Ölümüne Geyik Topiği :-))

ayyy kızlar noldu. kahve istedik arkadasla. ona yapmıs o da yeni geldi he yanıma. bana kahve az var patron ister diye yapmamıslar soklardayım ve sinirliyim

ayyy kızlar noldu. kahve istedik arkadasla. ona yapmıs o da yeni geldi he yanıma. bana kahve az var patron ister diye yapmamıslar soklardayım ve sinirliyim

bugün niye herkes seninle uğraşıyor böyle sanırım çok güzel oldun ve senin için üstlerden biryerden övgü dolu sözler söylendi arkandan herkesin gard almasının başka açıklaması olamaz bence kesinlikle kıskançlık ve bu kıskançlığı körükleyen birşeyler:26:

bilemiyorum mandalinam niye iyilik yapan iyilik bulmaz yaw ne biçim bir sistemdir bu:26:

bilemiyorum mandalinam niye iyilik yapan iyilik bulmaz yaw ne biçim bir sistemdir bu:26:

two herkes iyi olsa bu dünya çekilmezdi be onların inadına sen devam et ylunda fesat olan iyilik yapmaz karşılığında ama kalbini gören bilen olur belki sen bilmezsin ama muhakkak birileri bilir karşılığını unmadığın anda alırsın

wayy mandalinama bakkk yfka yureklııı polyanan mandalınımm

neeeee aha aha aynı benim durum olmuş bu
evet burcum ya

saol mandalinam benim inşallah dediğin gibi olur

aaaa bu ne demek ayıp valla...

Haklısın Mandalin akıskanmış resmen...

musibet ilk geldiğinde sabredilirse gerçek sabır olurmuş.. canım benim şunu asla unutma rabbim sıkıntıları hep EN SEVDİĞİ kullarına verirmiş... birde insanın sinirleri bozuk olunca herşey üzerine gelir... sıkma canını herkes ne ederse kendine eder başkasına değil...

bizim bu dünyaya bir gönderilme gayemiz var.. hiç kimsenin yaptığıyla bu gayeyi unutmayalım... biz iyilik yapıcaz onlar ne yaparlarsa yapsınlar... ama şu varki bizi ezmek isteyenlerede HAYIR demeyi bileceğiz.... NE EZEN OLUCAZ NE DE EZİLEN....

Sabret tuğçem rabbim o kadar büyük ki kimsenin ettiği haksızlık kimsenin yanına kalmıyo er yada geç rabbim bunu gösteriyor yeter ki biz doğru insan olalımm...

amin inşallah kelebeğimm,çok mutsuzum bu aralar aslında. sadece kendimi zorluyorum mutlu olabilmek için inşallah atlatırım en kısa sürede

amin inşallah kelebeğimm,çok mutsuzum bu aralar aslında. sadece kendimi zorluyorum mutlu olabilmek için inşallah atlatırım en kısa sürede

hayatım sıkma kendini son mutlu olmak için gülmeye devam et...

Kahkaha at boşver... Kimse için değmez kendini üzmye... Hayat çok kısa kafaya takmaya değmez o kadar çok insan var ki...

hayatım sıkma kendini son mutlu olmak için gülmeye devam et...

Kahkaha at boşver... Kimse için değmez kendini üzmye... Hayat çok kısa kafaya takmaya değmez o kadar çok insan var ki...

doğru bitanem takmamaya çalısıcam bakalım hadi ben çıkıyorum öpüyorum çok hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…