diyom ya o tam bir manyaktır diye...bunu ben yapsam benimki o kınayı yedirir bana.aksi gibi enişte tam bir melek...ablan idolümdür bundan sonra
hele şu kına olayında
parolam hoş geldin...naber güzeller...
ablamın benden daha sıyrıktır,avrupa yakasından anadolu yakasına giderken köprüde bunu bi minibüs sıkıştırıyor.bu da camı aç kafayı dışarı çıkar,devamını sankim getirebilecekmiş gibi minibüs şoförünün yakın akrabalarınla ilgilen...adam acı fren yap,minibüsten in ablamın aracının kapısını aç gırtlağına yapışıp onu dışarı çıkar ve kaputun üstüne yatırıp boğazını sıkmaya başla.trafik sıkışık.kimileri cepten bu anı ölümsüzleştirir kimileri sırıtarak geçer.ablamın havasızlıktan gözleri pörtler...minibüsten ve çevreden millet yetişir adamın ellerini ablamın boğazından ayırır...ablam akıllanmış mıdır?-hayır.
enişteyle kavga eder,enişte uzatmamak için kapıyı çarpar gider.turlar döner sonna.sorun şu ki,o döndüğü vakit ablam evi terk etmiştir.sehpanın üstünde bir tutam kına bir de not:al bi tarafına yak şincik bunu!.cep kapalı arabayla bu vın!nerde allah bilir.gece olur annem rahmetli korkar,bişey oldu buna diye.kalkar karakola gider,polisin yanında ağlar,kızım kayıp diye.memur da ufakçana bişey zanneder:'Teyze ağlama buluruz kızını.kaç yaşında hele sen onu sööle.' annem ağlamaklı:'40,ama aklı 25 kabu olr mu?'der.adam:...ya traji komik aile ilişkileri...
kızlarrrr benim teyzem telefonla bilet alcak rezervasyon yatrıyo koltuk numarasını soruyo teyzem
adam
- işte 5 numara
teyzem
- ayyy daha önlerde yok mu ben arkada gidemem
adam
- abla 5 numara arkaysa 45 numara arabanın neresi oluyor?
tabi kopyoruzzzzz
birde otobüsün içinde adamın biri önlerden yer verin arkadan gidemem diye yol boyunca sölenip durdu,buna dayanamayn muvain:
- amca bu otobüsün 3 numarasıda saat 6 istanbulda olcak 40 numarasıda aynı saatte orda olcak merak ettmee dedi
diyom ya o tam bir manyaktır diye...bunu ben yapsam benimki o kınayı yedirir bana.aksi gibi enişte tam bir melek...
parolam hoş geldin...
amca artık nası bi hizmet bekliyorsa...vatandaşın biri yazın sıcağında uyumakta zorlanıyor pencereleri açmış heryer sessiz şehir uyumuş sıcak ter bir yandan yarın işe gitcek olmanın getirdiği uyku zorunluluğu adamcağız tam uyuycak sokak köpekleri hav hav kalkıp kışt hoşt yatınca yine hav hav adamcağız sabahı zor etmiş eline geçirdiği ilk devlet kurumlarından bhangisi olursa olsun telefon numarasını hemen arıyor
aynı şekilde zor uyumuşum sıcaktan sabahın köründe işe gelmişim daha çantamı asmadan telefon zır koşup açtım telefonu sinirle sabah sabah kargalarla kim bu ne oluyor diye
amca acayip sinirli hemen buraya gelin gece uyuyamadım köpeklerin seslerinden çare bulun bunlara filan arada argo kaçıyor aralıksız aynı şeyleri tekrarlıyor nefes almadan knoşuyor amcaya cevap verecek yarım nefes arası bulsam atlıycam o ama yok sonun da tam amcanın lafı bittti amca yanlış aradın diycektim ki telefonun sinyal sesi geldi yüzüme kapamış
gerçi doğru yeride aramış olsaydı adres olmadan nereye gidilecek
adreside verdi diyelim sokaklarda hayvanların ağzına tıpamı takılcak ses tellerimi alıncak ameliyatla
amca artık nası bi hizmet bekliyorsa...
ama bak diyom,enişte sakindir diye benimki olsa kınayı yedirirdi diye...sen de iyi ölç biç ona göre uygula.ablamın halleri çoktur ya...aynı öyle kavga anında benim eşimde vurdu kapıyı çıktı gitti döndüğünde evde yoktum parka çıkmıştım hep söylerdi evin üst tarafında park var güzelmiş diye hiç gitmemiştim oraya gittim eliyle koymuş gibi buldu aklımda dursun şu kına işi bende uygulamaya alayım
gel parolam, yurdumun insan profillerini inceliyos en yakınından....hosbuldum, alemsiniz kizlar inaninmoral düzeltme topigi olmus resmen
kizlar aksama insallah görüsürüz cikiyorum ben...mandalina sen adanadanmisin...ayy cook özledim adanayi
ama bak diyom,enişte sakindir diye benimki olsa kınayı yedirirdi diye...sen de iyi ölç biç ona göre uygula.ablamın halleri çoktur ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?