görüşürüz o vakit, ben de gaçıyom. okula bi gitcem bakeem flocke-junoir neler etmiş, bir de öğretmenler tarafından dinleyeyim...
burdayım azcık fikir lazım bana ilham vermeniz lazım
bu kına muhabbeti ni bende mi yapsam ama eşim uzak doğulu[/QUOT
tehlikeli olabilir
kıs sana diyom konu ne
herhangi bir konuda olabilir
azcık yoğunum pek yazamıyorum şimdi
iylik sen nasılsın
öğle arasına girmek üzereyim anem aradı pazardayım bir isteğin varmı ddi meyve canım çekiyor dedim kadıncağızda almış gelmiş gelirken işyerinin kolidorunda elinde meyve poşeti gören yurdum insanı başlamış söylenmeye tabi daha bekleriz meyve keyfi yapacaklar burada insan bekliyor hayvan bekliyor kimin umurunda halkımıza hak bu işte filandan başlayıp başladılar politikaya kadar atıp tutmaya öğle arası olmuş yemek yiycem meyve yiycem ama kapı ardın gelen seslere göre daha lafda yiycekmişim işin güzeli bekleyen kadınların işi benimle değil yan odadaki doktoru bekliyor benimle alakaları yok ama bana kayıyorlar açıp kapıyı teyze buyur beraber yiyelim gözün kaldı sanırım dedim
pansuman olmaya gelipde benim odama dalan teyzeme doğru odanın yan taraf olduğunu anlatmama rağmen ay yanlış geldim dizlerinden su çekmişlerdi şimdi bilmem ne iğnesi vuruyorlar diye hastalığını derdini anlatmaya devam etmesi üzerine teyzem ben insan doktoru değilim hayvan doktoruyum baytarım diyimce arkasına bakmadan kaçışına bayılıyorum
bisürü insanla uğraşıp laf anlatmak yorar enerjisini çeker insanın işin zor
Slm kızlar Mandalina sen veterinermisin hayatım benim danada hasta sanırsam nasıl bi tedavi uygulamam lazım deli ediyo beni
hımm bu möhüm bir konu deli dana olmuş olabilir bu tedavi için bana yollaman gerek ben bbir keseyim ızgara yapayım tadına bakayım ancak öyle teşhiş ederim
yok canım veteriner değilim sol tarafımda veterinerler sağ da doktorlar köşede ben garip memur
iyiyim bende burcu nasıl olsun işten ayrıldımda ertık evdeyim sohbete gireym dedim
hımm bu möhüm bir konu deli dana olmuş olabilir bu tedavi için bana yollaman gerek ben bbir keseyim ızgara yapayım tadına bakayım ancak öyle teşhiş ederim
yok canım veteriner değilim sol tarafımda veterinerler sağ da doktorlar köşede ben garip memur
Kızlar yaaaa nire gittiniz ben geliyorum kimse kalmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?