Ölümüne Geyik Topiği :-))

kızlar akşama eşimin bir tanıdığının düğünü varmış bizde gidicez saçımı boyadım ben acaba fön çektirmek gerekirmi:44:

allah beterinden saklasın,geçmiş olsun.en korktuğum şeydir benim de havale...şimdi nasıl?

şimdi iyi geçici süreyle tabi ateşlendimi yne geçiriyo 5 yaşına kadar bu böyle benm psikolojiyi düşünsene elimde uyuşturucuyla geziyorum hastayken evde çantamda dolu uyuşturucu.
vallahi geçen kaynanama dedim beni kliniğe yatırın aylarca kimseyi görmek istemiyorum biraz hayata döncem ben bu dertli forumlarıda okuyamıyorum bende patlıcak gbi oluyorum

flokem termaljin ve gargara sana iyi gelir gargara çok iyi olur boğazdaki enfeksyon için evlatlarınada geçmiş olsun
sağol kriptik-can...3-5 bişey vardı evde,kokteyl yapıp duruyom onnarı....asıl fasıl hastalık bitiminden sonna başlar bende...bronşitim olduğu için en az 3 ay geceleri boğulurcasına öksürcem artık...beni asıl o düşündürüyo.

beynelminel canım ben öneriyorum evliliği hem sevdiğin hemde mantıklı olduğuna inandığın biri ile tanıştığında evlen derim

tekrar geçmiş olsun....ben de bazen başımı alıp gitmek istiyom.profilime girip bakarsan,albümde resimler görürsün...bunlar benim en sıkıntılı hallerimdeki kaçış hayallerim.
bööle konulara ben de girmiyom.ama arada tesadüf denk geliyorum,o zaman da insanlara anlam vermekte güçlük çekiyorum valla.

gördüm gördüm görmezolaydım aslı varmı acaba fake de olabilir gibi geldi bana ama budurumda bıde bana sarılarak uyumyo dıye dert yanıyo hey yaabbım nedıyım bilemedim yanı

kıs hepsi bir değil ki....sen bizimkileri örnek al boşver sen bu.......
uygun kelime bulamadım sen tamamla noktalı yerleri (yazma ama )

hahhah canım son zamanlarda evde kalma yaşım yaklaşmış olduğu için herkes kenara çekiyor bak evlilik böle şöyle diye
kısmetten öte köy yok değil mi? evde kalcam diyorum terliği/çimdiği yiyorum

gecen de orda seyı okumustum adamın karısı otelde karısını rus bı kadınla aldatmıştı bıde ogun 6-7 defa birlikte olduk sarıldık uyuduk diye itiraf etmişti

hahhah canım son zamanlarda evde kalma yaşım yaklaşmış olduğu için herkes kenara çekiyor bak evlilik böle şöyle diye
kısmetten öte köy yok değil mi? evde kalcam diyorum terliği/çimdiği yiyorum
evde kalma lafına karşıyım ben bi kere...geç evlen,adam gibi bi adamla evlen....

bakır kahve gibi loreal
ben düğüne gitmeyeli 5 yıl oldu oda kızkardeşimin düğünüydü acaba ne giysem krem keten bir takım var gömlek pantolon birde siyeh kumaş pantolon üzerine beyz buluz olurmu acaba siz yaptırıyomusunuz uzaktan tanıdığınızın düğününde saçınızı:44:

daha profil mrofil gezemedim gari bakıcam hepinizinkine aman canm 3 çocuk istordum benim neyime gurbet ellerde bide genetik bizde havale 5 yaşına kadar ben 10 sene yaşlanırım herhalde güzin aplam benim

gecen de orda seyı okumustum adamın karısı otelde karısını rus bı kadınla aldatmıştı bıde ogun 6-7 defa birlikte olduk sarıldık uyuduk diye itiraf etmişti
tarayasım geliyo böyle iğrenç insanları...burcum etme eyleme nolur!ateşim hepten tavan yaptı gari!

5 yıl sonna uyumsağlıyabilcekmisin düğüne kısssss fön cektir bence dogal bı şekilde keten takım olur diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…