ciddi tedavilikmiş o yaa,fake'e de benzemiyor,yazdıklarına inanıyor gibi....eski üyemiydi,nickini hatırlıyor musun bari,biliim de ona göre yorum yazarım ileride ona,yine bi konu açtığında...flocke iyi ki yoktun dün o konuda, bizi sabah 4 e kadar bilgisayar başına dikti. Konuyu anlatmışlar özetle, aynen bu şekilde oldu, şok olduk birden delirdi saldırdı bize, orada iki arkadaş ona gereken cevabı verdi şimdi banlandılar onun yüzünden, onlara diyor ki siz aynı kişisiniz iki üyelik almışsınız, biz de onları tanıyoruz uzun süredir bu forumdalar dedik, bize hepiniz aynı kişisiniz sizi şikayet edicem, oyun oynuyorsunuz site sizi parayla tutmuş bana saldırıyorsunuz, sizi dava edicem, kocam fabrikatör param var avukatımı arıcam sabah sizi mahkemeye dikicem falan dedi. Tabi bunun arasında o kadar küfür, argo, hakaret inanamazsın, ya psikolojisi bozuktu ya bizimle dalga geçti, çünkü söyledikleri o kadar anlamsız mantıksız ki, aklı başında olan kimse öyle konuşmaz. Sabah ta ceza aldı zaten ama olan bizim kızlara oldu onlar da banlandı, konu da silindi, iyi ki de silinmiş o konunun forumda olması insanın ruh sağlığını bozar merak edip okuyan olursa. Bu arada konuya 30 kişi yazıyor o tek başına cevap veriyor, sonra da diyor ki siz hepiniz aynı kişisiniz bana oyun oynanıyor, ben bir kez arkadaşlar cevap yazmayalım kötü içeriğe basalım sabah banlanır dedim, bana diyor ki insan kendine arkadaşlar der mi. İşte bu cümle bile ne kadar dengesiz olduğunu gösteriyor, ama onu kaale alıp cevap veren bizde kabahat. Bu arada ona cevap verenlerin içinde ban yemeyen bir iki kişiden biri benim, banlansaydım çok üzülürdüm çünkü her zaman dikkat ederim yazdıklarıma kimseyi kırmak üzmek istemem dikkat ederim normalde dün dayanamadım.
valla matrak ötesi bişeydir kendisi,hayatı hep arızalarla doludur...ekşınsız bi günü bile geçmez....Bir üyelik alıp konu açsın tanışmak isteriz kendisiyle.
ablam dağıtır burayı kelebek...değişik bişey o yaaa....
accuk yattı şincik,ii oldu,sabahtan beri car car car....bi ara hatırlat onun maceralarını yaziim.bi yerde az annatmıştım onu....
flocke iyi ki yoktun dün o konuda, bizi sabah 4 e kadar bilgisayar başına dikti. Konuyu anlatmışlar özetle, aynen bu şekilde oldu, şok olduk birden delirdi saldırdı bize, orada iki arkadaş ona gereken cevabı verdi şimdi banlandılar onun yüzünden, onlara diyor ki siz aynı kişisiniz iki üyelik almışsınız, biz de onları tanıyoruz uzun süredir bu forumdalar dedik, bize hepiniz aynı kişisiniz sizi şikayet edicem, oyun oynuyorsunuz site sizi parayla tutmuş bana saldırıyorsunuz, sizi dava edicem, kocam fabrikatör param var avukatımı arıcam sabah sizi mahkemeye dikicem falan dedi. Tabi bunun arasında o kadar küfür, argo, hakaret inanamazsın, ya psikolojisi bozuktu ya bizimle dalga geçti, çünkü söyledikleri o kadar anlamsız mantıksız ki, aklı başında olan kimse öyle konuşmaz. Sabah ta ceza aldı zaten ama olan bizim kızlara oldu onlar da banlandı, konu da silindi, iyi ki de silinmiş o konunun forumda olması insanın ruh sağlığını bozar merak edip okuyan olursa. Bu arada konuya 30 kişi yazıyor o tek başına cevap veriyor, sonra da diyor ki siz hepiniz aynı kişisiniz bana oyun oynanıyor, ben bir kez arkadaşlar cevap yazmayalım kötü içeriğe basalım sabah banlanır dedim, bana diyor ki insan kendine arkadaşlar der mi. İşte bu cümle bile ne kadar dengesiz olduğunu gösteriyor, ama onu kaale alıp cevap veren bizde kabahat. Bu arada ona cevap verenlerin içinde ban yemeyen bir iki kişiden biri benim, banlansaydım çok üzülürdüm çünkü her zaman dikkat ederim yazdıklarıma kimseyi kırmak üzmek istemem dikkat ederim normalde dün dayanamadım.
