Ölümüne Geyik Topiği :-))

herkes keşke böyle düşünse adamın içini yiyolar bak yaşıtların evlendi çoluğa çocuğa karıştı sen ne zaman gidiyosun daha neler neler yani
bu bitmez bizde...evlenirsin çocuk ne zaman derler.doğrursun,ikinci olmalı derler...2 yaparsın 3 olsa ii olur hani derler...dinlemican milleti hayat-can.

yyoo neden kızıymki ben kabul ediyorum zaten bakımsızlığımı sadece ağda olayını aksatmam birde duş başka bir bakım yaptığım yok

AĞDAYI DUYDUM GİTMEKTEN VAZGEÇTİMkız ağda olayını ne ediyonuz kendinizmi yoksa ağdacıyamı aldırıyonuz bi deyin hele

yyoo neden kızıymki ben kabul ediyorum zaten bakımsızlığımı sadece ağda olayını aksatmam birde duş başka bir bakım yaptığım yok
hahh saka kaldırıyon oh beeebazen böle espri yapınca alınanlar oluyo uzuluyom sonna bende epeydır gıtmıyom hafta sonuna bende bı gideyim de saclarım kuaför görsun bıktı benım elimden

hahahhah adam eve gelcek "cry'in saçları brezilya fönü postiş takılmış kılık kıyafet farklı ana benim kadını değiştirmişler diycek" bir değişim yaşamasını isterdim sona kocasının yüz halini bize anlatırdı.

bu arada ayın 24 ünde bende arkadaşımın nişanına gideceğim. ARKADAŞIM BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE ÇOK GÜZEL OLMAK İSTİYORUM AMA DÜĞÜNDÜ, NİŞANDI BU TÜR YERLERDEN DE SIKILIYORUM GİTMESEM BENİ VURUR BİLİYORUM. NAPCAM BİLMİYORUM.:26:

ahh öyle bi insanda bi çıksa insanın karşısına hiç bekletmeden
zamanını da belirleyemezsin gari....hepsi kısmetinde belirli çünkü.senin elinde değil bu.
bekletmek istemezsin,zamanı olmadığı için mutlaka geçerli bi aksilik çıkar.geciktirmek istersin,zamanı geldiği için ne yaparsan yap evlenirsin.
eşim hayatımda hiç yer almamasına rağmen,hayatıma bi meteor gibi düştü,2 ay içinde evlendim.ben bile ne olduğunu anlamadım yane...

oohh ne güzel

benimde düşüncem öyle flokem onaylanma olayı
sana hepimiz hayranız zati

flockem sen gerçekten beni bile oturduğun yerden gülme krizine sokabiliyorsun. canım çok sıkıldığında bir denk gelsek diye hemencecik topiğe uğruyorum (diğer arkadaşlar alımasın sizleride seviyom)
muhabbet sizlerle güsel beynel-can...sabahları bişey olmazsa burdayım zati.

AĞDAYI DUYDUM GİTMEKTEN VAZGEÇTİMkız ağda olayını ne ediyonuz kendinizmi yoksa ağdacıyamı aldırıyonuz bi deyin hele
canım sirli sesu ılık ağda ve kendim alıyorum azaldı tüyler tavsiye ederim

napcan biliyon mu orda koca bulacannnn

beynelminel düğüne git genç kızsın süslen püslen eğlenmene bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…