iyi yapmışsın flokem ileri gitmiş oda haketmiş..değişik triplere giriyordu,ben senden daha iyi gelinim filan....'aman ol' tarzında yaklaşıyordum ben de...pek oralı olmuyordum.
bu,hem yerleri silerim aynı anda çay doldururup bir de yemek pişiririm triplerinde kendi çapında yarışa girip benim gamsızlığıma uyuz oldu,iş laf çarpıtmaya geldi....'tikkat et sessiz atın çiftesi pek olur!' tarzında uyarımı yaptıydım emme velakin pek önemsememiş olcek ki,yemek esnasında bi kıdım ileri gidip çocuklarımı eleştirmeye başlayınca benim bam telime bastı.çorbadan kaşığı çıkardığım gibi kafasına salladım kendine geldi.odur budur uğraşmıyo benle....
işte benim flockemmmmmdeğişik triplere giriyordu,ben senden daha iyi gelinim filan....'aman ol' tarzında yaklaşıyordum ben de...pek oralı olmuyordum.
bu,hem yerleri silerim aynı anda çay doldururup bir de yemek pişiririm triplerinde kendi çapında yarışa girip benim gamsızlığıma uyuz oldu,iş laf çarpıtmaya geldi....'tikkat et sessiz atın çiftesi pek olur!' tarzında uyarımı yaptıydım emme velakin pek önemsememiş olcek ki,yemek esnasında bi kıdım ileri gidip çocuklarımı eleştirmeye başlayınca benim bam telime bastı.çorbadan kaşığı çıkardığım gibi kafasına salladım kendine geldi.odur budur uğraşmıyo benle....
hhaaaa ufff uffff ben sölesen sadece banlanmam kesin tutuklanırımmmbirine çok kızdığımızda aklımızdan geçenleri
hhaaaa ufff uffff ben sölesen sadece banlanmam kesin tutuklanırımmmbirine çok kızdığımızda aklımızdan geçenleri
değişik bişey,anlaması güç bi yaratık.roller terste,kayınvalidem sessiz bi kadın, bu söylenir durur kadına...kaç kes dedim,aç ağzını şuna karşı,diğer teyselerden örnek al,bak asiye hanıma ortalığın tozunu attırıyo valla,git ders al şundan birazç...yok,kadının ağzı var dili yok.çok üzülüyo sonna bunun laflarına.dün konuştum daha.genem kalbini kırmış,bekle dedim 3 hafta sonna ordayım asılırım ben onun gırtlağına kendine gelir genem...iyi yapmışsın flokem ileri gitmiş oda haketmiş..
flokem üzüldüm kayınvalidene eltin ters biri belli..değişik bişey,anlaması güç bi yaratık.roller terste,kayınvalidem sessiz bi kadın, bu söylenir durur kadına...kaç kes dedim,aç ağzını şuna karşı,diğer teyselerden örnek al,bak asiye hanıma ortalığın tozunu attırıyo valla,git ders al şundan birazç...yok,kadının ağzı var dili yok.çok üzülüyo sonna bunun laflarına.dün konuştum daha.genem kalbini kırmış,bekle dedim 3 hafta sonna ordayım asılırım ben onun gırtlağına kendine gelir genem...
aneemmm nere gidiyon kıızzzzzz bende gelip asılem mı gırtlağınaaa bıraz stresss atmam gerekdeğişik bişey,anlaması güç bi yaratık.roller terste,kayınvalidem sessiz bi kadın, bu söylenir durur kadına...kaç kes dedim,aç ağzını şuna karşı,diğer teyselerden örnek al,bak asiye hanıma ortalığın tozunu attırıyo valla,git ders al şundan birazç...yok,kadının ağzı var dili yok.çok üzülüyo sonna bunun laflarına.dün konuştum daha.genem kalbini kırmış,bekle dedim 3 hafta sonna ordayım asılırım ben onun gırtlağına kendine gelir genem...
hhaaaa ufff uffff ben sölesen sadece banlanmam kesin tutuklanırımmm
dengesiz....ama ben de fevriyim be kriptik-can,hakkından bi ben geliyom onun.diğerleri ööölece susup ayıplıyolar onu sadece.dedim ya kibarlık ve nezaket adamına göre olmalı yoksam karşındaki kendini bi halt sanıyo.bu o cinsten işte...flokem üzüldüm kayınvalidene eltin ters biri belli..
aneemmm nere gidiyon kıızzzzzz bende gelip asılem mı gırtlağınaaa bıraz stresss atmam gerek
olur burcum gel,gündüz denize gidek,akşama da ekşın yaşıyak seninle...ne kadar tepesine vursan azdır onun gari!aneemmm nere gidiyon kıızzzzzz bende gelip asılem mı gırtlağınaaa bıraz stresss atmam gerek
ben kendım için demiştim beynelimben deliyim sanırım.
fren sistemin iyi çalışmıyor/gelişmemiş
sesiz kalsan tepene biniyorlar flokem bende senin gibi olabilseydim keşke beni çok ezdi eltim yeni evlendiğimde ama bir kaç defa tartıştık artık konuşmuyorum onunla..dengesiz....ama ben de fevriyim be kriptik-can,hakkından bi ben geliyom onun.diğerleri ööölece susup ayıplıyolar onu sadece.dedim ya kibarlık ve nezaket adamına göre olmalı yoksam karşındaki kendini bi halt sanıyo.bu o cinsten işte...
evet mazlumu getirin bannnaaaaaaaa:82:şabanın bir filmi vardı aklıma o geldi birden
temammmm nereye gidiyossss ona göre hazırlanıyımm flockemmm bu arada akşama ne yemek varolur burcum gel,gündüz denize gidek,akşama da ekşın yaşıyak seninle...ne kadar tepesine vursan azdır onun gari!
kebelek genem nerelerdesin sen yaf????ben geldiiiiimm..
hoşşş gedınnnnnben geldiiiiimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?