Ölümüne Geyik Topiği :-))

geçmiş olsun canım. ya bn de çok istiyom böyle kavgadan sonra bayılmak ama yapamıyom. çok heveslenirim bayılanlaraişin ciddiyetini ortaya koyarla ama ben yapamıyom bi türlü

alemsin biliyonmu bizim halimizi görseydin özenirmiydin bilmem ben eve gelmek ble istemedim hatrlamıyım die 2 yaşında kızım okadar şok yaşamış beni öyle görünce bütün odaları gezinmiş tepinmiş ağlıya ağlıya dilinden düşmedi günlerdir anne ağliyooo ağliyooo deyip durdu

kavgaya şartlandır kendini o zaman

ben iki çocuk emziridim taş gibi

ondan sonrada kıymetim bilinmedi diyon. yok topumuza ders lazım
lennn ozaman gercekten bayılmam kı bayılmış gibi yapmış olurum gercekten bayılmak anlık bişiy bı anda kulakların tıkanıyo etrafı algılayamıyosun ugultu gibi oluyo hersey ve bır guc senı aşagıya cekiyo ondan sonarsını bilmiyosun zati film kopuyo

çocuk kısmı gerçekten kötü. aslında onların önünde olmamalı hiç ama insan patlayınca yeri ve zamanı ayarlayamıyo maalesef. ama eşin bilmiş işte kıymetini bak. seni ne kadar üzdüğünü anlamış. mahsusu yapacak halin yok ya .

ömrü hayatımda bi kere bayıldım. oğlumu doğurdum yatağa aldılar. bir ara yürüyüş için kaldırdılar o zaman bayılmışım. başka bayılmadım hiç. kaza falanda atlattık ama olmadı. iyi bişey sanırım:44:

aynen bende de öyle oluyor burcum:97: yaz geldi umarım tekrarlamaz genelde yazları hep olur tansiyondan:26:

tabıkıde cok kotu bısey değelll laaa ucuyosun ıste bıyerın acımıyokı bı an herşeyi unutyon hafifliyonnn ama tabı yer ve zaman onemli bide şaka bıyana ALLAH hastalıklardan korusun

yokkız günlerdir tutuk boyunla geziyom çocuk desen geceleri kabus görüyo ağlıyarak uyanıyo ben sinirden tabak çanak bırakmamşım elimde vardı pilav yiyodum bde heryer pirinç olmuş anlık bişeyle üzerimide çıkarmışım sen atletle dur gözümü bir açtım kaynatam evde

neyse tamam istemiyom bayılmak falan. Sanada çok geçmiş olsun canım. Gerçekten kötü olmuş. Inşallah yaşamazssın bi daha

aynen bende de öyle oluyor burcum:97: yaz geldi umarım tekrarlamaz genelde yazları hep olur tansiyondan:26:
bende de genel de yazın oluyo sıvaktan ve havasızlıktan bıde hastalık mevzuları anlatırlar ya kırık çıkık offf ozaman da ben gummm gidiyom bıkere 4-5 yasında kuzenımın parmagı kapıya sıkısmıstı demir kapıya parmağının ucu kptu hastaneye götürduk sardılar acılde yanındada ben vardım aşadı dogru tutyodu ağlamıyoda o ayrı konu kendi kednimi oyalıyom gusel gunlerimi dusunyom diyo pesss didim sonna didimki bı bakıym sunun parmagına kafamı eğdim gerisini hatrılamıym gozumu actığımda onun sedyesine beni yatırmışlardı onuda kucakalrına almşlar bana guluyodu hala taklıdımı yapar

çok hoş ya. Narin şey

bidaha olursa üzerime ev isticem boşveeeer unuttum ble şimdide kızıma unutturmaya çalışıyoz sürüntü oldu valla hergün dışarda gezdirdi dedesi kıs datlu cadu bizbi silikonlanalım füzeleri gösterince sende göstercen tamammıı aradaki 7 farkı bul dices herkese dimi gıs BURCUHAYAL

heeee ben bı yaptıyımmmm da daha sıze yus vermen tanımam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…