Ölümüne Geyik Topiği :-))

öğle arasına girmek üzereyim anem aradı pazardayım bir isteğin varmı ddi meyve canım çekiyor dedim kadıncağızda almış gelmiş gelirken işyerinin kolidorunda elinde meyve poşeti gören yurdum insanı başlamış söylenmeye tabi daha bekleriz meyve keyfi yapacaklar burada insan bekliyor hayvan bekliyor kimin umurunda halkımıza hak bu işte filandan başlayıp başladılar politikaya kadar atıp tutmaya öğle arası olmuş yemek yiycem meyve yiycem ama kapı ardın gelen seslere göre daha lafda yiycekmişim işin güzeli bekleyen kadınların işi benimle değil yan odadaki doktoru bekliyor benimle alakaları yok ama bana kayıyorlar açıp kapıyı teyze buyur beraber yiyelim gözün kaldı sanırım dedim

pansuman olmaya gelipde benim odama dalan teyzeme doğru odanın yan taraf olduğunu anlatmama rağmen ay yanlış geldim dizlerinden su çekmişlerdi şimdi bilmem ne iğnesi vuruyorlar diye hastalığını derdini anlatmaya devam etmesi üzerine teyzem ben insan doktoru değilim hayvan doktoruyum baytarım diyimce arkasına bakmadan kaçışına bayılıyorum

bisürü insanla uğraşıp laf anlatmak yorar enerjisini çeker insanın işin zor

Slm kızlar Mandalina sen veterinermisin hayatım benim danada hasta sanırsam nasıl bi tedavi uygulamam lazım deli ediyo beni

bisürü insanla uğraşıp laf anlatmak yorar enerjisini çeker insanın işin zor

asıl işimi yapamıyorum sorulardan
çarşıda yürüyorum arkadan ses aaa şu bayan şurada çalışıyor ben tanıyorum onu dönüp bakıyorum kimsin diyorum fii tarihinde bir işini yapmışım sanki akraba olmuşuz bağırıyor nasıl ben onu tanıyuorum diye hatırlamıyorum bile bir de bu yönü var

Slm kızlar Mandalina sen veterinermisin hayatım benim danada hasta sanırsam nasıl bi tedavi uygulamam lazım deli ediyo beni

hımm bu möhüm bir konu deli dana olmuş olabilir bu tedavi için bana yollaman gerek ben bbir keseyim ızgara yapayım tadına bakayım ancak öyle teşhiş ederim

yok canım veteriner değilim sol tarafımda veterinerler sağ da doktorlar köşede ben garip memur

hımm bu möhüm bir konu deli dana olmuş olabilir bu tedavi için bana yollaman gerek ben bbir keseyim ızgara yapayım tadına bakayım ancak öyle teşhiş ederim

yok canım veteriner değilim sol tarafımda veterinerler sağ da doktorlar köşede ben garip memur [/QUOTE]

HIII anladım uf hastaneler çare bulamadı bide veteriner deneyim dedim..Dişleri yok canım çektirdi agrıyan dişini gidip çektiriyo adam ya arıza arkada dişleri yok dinen kurban olmuyo yoksa çoktan mezbabaya vermiştim..Çok sinirliyim çok :84: bugün offfff

HIII anladım uf hastaneler çare bulamadı bide veteriner deneyim dedim..Dişleri yok canım çektirdi agrıyan dişini gidip çektiriyo adam ya arıza arkada dişleri yok dinen kurban olmuyo yoksa çoktan mezbabaya vermiştim..Çok sinirliyim çok :84: bugün offfff[/QUOTE

noldu hevukum

:26::26:
HIII anladım uf hastaneler çare bulamadı bide veteriner deneyim dedim..Dişleri yok canım çektirdi agrıyan dişini gidip çektiriyo adam ya arıza arkada dişleri yok dinen kurban olmuyo yoksa çoktan mezbabaya vermiştim..Çok sinirliyim çok :84: bugün offfff[/QUOTE]

hevukcummmm:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…