Ölümüne Geyik Topiği :-))

HIII anladım uf hastaneler çare bulamadı bide veteriner deneyim dedim..Dişleri yok canım çektirdi agrıyan dişini gidip çektiriyo adam ya arıza arkada dişleri yok dinen kurban olmuyo yoksa çoktan mezbabaya vermiştim..Çok sinirliyim çok :84: bugün offfff[/QUOTE]

ben başka şeyle karıştırdım
kusura bakma

herkese iyi akşamlar hoşçakalın

hevukcummmm nerdesinnnn

Canım burdayım..Eşim bebk için kenara koyduğum parayı harcamışş banada bankaya yatırdım diyo kızıcam diye 3 günlük izin almış senelik izinden akşama kadar kredi çıkarmaya çalışıyo yüklü bi mevla çıkarcak bu gün itiraf etti harcadım öbür ay yaptıralım kızma neolur sıkıştım harcadım diyo bide beni kandırmasıda çabası.. bugün başlıycaktım ama ben iğnelere. doktora gidicektim..Durum böyleydi canım ama Annemi aradım bilmiyordu tüp bebek yaptıracagımı kimse bilmiyo korunuyoruz sanıyo söyledim yarın parayı veriyo.. Eşimide aradım yarın bebek yapmaya gidiyorum sen gelmiyceksin dedim ben bebegime başka baba bulurum ..

ben başka şeyle karıştırdım
kusura bakma

herkese iyi akşamlar hoşçakalın[/QUOTE]

küçük danam yokki canım .. Büyük olandan var öküz daha kaba olduğu için kibar yaklaşayım dedim ... Anladım öyle algıladığını ama mahim deel..

Kızlar bana dua edin burcum canım sende dua et çok heyecanlandım nasıl bir süreç olucak acaba sonunda bebegime kavuşcammı

Son düzenleme:
hevuk-can naber hayırlısı olsun cnm inş. rabbim miniğini veya miniklerini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin, umutlarını boşa çıkarmasın... peygamber efendimizin doğduğu ayda inşallah sende bizlere müjdeli haberler verirsin.. dualarımız senin ve senin gibi miniklerini bekleyen tüm canlarla...

ala,ala...arkamı bi dönüyom elemanlar tükkanı boşluyo peh...maaş da vermiyom ki tehdit edebileyim sizleri...

ben arada geip kontrol ediyom tükkanımızı kimse olmayınca napiim komşu dükkanlara misafirliğe gidiyom tek başına tükkan beklemek olmuyo be flockem

İnşallah kelebeğim inşallah..Duaların çok güzel güzel dileklerin için teşk ederim canım

ala,ala...arkamı bi dönüyom elemanlar tükkanı boşluyo peh...maaş da vermiyom ki tehdit edebileyim sizleri...

Flocke hayatım kontrol ediyoz arada ama kimse olmuyokii eleman sayısını arttır istersen biraz sohbet yetişmiyo arka sayfalara gidiyoss...

kimsecikler yok..za kizlaarr imdaatt, benim laptobun tuslarina bisey olmus, y ile z nin yeri degismis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…