Ölümüne Geyik Topiği :-))

ciddi tedavilikmiş o yaa,fake'e de benzemiyor,yazdıklarına inanıyor gibi....eski üyemiydi,nickini hatırlıyor musun bari,biliim de ona göre yorum yazarım ileride ona,yine bi konu açtığında...

ablam dağıtır burayı kelebek...değişik bişey o yaaa....
accuk yattı şincik,ii oldu,sabahtan beri car car car....bi ara hatırlat onun maceralarını yaziim.bi yerde az annatmıştım onu....

tamam bi ara hatırlatıcamm anlatırsın artık..

canım ya dayanılacak gibi değil bende sabah okuyunca cevap yazayım dedim ama ben cevap yazana kadar konuyu kapatmışlar.. sonnada silinmiş... gerçi ii olmuş gerçekten insan okudukça şişiyo ... ayyy sinir oldum yine aklıma geldi.. bende 20 syfda bıraktım akşam okumayı çok uykum gelmişti.. walla devam etseydim şu an bende banlanmış olabilirdim heeeehee ucuz atlatmışım..

bugün garib bi gün oldu flockem hangi konuya cevap yazdıysam silindii korkuyomm gari bende bi problem mi var diyee.. sabah işte bizim kızların banlandığı konu silindi önce sonra üç harflilerle ilgili bi topic açılmış burcum dediydi ona cevap yazdım o silindi şimdide kedileri öldüren m.ny.k çocuklar varmış sinir oldum konu gene nire gitmiş ona yazdım eğer oda silinirse tmm bende problem var dicem artıkk

yok kelebeğim senden kaynaklanmıyo,hakketten garip bi gün bugün....çaşıtlı konu hangisi?neymiş derdi???

ciddi tedavilikmiş o yaa,fake'e de benzemiyor,yazdıklarına inanıyor gibi....eski üyemiydi,nickini hatırlıyor musun bari,biliim de ona göre yorum yazarım ileride ona,yine bi konu açtığında...
Yeni üyeydi adını görsem hatırlarım başka konulara da saçma şeyler yazmıştı bakayım bulabilirsem söylerim dikkatli olmak gerek.

Yeni üyeydi adını görsem hatırlarım başka konulara da saçma şeyler yazmıştı bakayım bulabilirsem söylerim dikkatli olmak gerek.
yani....aklımızda tutalım ismini de,ona göre yazarız...bu sıcakta da bi şizofrenle hiç uğraşasım yok gari...

yok ya bi derdi yok üç harflilere inanırmısınız başınıza geldimi hiç bi olay falan bide kalkmış geyik sohbeti bölümüne açmışşş...

bu arada akşamki arkadaşın nicki trust.... la başlıyodu ama gerisini hatırlayamıyomm trustbişey ama hatırlarsam sölerim yeni üyeydi zati ...

Canım senle alakası yok o tür konular açmak yasak, hakaret içeren yorumlar yazmak yasak dünkü konu zaten konu dışına çıkıp başka yöne gitmişti, bir ara konu sahibinin annesiyim diye çingenem diye biri geldi o konuyu anlattı, sabah konu sahibi geldi çingenem benim annemdir dedi, dallasa döndü, konu da mı sahteydi anlamadım.

3 harfliler üzerinden prim diyon yane...amaaaaan,bayar yaf.hiç girmemek lazım böyle şeylere,çaşıtlar kovalıyo sonna...

harbiden ha bide annesi çıkmış sonna bence konu fake değildir ama iyice zıvanadan çıkmışş kim kime ne demiş belli değiill... bide orda gamze nickli bi bayan vardı yok yabancı erkekler daha iimiş türk erkeklerinde iş yokmuş gibi laflar etti ayy nasıl sinirim bozulduuu .. iyi ki akşam erken uyumuşum dedimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…