benim işimi niye baltalıyon kız?salarım herkülü bahçene patlıcan közün hayal olur bak!ben ellerim solucana kancanin ucuna takarim bagirsaklari cikar disina candan da migdesi bulanarak gider
umarım bahçemize de bööle yapmazsın rüzgargülü!
hamile olduğunu düşünmek istiyorumebemi aradim da
ben ellerim solucana kancanin ucuna takarim bagirsaklari cikar disina candan da migdesi bulanarak gider
benim işimi niye baltalıyon kız?salarım herkülü bahçene patlıcan közün hayal olur bak!
hamile olduğunu düşünmek istiyorum
gülmekten yoruldum ya of
değilsen niye ebeni arıyon,banlanmadan açıkla!daha guçlu daha guçluu yok yok hamile degilimm
değilsen niye ebeni arıyon,banlanmadan açıkla!
nedir seni gulduren solucanlara yapilan iskencemi
kız ben dibe dalıp midye çıkarıyom,onlarla tutarım balıkları.hayatımda hiç solcanla tutmadım ki!senin isi üstlenme iyi niyetin arada kaynadi gitti, bide suclu duruma düsüp kendini savunmak zorunda kaldin eh solucanlara yapilan iskencede cabasi, ama ayy bi dakka biz balikla solucanda yiyecez hemi? abooo
kız ben dibe dalıp midye çıkarıyom,onlarla tutarım balıkları.hayatımda hiç solcanla tutmadım ki!
çitten bak onu da biliyom yapılışını...taze taze yeriz gari.arkadaslar alkislar lütfenn flocke ye....
artik midyede yeriz sayende
yat gari,ben de kaçayım ufaktan ufaktan...yarın görüşürüz gene.tükkanı her sabah burcu hayal açıyor.uykum geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?