bugün mutfakta cinayet işledim burcum,kabakların içini oydum nı-ha-ha-ha...temammmm nereye gidiyossss ona göre hazırlanıyımm flockemmm bu arada akşama ne yemek var
kebelek genem nerelerdesin sen yaf????
:79::79:
hoşşş gedınnnnn
HEEEE senın koca o kabağı yıyecek mı hı haaaaaaaabugün mutfakta cinayet işledim burcum,kabakların içini oydum nı-ha-ha-ha...
akdenize gidiyos burcum,kap bikinini,ağustos sonuna kadar ordayıs...
HEEEE senın koca o kabağı yıyecek mı hı haaaaaaaa
temam hemen hazırlanıyom hedefımız akdenızzzzz burcu ileriiiiii:98:kocmın resmınıde alayımda oslerimmm
üstü açık arabada olsaydı bizde güneş gözlüğü büyük şapka falanbensiz akdeniz heeevala peşinize sürüklenip gelirim hasır şapkamı da alam takılam size
yimezse onu da oyarım 'karın deşen flocke'HEEEE senın koca o kabağı yıyecek mı hı haaaaaaaa
temam hemen hazırlanıyom hedefımız akdenızzzzz burcu ileriiiiii:98:kocmın resmınıde alayımda oslerimmm
üstü açık arabada olsaydı bizde güneş gözlüğü büyük şapka falan
hayda,git bikinini al...gidiyos...bende gelcem banane bende gelcem işte ...:84:
eltinin kafasına kaşık mı fırlatcez hep beraber...
sonra bi ara benimkinede fırlatak
HEEE ben hazırım bak bugunden hazırımmmm gidelimmmm dediğinde valizimi kapıp gelecemmmm bu arada ben kaçıyom kıslarrrr flockem hepiniz opüyommmyimezse onu da oyarım 'karın deşen flocke'
resmini al gari ağlama bi de plajda goncugülüm diye ama...
bekle gari birlikte çıkalım....mutfağa kaybolma vaktim geldi benim de...HEEE ben hazırım bak bugunden hazırımmmm gidelimmmm dediğinde valizimi kapıp gelecemmmm bu arada ben kaçıyom kıslarrrr flockem hepiniz opüyommm
hadı bakalımmmmmm gıdıyossssssbekle gari birlikte çıkalım....mutfağa kaybolma vaktim geldi benim de...
ben daha çıkamıyom şekerler buralardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?