Ölümüne Geyik Topiği :-))

4 günün sonunda dün 5 dk lığına girabildim flockem sonna da yine misafirlerim geldii...

kaynanaya nolmuş kı tırık olmuşşşş ya da ötürükk de derler ha bide sürgünde var pates haşla bide bı cay kaşıgı kahveye 2 damla limon sık yuttur olmadı kolayla aspirin içir iyi geliyo
annamadım ki ne oldu...bit parmakları her yerde sonna da ağzında....battis haşladım verdim bakces artık düzelmezse götürcem dr.a....

annamadım ki ne oldu...bit parmakları her yerde sonna da ağzında....battis haşladım verdim bakces artık düzelmezse götürcem dr.a....

4 günün sonunda dün 5 dk lığına girabildim flockem sonna da yine misafirlerim geldii...

hemen dr. vaşvur..ihmal etemyin...

Flockem
Günaydın..
Hoşgeldin kelebekcim...

Parça ne güzelmiş bende size ...
Parça gönderdim hazırmısınız...

kaynanaya nolmuş kı tırık olmuşşşş ya da ötürükk de derler ha bide sürgünde var pates haşla bide bı cay kaşıgı kahveye 2 damla limon sık yuttur olmadı kolayla aspirin içir iyi geliyo
sen nerelisn kız.
dadlu seni bu topiğin kadrolu sanatcısı olarak işe alalımmı

kepelekim hoşgeldin
olur. ama çok agresifimdir habernizi olsun

hoşgeldin kelebek.

pirinç ahşlaması, soğuk suyla bal. yani balı soğuk suda karıştırcan, leblebi bunlar iyi geliyo
selam komşularr:80:
ben geldimmm yan topikten varsa bi kahvenizi içerim

hoş geldin balım. yapo benim kadrolu dinleyicimdir. ona para almayacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…