hello kıty:79:hürrem burcu tuğçe cimcime tünaydın kıslar
bilmiorum benımkı nezaman olursen enrdeysen ben ordayımmm
biliyorum aklındayımm
acele etmee biraz sabret
geliyorummmm WAN MİNİTTTT
şu ismailykda bazen saçma saçma sarkılar yapıo
kız eğer gibeysem benm ameliyat iişleri 2 sene aksar ve ben 2sene kocamn beynini yerim ocaktan beri beni oyalıyo
hürrem burcu tuğçe cimcime tünaydın kıslar
hoşbulduk canım anca yatmamız bi dert kalkmamız bi dert vallahi gece eşimi kaldırmaya çalışıyorum 1 saatte kalktı hadi yatağa gidelim diyorumtünaydın crytic...
hoşgeldin..ama geç geldin
cimcime kıs yaptırma göğüs estetiği o bir kerelik ameliyat değil zaman içinde eski silikonu değiştirtmen gerekirmiş .....
hürremim çok sevindim anlaşmanıza sen seviyosun bu adamı anladım ben
tünaydın canım o gelmeden ben gidiym dedin ya komşu için koptumtünaydın annemmmm nerdesin kız gözümüz yollarda kaldı
8 senede bir para vericeksin ya onu düşün yeni bebekte geliyoen baştada demiştim yenilik takıntım var bunalımdayııııınnn ben nelerimi yeniledim daha söylesemmmm
kız 8 senede bir gerekiyomuş olsun yenilerim belki ozamana blem dayanamam:26:
8 senede bir para vericeksin ya onu düşün yeni bebekte geliyo
burcu sendemi yaptırcan kıs silkon e bende burnumu yaptıym bari:79:
hello kıty:79:
madem istemion dıkkat edeydın bacımm sende bizden tecrubelisin yaneeeekızım bebek mebek deme ağlarım şimdi sırf bu korkudan testblem yapmıyom ameliyat kesn olmam lazım burnumla geceleri kazı çalışması yapıom ben yaaaaaa
hee benımkıler kılo verınce cok kuculduler buyutturecem benburcu sendemi yaptırcan kıs silkon e bende burnumu yaptıym bari
hafif kavis var :2:
çocuk bakmaya gettituğçe nerdesin ks yemeğemi gittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?