eviniz tokinin se bısey olmassss ama veli göcerin inşaatıysa çökmeye alıştır kendinikabız mı olmuş ki?ben de dünden beri kızın b.klu donlarını yıkaya yıkaya bi hal oldum....ishal olmuş!wc'ye yetişene kadar arada bi kaçtı....yetişirsede zati beni dehşete düşürdü...ufacık boyunla nerden çıkıyo o ses annamadım,klozeti çatlatcak diye korktum bi ara....
teyze oğlunun gözü kararmış karıdan başkasını ne göriyy ne duyiiyy, doğumdaki yenge çıkartacam diye bas bas bağırıiyy beni duymiyy. varsa yoksa toolettki amca.gerdekteki teyze oğlu ve doğumdaki yengeyi unutma
bu sarkı değellllllllllllllll yarım kalınca daha da sinirleniyo yaz googla bul bak işler kotu olacak
alt kata iner mi dersin klozetle birlikte?eviniz tokinin se bısey olmassss ama veli göcerin inşaatıysa çökmeye alıştır kendini
kabız mı olmuş ki?ben de dünden beri kızın b.klu donlarını yıkaya yıkaya bi hal oldum....ishal olmuş!wc'ye yetişene kadar arada bi kaçtı....yetişirsede zati beni dehşete düşürdü...ufacık boyunla nerden çıkıyo o ses annamadım,klozeti çatlatcak diye korktum bi ara....
kabız mı olmuş ki?ben de dünden beri kızın b.klu donlarını yıkaya yıkaya bi hal oldum....ishal olmuş!wc'ye yetişene kadar arada bi kaçtı....yetişirsede zati beni dehşete düşürdü...ufacık boyunla nerden çıkıyo o ses annamadım,klozeti çatlatcak diye korktum bi ara....
bizim datdlu sarkıcı oldu benden istek yaptım ama bilmiyomuş
ben sana alttan sufle vereyimmm bak yoksa kötü olcek cıkınca macam yarıda kalmısssss eger inmezse seni indirecek mişşteyze oğlunun gözü kararmış karıdan başkasını ne göriyy ne duyiiyy, doğumdaki yenge çıkartacam diye bas bas bağırıiyy beni duymiyy. varsa yoksa toolettki amca.
benim google her yeri açmıyo, yasaklı diyo , valla billaaa
teyze oğlunun gözü kararmış karıdan başkasını ne göriyy ne duyiiyy, doğumdaki yenge çıkartacam diye bas bas bağırıiyy beni duymiyy. varsa yoksa toolettki amca.
benim google her yeri açmıyo, yasaklı diyo , valla billaaa
bilmesem,ben de yetişkin birinden çıkar böylesi bi ses derdim....bi gümbürtediyo boş bulunduysam eğer,yerimden sıçrıyom 'allah!' diye....geçmiş olsun
anam dikkat böyle durumlarda çıkan sesin yan komşu yada alt komşular tarafından duyulup garip benzetmeler yapılabilme dedikodu halinde tüm mahalleye yayılabilme gibi ihtimalleri olabiyor
bence de....repertuarına dönek iisimi biz...kızına geçmi şolsun ama sabah sabah bu b.o. ? mevu pek içaçcı olmadı
evettt datdlu nerdeeeeeebence de....repertuarına dönek iisimi biz...
ben sana alttan sufle vereyimmm bak yoksa kötü olcek cıkınca macam yarıda kalmısssss eger inmezse seni indirecek mişş
haahhhhh şimdi oldu didi rahatlamışşşşşş ama gerdektekilerin sesi cukmıyııı doğumdaki teyzemm den de haber yokkk son anda yırttın dadtlu:18::18::18::18::18:
sensiz yatağımda sığıntı bedenim
yeni gittin ama şimdiden seni özledim
kokun bile daha hala üzerimde
gözlerim yolda gelişini beklerim
yüreğinin en ücra köşesiyle al beni saklaaaaa
tutsağım sana inan bana boylesi başkaaaaaa
kilidini sal uzaklara bulunmasın bir dahaaaa
esaretin böylesi makbul anlasanaaa
amucana saygılar
haahhhhh şimdi oldu didi rahatlamışşşşşş ama gerdektekilerin sesi cukmıyııı doğumdaki teyzemm den de haber yokkk son anda yırttın dadtlu
kaynanaya nolmuş kı tırık olmuşşşş ya da ötürükk de derler ha bide sürgünde var pates haşla bide bı cay kaşıgı kahveye 2 damla limon sık yuttur olmadı kolayla aspirin içir iyi geliyobilmesem,ben de yetişkin birinden çıkar böylesi bi ses derdim....bi gümbürtediyo boş bulunduysam eğer,yerimden sıçrıyom 'allah!' diye....
kelebeğim günaydın...nerdeydin dün?canlaaaaarrr
gunaydın kebelekkkkkkkkcanlaaaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?