nasssı bilemiyor kıs doğum yapacek yakındaalper bayraktar beyyy tavsiye ediyorum sitesinde var fotosu ben doğal dursun istemiyom bıktım sarkıklardan yuvarlakolsun şimdi nedeninide söylerdimde +18 olcek boşver TWOÇİİİ var odaha bilmeyor psikolojisi bozulmasın
googla yasda bak bı cok sempatık yannıs ben kocayı nassı ıkna edecm yawwwadını çooook duydum ama ist da deelim nidem kedimeri kaçtı ameliyat deyincee
kızım herşey yatakta biter beni akşam bir kızdırdı annadamam ne stradejiler yaptım neler neler
anam bakma sen o TWOÇİYE kazara olmuştur annamamıştır blem şimdi 3 senelik evli kadının tecrübesiyle birmi birak canım allahasen
yuvarlağın ne işe yaricanı bilirmidersin ay çok edepsiz bşi oldum bri dilime acı sürsün yaaaa
benım bile aklıma bişi gelemedi yane yuvarlakla ilgilikızım herşey yatakta biter beni akşam bir kızdırdı annadamam ne stradejiler yaptım neler neler
anam bakma sen o TWOÇİYE kazara olmuştur annamamıştır blem şimdi 3 senelik evli kadının tecrübesiyle birmi birak canım allahasen
yuvarlağın ne işe yaricanı bilirmidersin ay çok edepsiz bşi oldum bri dilime acı sürsün yaaaa
yassık sana ama senınkıde doğunca beraber oynarlarben bugün yine bittimher cmt bizim patronun cocukları geliyor,onlarla ilgileniom,tuvalete bilem gidemiom ya seviyorum aslında onları da ama kalkamıom başlarından sigara içmeye bilem gidemiom:26: buraya da bakamam onlar gidene kadar
nasssı bilemiyor kıs doğum yapacek yakında
osaman senın gıreceğin bi ameliyet var oda doğum ameliyatıkızlar şaka bir yana ben nie haala hastalanmadım yaaaaaa
heç bişey yemek sipariş ettimburcu naptın gittin geldin yedin için senn olsun gördüğünü annat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?