Ölümüne Geyik Topiği :-))

efendim, öncelikle hepinize mutlu, sağlıklı, huzur dolu fevkaldenin de fekınde bir gün dilerim.

sıradaki parçamı tüm topic halkına armağan ediyorummmm

gecelerrrrrrr, gecelerrrrrr gecelerrrrrrr
peki ondansonraki şarkıda esaretin böylesi osssuuunnn nüfen teyzeme halama askerdeki kardesime işteki kocama tuvalettki amcama doğumdaki yengeme gerdekteteki teyze oğluma armağan ediyorum oh be

peki ondansonraki şarkıda esaretin böylesi osssuuunnn nüfen teyzeme halama askerdeki kardesime işteki kocama tuvalettki amcama doğumdaki yengeme gerdekteteki teyze oğluma armağan ediyorum oh be

ayy çok hoşsun tuvaletteki amcana doğumdaki yengene gerdekteki deze oğluna benden kolbastı gelsin

düet yapıyoz

bu karı adamın bi tek o şarkısı geldi aklıma ne yapam

hıh mıh kem küm

o şarkı repertuarımda yok:26:

Son düzenleme:
oldumu mıçtımı amcan:18:
söleyebildimmi:26:

sabah sabah nerden aldım başıma bu belayıı

sabah sabah, burcunun amcasını mıçtırmaya uğraşıyom. allahım ne kadar güzel bi günn
kabız mı olmuş ki?ben de dünden beri kızın b.klu donlarını yıkaya yıkaya bi hal oldum....ishal olmuş!wc'ye yetişene kadar arada bi kaçtı....yetişirsede zati beni dehşete düşürdü...ufacık boyunla nerden çıkıyo o ses annamadım,klozeti çatlatcak diye korktum bi ara....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…