bu bitmez bizde...evlenirsin çocuk ne zaman derler.doğrursun,ikinci olmalı derler...2 yaparsın 3 olsa ii olur hani derler...dinlemican milleti hayat-can.herkes keşke böyle düşünse adamın içini yiyolar bak yaşıtların evlendi çoluğa çocuğa karıştı sen ne zaman gidiyosun daha neler neler yani
annemmmmm sızın durum vahımmm kııı osaman esıne brezılya fonunu heccc acma adam brezilyalı olacan sanırbakıcam canım akşama eşimde fön şu kabarık saçamı diyolardı diyo
saol canım dikkate alıcam..ama iyi bir yerde yaptırmak önemli sonra saçıının kalitesi bozulmasın dikkat et emi
bu bitmez bizde...evlenirsin çocuk ne zaman derler.doğrursun,ikinci olmalı derler...2 yaparsın 3 olsa ii olur hani derler...dinlemican milleti hayat-can.
yyoo neden kızıymki ben kabul ediyorum zaten bakımsızlığımı sadece ağda olayını aksatmam birde duş başka bir bakım yaptığım yok
hahh saka kaldırıyon oh beeeyyoo neden kızıymki ben kabul ediyorum zaten bakımsızlığımı sadece ağda olayını aksatmam birde duş başka bir bakım yaptığım yok
kıs kadın daha duzleştırıcıyı yenı keşfetmış sen brezilya fönu dıyon dur once duzleştırıcı sonna masa en son brezilya fönu var adım adım gitsin bu arada cryptipim kızmıyon dımı takılyom valla
zamanını da belirleyemezsin gari....hepsi kısmetinde belirli çünkü.senin elinde değil bu.ahh öyle bi insanda bi çıksa insanın karşısına hiç bekletmeden
hiç biri senin kısmetin değilmiş o zaman....o geldiğinde çenen de tutulacak,iç sesin de yapına tümüyle aykırı konuşacak....bekle sen, boşver milleti.
oohh ne güzelzamanını da belirleyemezsin gari....hepsi kısmetinde belirli çünkü.senin elinde değil bu.
Bekletmek istemezsin,zamanı olmadığı için mutlaka geçerli bi aksilik çıkar.geciktirmek istersin,zamanı geldiği için ne yaparsan yap evlenirsin.
Eşim hayatımda hiç yer almamasına rağmen,hayatıma bi meteor gibi düştü,2 ay içinde evlendim.ben bile ne olduğunu anlamadım yane...
sen kesin onuda kocana yaptıryosundurAĞDAYI DUYDUM GİTMEKTEN VAZGEÇTİMkız ağda olayını ne ediyonuz kendinizmi yoksa ağdacıyamı aldırıyonuz bi deyin hele
benimde düşüncem öyle flokem onaylanma olayıgeçen hafta ben kendimi ööle hissediyodum.kuaföre girdim,suratsız bi şekilde adama bakıp:'beni bişeye benzet...bu saatten sonna adriana lima olamam ama toplum tarafından onaylanmak istiyom!'dediydim de adam bana:'sen hep gel emi!'dedi gülerek. 'niye o kadar ümitsiz mi görünüyom?' dedim adam da.'dükkana neşe katıyosun o açıdan dedim.'demişti...
muhabbet sizlerle güsel beynel-can...sabahları bişey olmazsa burdayım zati.flockem sen gerçekten beni bile oturduğun yerden gülme krizine sokabiliyorsun. canım çok sıkıldığında bir denk gelsek diye hemencecik topiğe uğruyorum (diğer arkadaşlar alımasın sizleride seviyom)
hiç biri senin kısmetin değilmiş o zaman....o geldiğinde çenen de tutulacak,iç sesin de yapına tümüyle aykırı konuşacak....bekle sen, boşver milleti.
canım sirli sesu ılık ağda ve kendim alıyorum azaldı tüyler tavsiye ederimAĞDAYI DUYDUM GİTMEKTEN VAZGEÇTİMkız ağda olayını ne ediyonuz kendinizmi yoksa ağdacıyamı aldırıyonuz bi deyin hele
napcan biliyon mu orda koca bulacannnnhahahhah adam eve gelcek "cry'in saçları brezilya fönü postiş takılmış kılık kıyafet farklı ana benim kadını değiştirmişler diycek" bir değişim yaşamasını isterdim sona kocasının yüz halini bize anlatırdı.
bu arada ayın 24 ünde bende arkadaşımın nişanına gideceğim. ARKADAŞIM BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE ÇOK GÜZEL OLMAK İSTİYORUM AMA DÜĞÜNDÜ, NİŞANDI BU TÜR YERLERDEN DE SIKILIYORUM GİTMESEM BENİ VURUR BİLİYORUM. NAPCAM BİLMİYORUM.:26:
ahh öyle bi insanda bi çıksa insanın karşısına hiç bekletmeden
oy benım cıvcıvıme herkesler hayran zatıııımuhabbet sizlerle güsel beynel-can...sabahları bişey olmazsa burdayım zati.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?