hımm bu möhüm bir konu deli dana olmuş olabilir bu tedavi için bana yollaman gerek ben bbir keseyim ızgara yapayım tadına bakayım ancak öyle teşhiş ederim
yok canım veteriner değilim sol tarafımda veterinerler sağ da doktorlar köşede ben garip memur
hevukcummmm nerdesinnnn
HIII anladım uf hastaneler çare bulamadı bide veteriner deneyim dedim..Dişleri yok canım çektirdi agrıyan dişini gidip çektiriyo adam ya arıza arkada dişleri yok dinen kurban olmuyo yoksa çoktan mezbabaya vermiştim..Çok sinirliyim çok :84: bugün offfff
kızlar bana dua edin burcum canım sende dua et çok heyecanlandım nasıl bir süreç olucak acaba sonunda bebegime kavuşcammı
Merana yine ben geldim
Hoş geldin hamişmisin sen rüzgar gülü NİCE İN ÇOK GÜZEL..
canım inşallah kavuşursunnnn duaarın seninle çıkıyorum ben haberlerini bekliyorum
HosbuldummYok degilimde o yolda gibiyim sankim.. Nasilsiniz ?
İyiyim çok mutluyum inşallah bende nisanda hamile olucam...Senin hakkındada hayırlısı olsun canım inşallah sende büyülü bahçe olursun bu ay
sözleşmiş gibi hepsi bi anda çıkıyo!var mı bööle bişey ya?ben arada geip kontrol ediyom tükkanımızı kimse olmayınca napiim komşu dükkanlara misafirliğe gidiyom tek başına tükkan beklemek olmuyo be flockem
NisaNurum hoş gelmişsen...slm kızlarr ben geldimm nasılsnızz
hevuk-can naberhayırlısı olsun cnm inş. rabbim miniğini veya miniklerini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin, umutlarını boşa çıkarmasın... peygamber efendimizin doğduğu ayda inşallah sende bizlere müjdeli haberler verirsin.. dualarımız senin ve senin gibi miniklerini bekleyen tüm canlarla...
ala,ala...arkamı bi dönüyom elemanlar tükkanı boşluyo peh...maaş da vermiyom ki tehdit edebileyim sizleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?