- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
haşladım canım.. bulgur pilavı da yanındaydı...sultan tavuğu haşladın mı bakemmmm
günaydınn kızlarr
annamadım ki ne oldu...bit parmakları her yerde sonna da ağzında....battis haşladım verdim bakces artık düzelmezse götürcem dr.a....kaynanaya nolmuş kı tırık olmuşşşş ya da ötürükk de derler ha bide sürgünde var pates haşla bide bı cay kaşıgı kahveye 2 damla limon sık yuttur olmadı kolayla aspirin içir iyi geliyo
evini düzenleyebilmiş miydin ki misafir geldi bi de üstüne?4 günün sonunda dün 5 dk lığına girabildim flockem sonna da yine misafirlerim geldii...
kaynanaya nolmuş kı tırık olmuşşşş ya da ötürükk de derler ha bide sürgünde var pates haşla bide bı cay kaşıgı kahveye 2 damla limon sık yuttur olmadı kolayla aspirin içir iyi geliyo
hoşgeldin gari....kayfe bol,muhabbet gani...gel hele.selam komşularr:80:
ben geldimmm yan topikten varsa bi kahvenizi içerim
annamadım ki ne oldu...bit parmakları her yerde sonna da ağzında....battis haşladım verdim bakces artık düzelmezse götürcem dr.a....
4 günün sonunda dün 5 dk lığına girabildim flockem sonna da yine misafirlerim geldii...
selam komşularr:80:
sen nerelisn kız.kaynanaya nolmuş kı tırık olmuşşşş ya da ötürükk de derler ha bide sürgünde var pates haşla bide bı cay kaşıgı kahveye 2 damla limon sık yuttur olmadı kolayla aspirin içir iyi geliyo
olur. ama çok agresifimdir habernizi olsundadlu seni bu topiğin kadrolu sanatcısı olarak işe alalımmı
kepelekim hoşgeldin
hoş geldün canımmmmmselam komşularr:80:
hoşbuldukhoşgeldin gari....kayfe bol,muhabbet gani...gel hele.
hoşgeldinbuyur
hemen dr. vaşvur..ihmal etemyin...
Flockem
Günaydın..
Hoşgeldin kelebekcim...
Parça ne güzelmiş bende size ...
Parça gönderdim hazırmısınız...
ben zonguldaklıyımmmm ama bır uzak doğulşuyla evlendımm sen nerelisinsen nerelisn kız.
olur. ama çok agresifimdir habernizi olsun
bi battisin mucizesine bakiim hele...ateş olmaz ise,bugünden itibaren de azalmazsa giderim artıkın dr.a...hemen dr. vaşvur..ihmal etemyin...
Flockem
pirinç ahşlaması, soğuk suyla bal. yani balı soğuk suda karıştırcan, leblebi bunlar iyi geliyoannamadım ki ne oldu...bit parmakları her yerde sonna da ağzında....battis haşladım verdim bakces artık düzelmezse götürcem dr.a....
selam komşularr:80:
sen nerelisn kız.
olur. ama çok agresifimdir habernizi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?