sultan tavuğu haşladın mı bakemmmmburcumuz gelmiş
Hoşgeldin günaydıııın...
peki ondansonraki şarkıda esaretin böylesi osssuuunnn nüfen teyzeme halama askerdeki kardesime işteki kocama tuvalettki amcama doğumdaki yengeme gerdekteteki teyze oğluma armağan ediyorum oh beefendim, öncelikle hepinize mutlu, sağlıklı, huzur dolu fevkaldenin de fekınde bir gün dilerim.
sıradaki parçamı tüm topic halkına armağan ediyorummmm
gecelerrrrrrr, gecelerrrrrr gecelerrrrrrr
düet yapıyozgünaydınn kızlarr
kızlar hoşgeldiniz nasılsınız
dadlu anam geceler deme zaten uykum var yığılcam şimdi şuaraya
peki ondansonraki şarkıda esaretin böylesi osssuuunnn nüfen teyzeme halama askerdeki kardesime işteki kocama tuvalettki amcama doğumdaki yengeme gerdekteteki teyze oğluma armağan ediyorum oh be
düet yapıyoz
bu karı adamın bi tek o şarkısı geldi aklıma ne yapam
peki ondansonraki şarkıda esaretin böylesi osssuuunnn nüfen teyzeme halama askerdeki kardesime işteki kocama tuvalettki amcama doğumdaki yengeme gerdekteteki teyze oğluma armağan ediyorum oh be
hıh mıh kem küm
o şarkı repertuarımda yok:26:
öğren sana 2 dk suere verıyom bak tuvaleetki amcam bu sarkı olmadan mıcamıyo kendisi laz cıkarsa furur seni
hıh mıh kem küm
o şarkı repertuarımda yok:26:
günaydın burcum...sabah sabah çok ii geldin bana yaaa....konu ne allah aşkın?öğren sana 2 dk suere verıyom bak tuvaleetki amcam bu sarkı olmadan mıcamıyo kendisi laz cıkarsa furur seni
provakatörrrbu nasıl dj lik olmaz çatalları vurun masaya
öğren sana 2 dk suere verıyom bak tuvaleetki amcam bu sarkı olmadan mıcamıyo kendisi laz cıkarsa furur seni
hayrola niye üzgün bakıyon???günaydın.
provakatörrr
esaretin böylesi, esaretin böylesi, olmaz olsun öylesi
hayrola niye üzgün bakıyon???
sabah sabah, burcunun amcasını mıçtırmaya uğraşıyom. allahım ne kadar güzel bi günn
bu sarkı değellllllllllllllll yarım kalınca daha da sinirleniyo yaz googla bul bak işler kotu olacakprovakatörrr
esaretin böylesi, esaretin böylesi, olmaz olsun öylesi
kabız mı olmuş ki?ben de dünden beri kızın b.klu donlarını yıkaya yıkaya bi hal oldum....ishal olmuş!wc'ye yetişene kadar arada bi kaçtı....yetişirsede zati beni dehşete düşürdü...ufacık boyunla nerden çıkıyo o ses annamadım,klozeti çatlatcak diye korktum bi ara....sabah sabah, burcunun amcasını mıçtırmaya uğraşıyom. allahım ne kadar güzel bi günn
bizim datdlu sarkıcı oldu benden istek yaptım ama bilmiyomuşgünaydın burcum...sabah sabah çok ii geldin bana yaaa....konu ne allah aşkın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?