canım sirli sesu ılık ağda ve kendim alıyorum azaldı tüyler tavsiye ederim
sen benim yazıyı görmedin galibaaaahani şu turuncu kabında olanmı ben beceremiyorum ayyyyy sinir oluyorum yaaa hastayım pazara bitiyo hazırlanmam lazım ama ağdacım daha yeni geldi taa bursadan napiim kendim alıcam ama çözüm verin bana kendim nasıl alıyım yaaa:26:
annemmmmm sızın durum vahımmm kııı osaman esıne brezılya fonunu heccc acma adam brezilyalı olacan sanır
sen kesin onuda kocana yaptıryosundur
çok kolay gerek yok ev hanımısın nasılsa sıcağa yakın ılık olucak sürüp ters yöne çekiceksinhani şu turuncu kabında olanmı ben beceremiyorum ayyyyy sinir oluyorum yaaa hastayım pazara bitiyo hazırlanmam lazım ama ağdacım daha yeni geldi taa bursadan napiim kendim alıcam ama çözüm verin bana kendim nasıl alıyım yaaa:26:
muhabbet sizlerle güsel beynel-can...sabahları bişey olmazsa burdayım zati.
kadü işimi kedüm yaprımm kimselere yaptırmam cimcimemm ama burda nası anlatyım kesin 2 yıl banlanırım buarada bugun ne giydinin kontesi banlanmış 2 ay
napcan biliyon mu orda koca bulacannnn
brezilyalı hatunlarda o biçim yaneee kesşke bı bakıne olsa 1 ay brezilyalı 1 ay ukraynalı 1 ay latin matın olsak dımıhatun bide gidip yanacaksın böle bronzlaşmanın dibine vuracaksın der belkim
bu sıkıntı hep sürecek mi yoksam yeni olduğun için mi sıkıntı var?benim yeni yerimden dolayı sıkıntılıyım biliyorsun devamlı giremiyorum
onu bilmiyomm canım ya:26:
burcum niye banlanmışki:44:
twoçem iyimisin kısım haaaa kuzummm sıyırdın mı yoksamm:26:atınnn beni denizlereeee,yüzüp yüzüp geleyimmçok sıcak ya bunaldım:26:
kız bu turuncu kaptakimi senn kullandığın bezemi sürüyosun teninemi
burcum canm benm şifreli konuşursan accık banlanmazsın geçen memişleri konuşuyodunyaaa baaarına barına
beynelminel düğüne git genç kızsın süslen püslen eğlenmene bak...
ben eşimi şoka sokmuştum bi ara anlatmış mıydım ???brezilyalı hatunlarda o biçim yaneee kesşke bı bakıne olsa 1 ay brezilyalı 1 ay ukraynalı 1 ay latin matın olsak dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?