Ölümüne Geyik Topiği :-))

vatandaşın biri yazın sıcağında uyumakta zorlanıyor pencereleri açmış heryer sessiz şehir uyumuş sıcak ter bir yandan yarın işe gitcek olmanın getirdiği uyku zorunluluğu adamcağız tam uyuycak sokak köpekleri hav hav kalkıp kışt hoşt yatınca yine hav hav adamcağız sabahı zor etmiş eline geçirdiği ilk devlet kurumlarından bhangisi olursa olsun telefon numarasını hemen arıyor

aynı şekilde zor uyumuşum sıcaktan sabahın köründe işe gelmişim daha çantamı asmadan telefon zır koşup açtım telefonu sinirle sabah sabah kargalarla kim bu ne oluyor diye

amca acayip sinirli hemen buraya gelin gece uyuyamadım köpeklerin seslerinden çare bulun bunlara filan arada argo kaçıyor aralıksız aynı şeyleri tekrarlıyor nefes almadan knoşuyor amcaya cevap verecek yarım nefes arası bulsam atlıycam o ama yok sonun da tam amcanın lafı bittti amca yanlış aradın diycektim ki telefonun sinyal sesi geldi yüzüme kapamış

gerçi doğru yeride aramış olsaydı adres olmadan nereye gidilecek

adreside verdi diyelim sokaklarda hayvanların ağzına tıpamı takılcak ses tellerimi alıncak ameliyatla

diyom ya o tam bir manyaktır diye...bunu ben yapsam benimki o kınayı yedirir bana.aksi gibi enişte tam bir melek...

aynı öyle kavga anında benim eşimde vurdu kapıyı çıktı gitti döndüğünde evde yoktum parka çıkmıştım hep söylerdi evin üst tarafında park var güzelmiş diye hiç gitmemiştim oraya gittim eliyle koymuş gibi buldu aklımda dursun şu kına işi bende uygulamaya alayım

amca artık nası bi hizmet bekliyorsa...

ama bak diyom,enişte sakindir diye benimki olsa kınayı yedirirdi diye...sen de iyi ölç biç ona göre uygula.ablamın halleri çoktur ya...

kizlar aksama insallah görüsürüz cikiyorum ben...mandalina sen adanadanmisin...ayy cook özledim adanayi

görüşürüz o vakit, ben de gaçıyom. okula bi gitcem bakeem flocke-junoir neler etmiş, bir de öğretmenler tarafından dinleyeyim...

anllatmak istenlenle anlatılan farkılıdır

veteriner arkadaşım kısırlaştırma ameliyatı yapıyor dişi köpekler zor oluyor erkekler kolay geçiyor ameliyatı imiş cümle düştü de düştü kusura bakmayın

sabahtan beri çalışanların ameliyat masasına koyduğu köpekler hep dişi veteriner bayan çalışanların hepsi erkek en sonunda sinirlenen veteriner bahçeye çıkıp ellerinde kanlı eldivenler dua eder gibi yukarı kaldırmış vaziyette bana erkek lazım erkek getirin bana diye bağırıyor 18 erkek personel bekar bayan arkadaşa bakıp kalıyorlar

sonra ne söylediğinin farkına varan arkadaşım şok vaziyette ameliyathaneye kaçıp akşama kada çıkmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…