- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
ne diyim ikisinide al gıcında pirelensin ben yeni silikonlarla yenisini bulurum derim
ne diyim ikisinide al gıcında pirelensin ben yeni silikonlarla yenisini bulurum derim
kıs senın aklın kıttı accık oğrenemezsın sen yassık hastalara ve sana ögreteceklere sabır diliyommmşuan öğrenme aşamasındayım hasta kabul santral o işlerşi öğreniyorum
kıs senın aklın kıttı accık oğrenemezsın sen yassık hastalara ve sana ögreteceklere sabır diliyommm
sus kıssss sen karısmaabow burcum nettin. deme öle sweedymeminik kayramız nerde
sweedyy kız yeni arkadaşlarındanmı bahsediodun benm arkadaşlarım çok iyi derken. bende hem bize nasılsınız diyo hem benm arkadaşlarım çok iyi dio annamadım diodum
hayırlı olsun annemmm
kıs senın aklın kıttı accık oğrenemezsın sen yassık hastalara ve sana ögreteceklere sabır diliyommm
bak hala cevap veriyo buyuguneetemem ben kaçıom aranızdan
abowwwwww
ennemm yazdıklarımı gördülerde seni kovdular sandımmmm şaka yaptım nennn kusme hemensağolasın kuzum yanımda yardımcı arkadaşlarım varda onlardan bahsediyorum sizden de bahsettim
ananesinde canısıabow burcum nettin. deme öle sweedymeminik kayramız nerde
he yaf kullanmaya başlıcam inşsweedy doğrumu kısss jeton köşelimi sana balık yağı tavsiye ediyorum haaa
enemmm swedym getti yoksa yasdıklarımı baskalrı görüpte onu işten mı kovduuu nolduuu swedym şaka yaptım gelleeeelllll
cimcime bırdaha tartşırsanız malları bölüşürken hakım bey bunun memelri ben yaptırdım yarıs benim hakkımı ısterim diyomuşş
temem abla sustumbak hala cevap veriyo buyugunee
yap kız yap erkeklere öylesi yaranılır ancane sandın kız ben ev aldıktan sonra annaşma imzalatıcam beni aldadırsan elindeki tüüüüm malları bana verceksin sonra boşanmak isteosan boşan die..yani tam karar vermedim ama düşünme aşamasındaym bidaha kızdırırsa yapcam
ananesinde canısı
he yaf kullanmaya başlıcam inş
ennemm yirim onu öp minik kayramı
net ağır ilerliyo ondan geç yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?