fransizcada güzel dil, aslinda her dilide bileceksin....
hosgeldin candan
kız seni bahçeye verdik ya!sen sebzelerden sorumlusun!ama o zaman ben kek pasta borek yapmak icin sehiremi inicem markete
fransizcada güzel dil, aslinda her dilide bileceksin....
hosgeldin candan
bende buradayimda msn de goremiyorum seni ozledim kiz
az kaldı...sonnara yaklaştım.tekrar topiğe dönüp yeni yazılanları topliycam,2 haftaya kadar gönderiyom yayınevlerine...sonnası allah kerim.olabilir
karnımda acıkmıştı zati.....
flocke kitap çalışmaların nasıl gidiyo
ya geçen benim bilgisayar kafayı yedi....bütün herşey allak bullak oldu...msnemdeki bütün kişilerde silinmiş..tabi sendeşimdi düzeldi.sen tekrar ekle istersen......
kız seni bahçeye verdik ya!sen sebzelerden sorumlusun!
evimiz var ya kız!işin orda diye bahçede yatcak halin yok ya....ben balık tutuyom diye beni sandalda mı yatırcaksınız?olmadı gülüm,odaklan biraz...ama ben nerde yaticam
ama o zaman ben kek pasta borek yapmak icin sehiremi inicem markete
az kaldı...sonnara yaklaştım.tekrar topiğe dönüp yeni yazılanları topliycam,2 haftaya kadar gönderiyom yayınevlerine...sonnası allah kerim.
evet asaletin dili :97: aklima bi fikra geldi :)
Bir gun turistin biri temelle dursuna ingilizce birsey sormus onlarda anlamamis.. Sonra Almanca,fransizca,italyanca sormus yine anlamamislar.. Turist gitmis temel dursuna demiski bizimde ikinci bir dilimiz olsaydi simdi turiste yardimci olabilirdik.Dursunda;bosversene bak adam 4 dil biliyor bi derdini anlatabildimi demis
sağol, o topicten de burdan da haber vercem zati,hem gönderdiimi hem de kabul edilirse...hayırlısı bakalım.....
hayir canim,pasta kek icin taze taze yumurtalar bahceden, 150 metre ilerde kücük bir market var, demirbas ihtiyaclar zaten mevcut... ne pastasi yapicaksin, söyle hafif güzel bisey olsun, kilo vermeye ugrasiyom ya balik közlenmis patlicanlar tavuklar gözümün önünde ucusmaya basladibari pasta hafif olsun
ama ben nerde yaticam
hayir canim,pasta kek icin taze taze yumurtalar bahceden, 150 metre ilerde kücük bir market var, demirbas ihtiyaclar zaten mevcut... ne pastasi yapicaksin, söyle hafif güzel bisey olsun, kilo vermeye ugrasiyom ya balik közlenmis patlicanlar tavuklar gözümün önünde ucusmaya basladibari pasta hafif olsun
evimiz var ya kız!işin orda diye bahçede yatcak halin yok ya....ben balık tutuyom diye beni sandalda mı yatırcaksınız?olmadı gülüm,odaklan biraz...
yer gani,seç beğen kur hayalini....evin hangi odasinda yaticam demek istedim yeni yerlestim ya eve ondan kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?