evde kalma lafına karşıyım ben bi kere...geç evlen,adam gibi bi adamla evlen....
saol burcum zaten kimseyi tanımıyınca otururum bir köşede ...5 yıl sonna uyumsağlıyabilcekmisin düğüne kısssssfön cektir bence dogal bı şekilde keten takım olur diyorum ben
bakır kahve gibi loreal
ben düğüne gitmeyeli 5 yıl oldu oda kızkardeşimin düğünüydü acaba ne giysem krem keten bir takım var gömlek pantolon birde siyeh kumaş pantolon üzerine beyz buluz olurmu acaba siz yaptırıyomusunuz uzaktan tanıdığınızın düğününde saçınızı:44:
bakımsız ötesiyim yav şu saç düzleştiriciden alıcam bir ara toka bile kalmamış evde ..
bende karşıyım o lafa evlenemeyip olenlerde mezardamı kalmış oluyoevde kalma lafına karşıyım ben bi kere...geç evlen,adam gibi bi adamla evlen....
geçen hafta ben kendimi ööle hissediyodum.kuaföre girdim,suratsız bi şekilde adama bakıp:'beni bişeye benzet...bu saatten sonna adriana lima olamam ama toplum tarafından onaylanmak istiyom!'dediydim de adam bana:'sen hep gel emi!'dedi gülerek. 'niye o kadar ümitsiz mi görünüyom?' dedim adam da.'dükkana neşe katıyosun o açıdan dedim.'demişti...bakımsız ötesiyim yav şu saç düzleştiriciden alıcam bir ara toka bile kalmamış evde ..
bakır kahve gibi loreal
ben düğüne gitmeyeli 5 yıl oldu oda kızkardeşimin düğünüydü acaba ne giysem krem keten bir takım var gömlek pantolon birde siyeh kumaş pantolon üzerine beyz buluz olurmu acaba siz yaptırıyomusunuz uzaktan tanıdığınızın düğününde saçınızı:44:
araştırıcam canım saol...canım ben brezilya fönüyle kurtuldum ondan daha kısa zamanda şekil alıyor rahat edersin. benden tavsiye
kıs kadın daha duzleştırıcıyı yenı keşfetmış sen brezilya fönu dıyon dur once duzleştırıcı sonna masa en son brezilya fönu var adım adım gitsin bu arada cryptipim kızmıyon dımı takılyom vallacanım ben brezilya fönüyle kurtuldum ondan daha kısa zamanda şekil alıyor rahat edersin. benden tavsiye
bakıcam canım akşama eşimde fön şu kabarık saçamı diyolardı diyotesettürlü olduğum için genelde eşarp modelleri bilirim aşkitom ama bence düz dön olabilir gbime geliyo
hiç biri senin kısmetin değilmiş o zaman....o geldiğinde çenen de tutulacak,iç sesin de yapına tümüyle aykırı konuşacak....bekle sen, boşver milleti.sana bişi itiraf edeyim mi?
ilk kez evliliği bu kadar çok duyuyorum.eskiden çok kızıp konuyu değiştirtiyordum ama sanırım biyolojik saat işlediğinden çocuk özleminden dinliyorum. ama duvarlarım o kadar kalınlaşmışki hiç kimseden elektirik alamıyorum. bu yüzden daha adamla konuşmadan 3. kişilere hayır diyorum.
geçen hafta ben kendimi ööle hissediyodum.kuaföre girdim,suratsız bi şekilde adama bakıp:'beni bişeye benzet...bu saatten sonna adriana lima olamam ama toplum tarafından onaylanmak istiyom!'dediydim de adam bana:'sen hep gel emi!'dedi gülerek. 'niye o kadar ümitsiz mi görünüyom?' dedim adam da.'dükkana neşe katıyosun o açıdan dedim.'demişti...
duz bı fon gıder bence yada hareketli hangısı yakısıyosa artık kıbar ve sade ol nasılsa samımıyetin yokmuşsaol burcum zaten kimseyi tanımıyınca otururum bir köşede ...
yyoo neden kızıymki ben kabul ediyorum zaten bakımsızlığımı sadece ağda olayını aksatmam birde duş başka bir bakım yaptığım yokkıs kadın daha duzleştırıcıyı yenı keşfetmış sen brezilya fönu dıyon dur once duzleştırıcı sonna masa en son brezilya fönu var adım adım gitsin bu arada cryptipim kızmıyon dımı takılyom valla
hiç biri senin kısmetin değilmiş o zaman....o geldiğinde çenen de tutulacak,iç sesin de yapına tümüyle aykırı konuşacak....bekle sen, boşver milleti.
araştırıcam canım saol...
evet gitmemde darılırlarmış eşim öyle dedi..duz bı fon gıder bence yada hareketli hangısı yakısıyosa artık kıbar ve sade ol nasılsa samımıyetin yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?