kıs bende silikon yaptırcam didimm sadce bişey mı didimkız bu turuncu kaptakimi senn kullandığın bezemi sürüyosun teninemi
burcum canm benm şifreli konuşursan accık banlanmazsın geçen memişleri konuşuyodunyaaa baaarına barına
twoçem iyimisin kısım haaaa kuzummm sıyırdın mı yoksamm:26:
nasılll kı annatben eşimi şoka sokmuştum bi ara anlatmış mıydım ???
ben eşimi şoka sokmuştum bi ara anlatmış mıydım ???
bu bitmez bizde...evlenirsin çocuk ne zaman derler.doğrursun,ikinci olmalı derler...2 yaparsın 3 olsa ii olur hani derler...dinlemican milleti hayat-can.
yok benım evde bi çam ağcı var ondan elde ediyom benkız bu turuncu kaptakimi senn kullandığın bezemi sürüyosun teninemi
burcum canm benm şifreli konuşursan accık banlanmazsın geçen memişleri konuşuyodunyaaa baaarına barına
brezilyalı hatunlarda o biçim yaneee kesşke bı bakıne olsa 1 ay brezilyalı 1 ay ukraynalı 1 ay latin matın olsak dımı
cryptik annattı ya oşekil iştetuğçem senin gebeliği konuşmuyomuydu kız bu burcu şimdi ağdanı nasıl oleyon diyom annatmıyo cahil kalalım biz böyle hep çarşı paramı veriyim dime ağdacılara onu istiyon sanki nevar annadsan
kıs bende silikon yaptırcam didimm sadce bişey mı didim
he heee,bu bi ara kıllığına victoria's secret'in defilesini açtı tv'de,beni uyuz etmek için.tepki vermedim.baktı olmuyo,fikir yürütmeye başladı,bacakları konusunda falan filan.gayet sakince şöyle dedim:'sen bunların hep böyle olduğunu düşünüyon demi?unutma ki onlar da adet görüyolar.kimisinin basuru var,pek çoğu akıntı problemi çekiyo...bazıları frijit,hepsi uyurken osuruyo...' hiç bişey demeden kanalı değiştirdi,daha da açmadı!
nasılll kı annat
kıs onun için yapan kım ben kendi forsumu dusunuyom hem senındeadam benim için dünya karması yapcaksa bende tüm top modeller kılığına girerim.
yoksam onun egosu için ne diye kendimden vazgeçim
bu sıkıntı hep sürecek mi yoksam yeni olduğun için mi sıkıntı var?
he heee,bu bi ara kıllığına victoria's secret'in defilesini açtı tv'de,beni uyuz etmek için.tepki vermedim.baktı olmuyo,fikir yürütmeye başladı,bacakları konusunda falan filan.gayet sakince şöyle dedim:'sen bunların hep böyle olduğunu düşünüyon demi?unutma ki onlar da adet görüyolar.kimisinin basuru var,pek çoğu akıntı problemi çekiyo...bazıları frijit,hepsi uyurken osuruyo...' hiç bişey demeden kanalı değiştirdi,daha da açmadı!
yok benım evde bi çam ağcı var ondan elde ediyom benben çamsakızı çoban armağını annadın mı?
yalan mı?gerçekleri gözüne soktum sadece...daha da sürdürebilirdim bunu ya,kaşınmadan değiştirdi kanalı...bayıldım süpermiş bu flockem
kıs onun için yapan kım ben kendi forsumu dusunuyom hem senındeboyun posun guzell
nası yaneee naptın kıAY sağol güzelim iyi doping oldu.
şaka maka bir yana hakikaten düşünsene kmse seni tanıyamıyor öyle bir değişim gerçi ben yapmıştım bir kere öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?