Ölümüne Geyik Topiği :-))

bakımsız ötesiyim yav şu saç düzleştiriciden alıcam bir ara toka bile kalmamış evde ..

evde kalma lafına karşıyım ben bi kere...geç evlen,adam gibi bi adamla evlen....

sana bişi itiraf edeyim mi?
ilk kez evliliği bu kadar çok duyuyorum.eskiden çok kızıp konuyu değiştirtiyordum ama sanırım biyolojik saat işlediğinden çocuk özleminden dinliyorum. ama duvarlarım o kadar kalınlaşmışki hiç kimseden elektirik alamıyorum. bu yüzden daha adamla konuşmadan 3. kişilere hayır diyorum.

tesettürlü olduğum için genelde eşarp modelleri bilirim aşkitom ama bence düz dön olabilir gbime geliyo

eşim takım elbise giymezse ona uyumlu olmak gerekir dimi bende doğal görünüym diye..:44:

bakımsız ötesiyim yav şu saç düzleştiriciden alıcam bir ara toka bile kalmamış evde ..
geçen hafta ben kendimi ööle hissediyodum.kuaföre girdim,suratsız bi şekilde adama bakıp:'beni bişeye benzet...bu saatten sonna adriana lima olamam ama toplum tarafından onaylanmak istiyom!'dediydim de adam bana:'sen hep gel emi!'dedi gülerek. 'niye o kadar ümitsiz mi görünüyom?' dedim adam da.'dükkana neşe katıyosun o açıdan dedim.'demişti...

dağınık topuza ne dersin?

canım ben brezilya fönüyle kurtuldum ondan daha kısa zamanda şekil alıyor rahat edersin. benden tavsiye
kıs kadın daha duzleştırıcıyı yenı keşfetmış sen brezilya fönu dıyon dur once duzleştırıcı sonna masa en son brezilya fönu var adım adım gitsin bu arada cryptipim kızmıyon dımı takılyom valla

hiç biri senin kısmetin değilmiş o zaman....o geldiğinde çenen de tutulacak,iç sesin de yapına tümüyle aykırı konuşacak....bekle sen, boşver milleti.

flockem sen gerçekten beni bile oturduğun yerden gülme krizine sokabiliyorsun. canım çok sıkıldığında bir denk gelsek diye hemencecik topiğe uğruyorum (diğer arkadaşlar alımasın sizleride seviyom)

yyoo neden kızıymki ben kabul ediyorum zaten bakımsızlığımı sadece ağda olayını aksatmam birde duş başka bir bakım yaptığım yok

twoçiiiiiiiii nerdesin gıııı arada kaçıyo bu kız neree gdior bilmem.ben bi bakınııım şu foruma biraz yalan gbi gelio bazen böyle insanların yazdıkları ama bilemedim şimdi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…