Ölümüne Geyik Topiği :-))

iyi yapmışsın flokem ileri gitmiş oda haketmiş..

işte benim flockemmmmm

ben yavaş tan yemek yapmaya başladım kızlar patlıcan kızartıyorum çekirdekli çıktı

iyi yapmışsın flokem ileri gitmiş oda haketmiş..
değişik bişey,anlaması güç bi yaratık.roller terste,kayınvalidem sessiz bi kadın, bu söylenir durur kadına...kaç kes dedim,aç ağzını şuna karşı,diğer teyselerden örnek al,bak asiye hanıma ortalığın tozunu attırıyo valla,git ders al şundan birazç...yok,kadının ağzı var dili yok.çok üzülüyo sonna bunun laflarına.dün konuştum daha.genem kalbini kırmış,bekle dedim 3 hafta sonna ordayım asılırım ben onun gırtlağına kendine gelir genem...

tekrar göndermişim mesajı...

Son düzenleyen: Moderatör:
flokem üzüldüm kayınvalidene eltin ters biri belli..

aneemmm nere gidiyon kıızzzzzz bende gelip asılem mı gırtlağınaaa bıraz stresss atmam gerek

flokem üzüldüm kayınvalidene eltin ters biri belli..
dengesiz....ama ben de fevriyim be kriptik-can,hakkından bi ben geliyom onun.diğerleri ööölece susup ayıplıyolar onu sadece.dedim ya kibarlık ve nezaket adamına göre olmalı yoksam karşındaki kendini bi halt sanıyo.bu o cinsten işte...

sesiz kalsan tepene biniyorlar flokem bende senin gibi olabilseydim keşke beni çok ezdi eltim yeni evlendiğimde ama bir kaç defa tartıştık artık konuşmuyorum onunla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…