heeee ben bı yaptıyımmmm da daha sıze yus vermen tanımambidaha olursa üzerime ev isticemboşveeeer unuttum ble şimdide kızıma unutturmaya çalışıyoz sürüntü oldu valla hergün dışarda gezdirdi dedesi kıs datlu cadu bizbi silikonlanalım füzeleri gösterince sende göstercen tamammıı aradaki 7 farkı bul dices herkese dimi gıs BURCUHAYAL
bız ıyıyıs sen napyoyon nerde işe basladıncanlar nasılsınız? ben iim arkadaşlarım çok ii
7 farka gerek yok canım tek fark yeter 31 yıllık ve doğalbidaha olursa üzerime ev isticemboşveeeer unuttum ble şimdide kızıma unutturmaya çalışıyoz sürüntü oldu valla hergün dışarda gezdirdi dedesi kıs datlu cadu bizbi silikonlanalım füzeleri gösterince sende göstercen tamammıı aradaki 7 farkı bul dices herkese Dimi gıs burcuhayal
heeee ben bı yaptıyımmmm da daha sıze yus vermen tanımam
yok kısss artık daha havalı olcammmm sızı beğenmem7 farka gerek yok canım tek fark yeter 31 yıllık ve doğal
ne memişinimi yiyecez
bız ıyıyıs sen napyoyon nerde işe basladın
yok kısss artık daha havalı olcammmm sızı beğenmem
canlar nasılsınız? ben iim arkadaşlarım çok ii
7 farka gerek yok canım tek fark yeter 31 yıllık ve doğal
abooowww 31 mi ben 31ime geldiğimde haaala taşgbi olcekler ama sen 41inde olunca bilemem ardıgın
ne memişinimi yiyecez
yok lennn ben gördüm benmkılerin eskı halı çokkk guseldı kılo verin pıssssssshiç nevar göstersen belki hiç görmedik bizde yokkk
cimcime bırdaha tartşırsanız malları bölüşürken hakım bey bunun memelri ben yaptırdım yarıs benim hakkımı ısterim diyomuşş
hayırlı olsun canım.hastanedeyim canım
hiç nevar göstersen belki hiç görmedik bizde yokkk
öhüm öhüömmm benı sızler var ettinizuvvvv silikonlar uçuracak bebeği
Uuvvv baybe
sweedym hayırlı olsun
ne iş yapıyon hastanede bakayımmmmhastanedeyim canım
cimcime bırdaha tartşırsanız malları bölüşürken hakım bey bunun memelri ben yaptırdım yarıs benim hakkımı ısterim diyomuşş
ne iş yapıyon hastanede bakayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?