Ölümüne Geyik Topiği :-))

arkadaslar ben diyet falan yapmam hic, diyet yaparken yemegi fazla kacirmamaya dikkat ediyorum o kadar.. azcik harekette yapinca insan forma ulasiyor..bol su cok önemli..senin öyle bir sorunun yok degilmi flocke?

arkadaslar ben diyet falan yapmam hic, diyet yaparken yemegi fazla kacirmamaya dikkat ediyorum o kadar.. azcik harekette yapinca insan forma ulasiyor..bol su cok önemli..senin öyle bir sorunun yok degilmi flocke?
yok canım,diyet yapmıyom ben,bi çeşit felsefeyle sabit tutuyom kilomu...

gelirim ama ben balık tutmayı bilmem......
candan sen solucanlari oltalara takarsin, iiiiii
düsünsene baliklar oltaya takildigindaki mutlulugunu, yemeklerde bedavaya geldi kizlar

küçük şeberek kendine hayrı dokunmayan bir köpeğe tezat bi isim yakışır,herkül nasıl?
tamam bu isim isinide hallettik

ayyy ben solucana falan elleyemem...başka görev verin bana:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

nedir bu felsefeyi merak ettim, aristoteles eflatun diyeti falan mi yoksa?:26:
yok yok ööle bişey diil merak etme...bi kere yediğin hiçbirşey sana kilo yapmaz bunu bileceksin.tartıyı ortadan kaldır asla tartılma,olaya gerçekçi yaklaş.65 kg.sin diyelim ve sen 55e inmek istiyorsun,başlangıçta kendini 63 gibi düşüneceksin.belli bir süre sonra kotunun çok hafif bollaştığını fark edersin.kova bi baget de yesen,mini bi dilim ekmek de yesen beyin mideye 15-20dakkada doydum sinyali gönderir.bu sebepten tabağını gözünün doyduğu kadar doldur ama yemeğini 15-20dakkaya yay.tabağında yemek kalırsa annenin sana öğrettiklerini boşver.bırak tabakta kalsın,atcak değilsin.sar kaldır ve tekrar acıkınca yersin.iç sesini dinle.illa canın tatlı istediğinde şunu sor kendine:ben bunu gerçekten istiyor muyum yoksa maymunluk mu yapıyorum?farkı anlamazsan bir bardak su iç ve tekrar bunu kendine sor.hala canın yemek istiyorsa ye,kilo yapar diye asla düşünme ama ve yavaş ye,15 dakka kuralını hatırla.daha ayrıntılı bilgi için UZMAN TV ye bak,düşünce gücü ile zayıflamaya bak.uygulamaya geçirirsen asla kilo almazsın.

ayyy ben solucana falan elleyemem...başka görev verin bana:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ben hiç solucanla balık tutmadım kimidye içi kullanırım bi de kendiliğinden tüylü olta çeşiti var...olmadı onu kullanırsın...

harikasin, gercektende düsünceye bagli bu is

flocke artik ne derse

ben ellerim solucana kancanin ucuna takarim bagirsaklari cikar disina candan da migdesi bulanarak gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…