Ölümüne Geyik Topiği :-))

:82: :82: :82:

Bayanlar indirim yaptıralım o zaman ... şimşik azıcık oparesyon olsak dha güzel olur kanımca...

kızım herşey yatakta biter beni akşam bir kızdırdı annadamam ne stradejiler yaptım neler neler
anam bakma sen o TWOÇİYE kazara olmuştur annamamıştır blem şimdi 3 senelik evli kadının tecrübesiyle birmi birak canım allahasen
yuvarlağın ne işe yaricanı bilirmidersin ay çok edepsiz bşi oldum bri dilime acı sürsün yaaaa

ben bugün yine bittim her cmt bizim patronun cocukları geliyor,onlarla ilgileniom,tuvalete bilem gidemiom ya seviyorum aslında onları da ama kalkamıom başlarından sigara içmeye bilem gidemiom:26: buraya da bakamam onlar gidene kadar

Konu okadar hızlı gidiyor ki bazen hızınıza yetişemiyorum konuya nerden girsem şaşıyorum

Cimcime sen bize öğlen öğlen neler diyorsun bacım..

:78: :78:

benım bile aklıma bişi gelemedi yane yuvarlakla ilgili

suskuuuuun annem konumuz ameliyatt hemde takımları takas yaptırıcaz da burcuyla yuvarlak ne işe yarar damla ne işe yarar onun tartışmasını yaporduk senide masaya alıcaz merak etme sen ne istersin damlamı yuvarlakmı

TWOÇİİİ asrın hatasını yaparsın şurda senn 90ları 80e döndürcez hemde yuvarlıcaz ilerde lazımolur
allahım ben diyorum 2 aydır hastalanmadım beni tutn yaaaaa

hürrem burcu tuğçe cimcime tünaydın kıslar

sen enrdeysen ben ordayımmm
biliyorum aklındayımm
acele etmee biraz sabret
geliyorummmm WAN MİNİTTTT
şu ismailykda bazen saçma saçma sarkılar yapıo
kız eğer gibeysem benm ameliyat iişleri 2 sene aksar ve ben 2sene kocamn beynini yerim ocaktan beri beni oyalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…