıysam serenay sarıkaya var bıdeyuvarlak ,damla nasıl oluyor yaw
ver bakıyım ama ben damla yaptırcam yuvarlak acayıp belli ediyo kendi ben dogal ıstıyom tabıkısı herkesin zevkisendekiler damladır herkezin öyle aşşağı doğru olur doğal durur ama yuvarlak daha güzel ben yuvarlak istiyorum zaten zamanla daha doğal durur yani
burcuuuuuu doktor diom adını veriyimde tavsiye ediyorum comdan bak resimlerine uludağda çektirmiş anam ben ameliyat olmayada udanırım ona şimdi:26:çok genç kızım yaaa
allah bana şimdi işyerinden bir şaplakgelecek kocam duymasın
sen bıde benım doktoru gör aneeemmm barış çakıralper bayraktar beyyy tavsiye ediyorum sitesinde var fotosu ben doğal dursun istemiyom bıktım sarkıklardan yuvarlakolsun şimdi nedeninide söylerdimde +18 olcek boşver TWOÇİİİ var odaha bilmeyor psikolojisi bozulmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?