Ölümüne Geyik Topiği :-))

fransizcada güzel dil, aslinda her dilide bileceksin....

hosgeldin candan

evet asaletin dili :97: aklima bi fikra geldi :)

Bir gun turistin biri temelle dursuna ingilizce birsey sormus onlarda anlamamis.. Sonra Almanca,fransizca,italyanca sormus yine anlamamislar.. Turist gitmis temel dursuna demiski bizimde ikinci bir dilimiz olsaydi simdi turiste yardimci olabilirdik.Dursunda;bosversene bak adam 4 dil biliyor bi derdini anlatabildimi demis

olabilir

karnımda acıkmıştı zati.....
flocke kitap çalışmaların nasıl gidiyo
az kaldı...sonnara yaklaştım.tekrar topiğe dönüp yeni yazılanları topliycam,2 haftaya kadar gönderiyom yayınevlerine...sonnası allah kerim.

ama o zaman ben kek pasta borek yapmak icin sehiremi inicem markete

hayir canim,pasta kek icin taze taze yumurtalar bahceden, 150 metre ilerde kücük bir market var, demirbas ihtiyaclar zaten mevcut... ne pastasi yapicaksin, söyle hafif güzel bisey olsun, kilo vermeye ugrasiyom ya balik közlenmis patlicanlar tavuklar gözümün önünde ucusmaya basladi bari pasta hafif olsun

.......

haftada bir kez pasta gunumuz varya ne cabuk unuttun bende diyetteyim

evimiz var ya kız!işin orda diye bahçede yatcak halin yok ya....ben balık tutuyom diye beni sandalda mı yatırcaksınız?olmadı gülüm,odaklan biraz...

evin hangi odasinda yaticam demek istedim yeni yerlestim ya eve ondan kiz

tamam pasta günüde yapalim, oldu olacak altinli olsun

candan sende pasta gününe katiliyorsun degil mi? sormama gerek yok sanirim

parolam, ufak bi de köpeğimiz olsun mu?şööle şeberek bişey kendine hayrı dokunmayan ama yabancı geldiğinde havlama kabiliyeti olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…