kaç yasında kısn yasık yaaaa
2 yaşını doldurdu canlarımgünaydın kızlarrdatlum çok üzüldüm kaç yaşında bıdışın
enemm nereye kayboldunuz gene
oyyyy daha çüçükmüşşşş kıyamammmm2 yaşını doldurdu canlarım
bilgisayarımın başında başkası vardı.
vala kızlar şeytan diyo bas istifayı kurtul bu işkenceden.
çok minikmiş daha ama olsun zmaanla alışır annesiii... üzülme... Annaneyi yada en çok sevdiği büyüğü gitsin yanına biraz eğlensin hemen unutur. Akşam eve gidince de doya doya sarılırsın kızına ...
canlar nasılsnız?hayırlı cumalar
naber beynelcimmmmtatlı şey seninde cuman hayrolsun.
eh diyelim ya sen?
naber beynelcimmmm
ölüyom dostlar,oyyyyyyyyyy!
Pek bi fena oldum gari....
salgın varmış genem,her sene mutlaka olur ya,bu sene de es geçmedi beni....kız zati ishaldi,oğlan da hafif ateşli....benim boğaz accuk acıyodu,sanırsam boğaz enfeksyonu oldu herhalde.sabahtan beri yatıyom.ateş dünden beri 38.5in altını görmedi....kamyon çarpmış gibiyim.hayırdır canım ne oldu
ölüyom dostlar,oyyyyyyyyyy!
pek bi fena oldum gari....
salgın varmış genem,her sene mutlaka olur ya,bu sene de es geçmedi beni....kız zati ishaldi,oğlan da hafif ateşli....benim boğaz accuk acıyodu,sanırsam boğaz enfeksyonu oldu herhalde.sabahtan beri yatıyom.ateş dünden beri 38.5in altını görmedi....kamyon çarpmış gibiyim.
salgın varmış genem,her sene mutlaka olur ya,bu sene de es geçmedi beni....kız zati ishaldi,oğlan da hafif ateşli....benim boğaz accuk acıyodu,sanırsam boğaz enfeksyonu oldu herhalde.sabahtan beri yatıyom.ateş dünden beri 38.5in altını görmedi....kamyon çarpmış gibiyim.
geçmiş olsun bebeğimsalgın varmış genem,her sene mutlaka olur ya,bu sene de es geçmedi beni....kız zati ishaldi,oğlan da hafif ateşli....benim boğaz accuk acıyodu,sanırsam boğaz enfeksyonu oldu herhalde.sabahtan beri yatıyom.ateş dünden beri 38.5in altını görmedi....kamyon çarpmış gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?