ankaralı değil miydin kıs sen?ben zonguldaklıyımmmm ama bır uzak doğulşuyla evlendımm sen nerelisin
bak ama limonlu kahve ve aspirnli kolayı unutma ben yapyorum sıp diye iyi geliyobi battisin mucizesine bakiim hele...ateş olmaz ise,bugünden itibaren de azalmazsa giderim artıkın dr.a...
hoşgeldin kelebek.
pirinç ahşlaması, soğuk suyla bal. yani balı soğuk suda karıştırcan, leblebi bunlar iyi geliyo
hoş geldin balım. yapo benim kadrolu dinleyicimdir. ona para almayacaksınız
bak canım burda işe başladım. nezih bir ortam değilmhoşbuldukoh oh burası kalabalıkmış
sağol canımm
dikkatli yolla parça burcunun sülalesi ayağa kalkıyor sonra dadlu bin pişman oldu neler çekti bak hele
ya orda doğup buyudum ama aslen zonguldaklıyımankaralı değil miydin kıs sen?
evini düzenleyebilmiş miydin ki misafir geldi bi de üstüne?
vardiyalı sistemle çalışıyo bu tükkan...bi de hevuk'umuz var,geceleri kolaçan ediyo o da burayı...hoşbuldukoh oh burası kalabalıkmış
sağol canımm
çok şükür canım düzenledim ve düzenler düzenlemez cumadan itibaren misafir ağırlamaya başladımmm...
bu arada hoşbuldumm kızlarrr ...
kaynanaya bunların hepsini yedirirseniz sonucu düşünemiyorum
japonlardamı ötürük (pardon) diyomuş:44:ben zonguldaklıyımmmm ama bır uzak doğulşuyla evlendımm sen nerelisin
flockenin çalıştırma şartlarını duy agresifliğin kalmaz kuzu olursun kuzu
bak canım burda işe başladım. nezih bir ortam değilmi. gerçi bazı tipler çok acayip ama olsun
ya orda doğup buyudum ama aslen zonguldaklıyım
vardiyalı sistemle çalışıyo bu tükkan...bi de hevuk'umuz var,geceleri kolaçan ediyo o da burayı...
yokk nenn bunlar benim lügatım onlar nediyo bilemiyom bu arada kocam capon değelllljaponlardamı ötürük (pardon) diyomuş:44:
:93::93::93::93::93::93:
ayarını bulurum bi şekilde tuğçem....bu sefer de yapamıcak minik kaynanamız
kaynanaya bunların hepsini yedirirseniz sonucu düşünemiyorum
24 sene ankara yenimahalle ve kolejde buyudum canım sende mı ordaydınyok nan iyi iyi ben beğendim arada bende senle gelirims en şarkı sölerken ben yanda otururum
ayyyy ankaranın neresindensin canım
azcık bekleselermiş önce sen bir tadını çıkarsadın
yokk nenn bunlar benim lügatım onlar nediyo bilemiyom bu arada kocam capon değellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?