sağol gulüm....geçmiş olsun bebeğim
sağol,hakketten ööle....ciğerime indi herhal,göğüsüm dolu.öksürdükçe marş basmıyo gibi ses çıkıyo...çok geçmiş olsun. şimdiki hsatalıklar tır gibi ezip geçiyo . önceden iki öksürür iki tıksırır ilaçları içer iyileşirdik. şimdi bulaştımmı kurtulmaıyo insan .
allah acil şifalar versin
hangi konu kıssssağol gulüm....
bi konuya takıldım,hepten ateşim yükseldi...bu dünyanınçivisi çıkmış gari,kıyamet yakın valla....
'kaynımın sevgilisi perişan etti bizi' diye...adam kardeşinin sevgilisinle beraber oluyomuş,yazan arkadaş hamile,ben ne etcem diye sormuyo da,onu nası bu hatundan kurtarabilirim diyo!seviyomuş gari,ailesini bozamazmış....40 oldu ateşim herhal...bu kadar kalabalık var sohbet yok hayırdır neler oluyor
flocke hangi konu o
beynelim hoşgeldin özlettin kendini
bu kadar kalabalık var sohbet yok hayırdır neler oluyor
flocke hangi konu o
beynelim hoşgeldin özlettin kendini
nası yaaaaa'kaynımın sevgilisi perişan etti bizi' diye...adam kardeşinin sevgilisinle beraber oluyomuş,yazan arkadaş hamile,ben ne etcem diye sormuyo da,onu nası bu hatundan kurtarabilirim diyo!seviyomuş gari,ailesini bozamazmış....40 oldu ateşim herhal...
amin,düne kadar iyidim yaf...accuk boğazlar kaşınıyodu o kadar.nolduysa dün akşam birden oldu...avcı tarafından uyuşturucu iğneyle yere devrilen boz ayı gibi devrildim koltuğa...cumanız hayrola kızlar ben geldim geçmiş olsun flockem hastanelerden bıktım artık vallahi hasta blem gördümmü kaldıramıyom artık allah beterinden korusun
bak hele istersen bi....makulcana bi yorum yaptım bende...zor tuttum ama kendimi yerden yere vurmamak için...nası yaaaaa
adamı geçtim gülüm,ben kadını çözemedim asıl!iğrenç bir durummm ben artık insanlarıda tanıamıyorum en iyisi hiç evlenmiceksin kimseyede bağlanmıcaksın yapmaz yapmaz 50sinde gene yapıolar ben bu adamları anlamadım
cumanız hayrola kızlar ben geldim geçmiş olsun flockem hastanelerden bıktım artık vallahi hasta blem gördümmü kaldıramıyom artık allah beterinden korusun
allah beterinden saklasın,geçmiş olsun.en korktuğum şeydir benim de havale...şimdi nasıl?benm kızda 2 ayda 3 defa havale geçirdi daha yeni iyileşti 1 hafta çocuk hastanesinde yattık vallahi isyan etmek istemiyorum sabahta ayagını incitti artık bağıra bağıra ağlayasımvar hastalıktan geçemiyoruz üst üste kaldıramadım artık böyle üzüntülü şeylerde duymak istemiyorum moralim bozuluyo
iğrenç bir durummm ben artık insanlarıda tanıamıyorum en iyisi hiç evlenmiceksin kimseyede bağlanmıcaksın yapmaz yapmaz 50sinde gene yapıolar ben bu adamları anlamadım
ne edelim tuğçem hepimiz yan yan gidiyos bugün...hastayık gari...hello kızlarfaturalara daldım bakamadım gari size. nediyonuz
adamı geçtim gülüm,ben kadını çözemedim asıl!kadın bunları banyoda basıyo,hala da seviyorum diyo...yuh diyom sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?