Ölümüne Geyik Topiği :-))

arkadaslar ben diyet falan yapmam hic, diyet yaparken yemegi fazla kacirmamaya dikkat ediyorum o kadar.. azcik harekette yapinca insan forma ulasiyor..bol su cok önemli..senin öyle bir sorunun yok degilmi flocke?

sana katiliyorum parola su ile zayiflama.
bende su ile zayifliyom cok suan senin le yakin kilolarda sayilirz.benim hedef de 58

Flock ben baligimi somon isterm onu cok seviyorum:89:

bende su ile zayifliyom cok suan senin le yakin kilolarda sayilirz.benim hedef de 58

deniz ana ne verirse elmicik,yok ööle menüden ısmarlama....

elmi benim hedefte 58, 57 civari ulasinca o kiloda kalmayi hedefliyorum..birde ben bitki caylari cok icmeye basladim, cok iyi geliyor, kesinlikle tavsiye ederim.. hani normal sularin tadi türkiyedeki bazi yerlerdeki gibi insanin ictikce icesi gelmiyor..insani tikiyor sular, o yüzden caylarda alternatif..ben dikkat ediyorum su icmedigimde hemen kilo aliyorum...birde elma diyeti falan yapanlar var...hani elma diyeti demek istemiyorum ama elma cok faydali, cokca yemek iyi gelir, yemege calisiyorum

kızlar gece vardiyasına geldim ama bu gece kimsecikler yok tükkanımızda noldu yoksa patroniçemiz gece mesailerini mi kaldırdı nerdesiniz hatunlar boşlanır mı canım hiç geyik tükkanımız

Slm saaat 3:30 şuanda gece voltaladım piri paktı buraalr Sabah serifleriniz hayrola...

çalışmaya çalışıyorum burcu hava güzel ben 4 duvar arasındayım ayağımımı sürttüm ne kapı 5 dakika kapalı durmadı sürekli birşeyler soruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…