Ölümüne Geyik Topiği :-))

ona çok kızgınım aynı zamanda da seviyorum tuhaf bir duygu:97: arada kaldımm boşluk var yalnız hissediyorum kendimi.bana yaptıklarını düşününce üzülüyorum ama sevmekten de vazgeçemiyorum karışığım işte

harbiden dedin mi gerzek diye hakaret devesı açmamış iyi bari

üzüldüğünü kimseye göstermemeyide öğreniceksin ileride ya da ben duygularımı bastırmayı çok iyi öğrendim.

harbiden dedin mi gerzek diye hakaret devesı açmamış iyi bari
beni bana bağırarak ikaz etmeye çalıştı ama ben uçuyodum o sıra....başka memurlar bizim çığırtmalarımız üzerine geldi ve beni ite kaka onun yanından uzaklaştırdılar.dediğim odaya tıktılar gari,sakinleşmemi söylediler.1-2 meraklı polis sordu noluyo diye annatınca artıkın direk söylemeseler de,hak vermiş olmalılar ki konuyu kapattılar eşim geldiğinde...haklıydım da ama....

yaneee böle bi taleppp olabilirmi yaaa akıl alıyomu

annemin başına gelmişti aynı mevzu aynı gün içinde istediği o belge var ya okul müdüryle halolmuyor canım milli eğitim müdürlüğünün arşivine inmen gerekiyorki bu ilçe yada il olması geçen yıl süresine göre değişiyor müdür onlara yazıyor onlar müdüre sonra sana derken eğer elden yaparsan bunları bir haftalık sinir harbi sonrası hazır olur

uuu süper laf koymuşsun sevdim bunu lazım olunca kullanabilirmiyim

benimde bu durumlarda arkamda bir dağ vardı. onu kaybedince öksüz kaldım

bizimki sadece karakolda işe yarar başka dağ olmuyor
üzülme beynelim

o konuyu başarıyorum sanırım. evde daha mutlu duruyorum artık en azından bunu her konuda yapmaya çalısıcam.
bırak gitsinnn twocum yaaa sil hayatından da msn dende kalbındeden de sölemsi kolay diyeceksın ama ben cok gözü karayım 7 senelik ilişkimi bı kalemde silmeyi bile dusunmustum yanı ole gözüm döndumu hiç düşünmem tabı ıçim acır ama cok ınattımdır ıyı bı huy değil belki ama napıyımm

niye attıydın floke merak ettim şimcik
değişik triplere giriyordu,ben senden daha iyi gelinim filan....'aman ol' tarzında yaklaşıyordum ben de...pek oralı olmuyordum.
bu,hem yerleri silerim aynı anda çay doldururup bir de yemek pişiririm triplerinde kendi çapında yarışa girip benim gamsızlığıma uyuz oldu,iş laf çarpıtmaya geldi....'tikkat et sessiz atın çiftesi pek olur!' tarzında uyarımı yaptıydım emme velakin pek önemsememiş olcek ki,yemek esnasında bi kıdım ileri gidip çocuklarımı eleştirmeye başlayınca benim bam telime bastı.çorbadan kaşığı çıkardığım gibi kafasına salladım kendine geldi.odur budur uğraşmıyo benle....

valla aslında bu sıralar melankolik olurum ama bu şekilde kaldım hayret büyük gelişme var bende

keske senin gibi olabilsem. kendimi çok zayıf hissediyorum bu ask konularında ama 1 hafta olması bile büyük basarı benim için. her sey iyi olcak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…