ben hayatım boyunca aşka inanmadım. gerçi aşıkta olmadım ama çevremde o kadar çok şahit oldumki ve belkide bunları gördüğüm için bugün evlilik bana çok uzak yaralarını gördükçe sende benim gibi olacaksın. bir farkla sevmeyi unutmadan
arızaydı....niye sen de mi yapcen?kısslaaar flockem ya nedicem sen eltinin suratuna kaşığı nıye attıydın aklıma takıldı:26:
harbiden dedin mi gerzek diye hakaret devesı açmamış iyi barikadın en son diplomamdan şüphe ediyodu,17 ağustosta yerle bir olmuş okuluma gidip müdürü bulup gerçekliğini ıspatlamamı istiyordu.bu fantastik yaklaşımını yapmaya kalkışsam bile,ben o sırada okulumdan 2.300 km uzaktaydım.ilginç olan da şu,aynı gün içinde halletmemi söyledi....tebessümle kadına yaklaşıtım ve:'siz gerzek misiniz yoksam sadece rol mü yapıyorsunuz?'dedim ve gerisi full bağırışla devam etti...
yok be benim eltim yok kı hayır vukatlardan konusunca aklıma o geldiarızaydı....niye sen de mi yapcen?
ona çok kızgınım aynı zamanda da seviyorum tuhaf bir duygu:97: arada kaldımm boşluk var yalnız hissediyorum kendimi.bana yaptıklarını düşününce üzülüyorum ama sevmekten de vazgeçemiyorum karışığım işte
beni bana bağırarak ikaz etmeye çalıştı ama ben uçuyodum o sıra....başka memurlar bizim çığırtmalarımız üzerine geldi ve beni ite kaka onun yanından uzaklaştırdılar.dediğim odaya tıktılar gari,sakinleşmemi söylediler.1-2 meraklı polis sordu noluyo diye annatınca artıkın direk söylemeseler de,hak vermiş olmalılar ki konuyu kapattılar eşim geldiğinde...haklıydım da ama....harbiden dedin mi gerzek diye hakaret devesı açmamış iyi bari
üzüldüğünü kimseye göstermemeyide öğreniceksin ileride ya da ben duygularımı bastırmayı çok iyi öğrendim.
o da iyi ha!tek vukatlari olan ben miyim kıs???yok be benim eltim yok kı hayır vukatlardan konusunca aklıma o geldi
yaneee böle bi taleppp olabilirmi yaaa akıl alıyomubeni bana bağırarak ikaz etmeye çalıştı ama ben uçuyodum o sıra....başka memurlar bizim çığırtmalarımız üzerine geldi ve beni ite kaka onun yanından uzaklaştırdılar.dediğim odaya tıktılar gari,sakinleşmemi söylediler.1-2 meraklı polis sordu noluyo diye annatınca artıkın direk söylemeseler de,hak vermiş olmalılar ki konuyu kapattılar eşim geldiğinde...haklıydım da ama....
kısslaaar flockem ya nedicem sen eltinin suratuna kaşığı nıye attıydın aklıma takıldı:26:
yok balım ya ama senınkıler ucuk seyler aklımda kalıyo bak beni aydınlat bu konuda yoksam her vukat olayında gene soracamo da iyi ha!tek vukatlari olan ben miyim kıs???
kadın en son diplomamdan şüphe ediyodu,17 ağustosta yerle bir olmuş okuluma gidip müdürü bulup gerçekliğini ıspatlamamı istiyordu.bu fantastik yaklaşımını yapmaya kalkışsam bile,ben o sırada okulumdan 2.300 km uzaktaydım.ilginç olan da şu,aynı gün içinde halletmemi söyledi....tebessümle kadına yaklaşıtım ve:'siz gerzek misiniz yoksam sadece rol mü yapıyorsunuz?'dedim ve gerisi full bağırışla devam etti...
benimde bu durumlarda arkamda bir dağ vardı. onu kaybedince öksüz kaldım
ban olmasa paylaşırdık ama
bırak gitsinnn twocum yaaa sil hayatından da msn dende kalbındeden de sölemsi kolay diyeceksın ama ben cok gözü karayım 7 senelik ilişkimi bı kalemde silmeyi bile dusunmustum yanı ole gözüm döndumu hiç düşünmem tabı ıçim acır ama cok ınattımdır ıyı bı huy değil belki ama napıyımmo konuyu başarıyorum sanırım. evde daha mutlu duruyorum artık en azındanbunu her konuda yapmaya çalısıcam.
neyiiiiiiii:26::26::26::26:ben paylaşırsam sittin sene giremem buraya
değişik triplere giriyordu,ben senden daha iyi gelinim filan....'aman ol' tarzında yaklaşıyordum ben de...pek oralı olmuyordum.
niye attıydın floke merak ettim şimcik
annemin başına gelmişti aynı mevzu aynı gün içinde istediği o belge var ya okul müdüryle halolmuyor canım milli eğitim müdürlüğünün arşivine inmen gerekiyorki bu ilçe yada il olması geçen yıl süresine göre değişiyor müdür onlara yazıyor onlar müdüre sonra sana derken eğer elden yaparsan bunları bir haftalık sinir harbi sonrası hazır olur
uuu süper laf koymuşsun sevdim bunu lazım olunca kullanabilirmiyim
bizimki sadece karakolda işe yarar başka dağ olmuyor
üzülme beynelim
bırak gitsinnn twocum yaaa sil hayatından da msn dende kalbındeden de sölemsi kolay diyeceksın ama ben cok gözü karayım 7 senelik ilişkimi bı kalemde silmeyi bile dusunmustum yanı ole gözüm döndumu hiç düşünmem tabı ıçim acır ama cok ınattımdır ıyı bı huy değil belki ama napıyımm
neyiiiiiiii:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?