tamam bi ara hatırlatıcamm anlatırsın artık..
en ilginci nedir biliyomusun kelebeğim?evi terk etmeden önce sehpanın üstüne bi tutam kına bırakır,bir de enişteye not:'kına yak gidiyorum....'
tamam bi ara hatırlatıcamm anlatırsın artık..
en ilginci nedir biliyomusun kelebeğim?evi terk etmeden önce sehpanın üstüne bi tutam kına bırakır,bir de enişteye not:'kına yak gidiyorum....'
eneeemmm flockem enişte iyi sabırlıymış o zaman ben benim woodye yapcam onu allah korusun bi daha suratıma bakmaz benim ağır abimm....
çok güldüüm haa kına yakkk hee ii
kıs benimki ağzımla kuş tutsam daha kabul etmez beni...kapının eşiğini geçtiğin anda biter yemin olsun demişti bi kerem,ablamın tribini yapiim dediğimde en başta evliliğin...eneeemmm flockem enişte iyi sabırlıymış o zaman ben benim woodye yapcam onu allah korusun bi daha suratıma bakmaz benim ağır abimm....
çok güldüüm haa kına yakkk hee ii
yok kelebeğim senden kaynaklanmıyo,hakketten garip bi gün bugün....çaşıtlı konu hangisi?neymiş derdi???bugün garib bi gün oldu flockem hangi konuya cevap yazdıysam silindii korkuyomm gari bende bi problem mi var diyee.. sabah işte bizim kızların banlandığı konu silindi önce sonra üç harflilerle ilgili bi topic açılmış burcum dediydi ona cevap yazdım o silindi şimdide kedileri öldüren m.ny.k çocuklar varmış sinir oldum konu gene nire gitmiş ona yazdım eğer oda silinirse tmm bende problem var dicem artıkk
Yeni üyeydi adını görsem hatırlarım başka konulara da saçma şeyler yazmıştı bakayım bulabilirsem söylerim dikkatli olmak gerek.ciddi tedavilikmiş o yaa,fake'e de benzemiyor,yazdıklarına inanıyor gibi....eski üyemiydi,nickini hatırlıyor musun bari,biliim de ona göre yorum yazarım ileride ona,yine bi konu açtığında...
yani....aklımızda tutalım ismini de,ona göre yazarız...bu sıcakta da bi şizofrenle hiç uğraşasım yok gari...Yeni üyeydi adını görsem hatırlarım başka konulara da saçma şeyler yazmıştı bakayım bulabilirsem söylerim dikkatli olmak gerek.
kıs benimki ağzımla kuş tutsam daha kabul etmez beni...kapının eşiğini geçtiğin anda biter yemin olsun demişti bi kerem,ablamın tribini yapiim dediğimde en başta evliliğin...
aynen aynen hele bi yapgerçi bende tükürdüğümü yalayamam ya allah korusun o raddeye getirmesin rabbim kimsenin yuvasını....
evden ırak,allah kimsenin muhabbetini bozmasın kelebeğim.her evde atışmalar olur,önemli olan dur'u bilmektir....aynen aynen hele bi yapgerçi bende tükürdüğümü yalayamam ya allah korusun o raddeye getirmesin rabbim kimsenin yuvasını....
ben de tükürdüğümü yalamam.söz ağızdan bi kere çıkar derim ve ona göre adım atarım.bu yüzden gönlümden geçeni dilimde iyice bi tartar sonna söylerim...
Canım senle alakası yok o tür konular açmak yasak, hakaret içeren yorumlar yazmak yasak dünkü konu zaten konu dışına çıkıp başka yöne gitmişti, bir ara konu sahibinin annesiyim diye çingenem diye biri geldi o konuyu anlattı, sabah konu sahibi geldi çingenem benim annemdir dedi, dallasa döndü, konu da mı sahteydi anlamadım.bugün garib bi gün oldu flockem hangi konuya cevap yazdıysam silindii korkuyomm gari bende bi problem mi var diyee.. sabah işte bizim kızların banlandığı konu silindi önce sonra üç harflilerle ilgili bi topic açılmış burcum dediydi ona cevap yazdım o silindi şimdide kedileri öldüren m.ny.k çocuklar varmış sinir oldum konu gene nire gitmiş ona yazdım eğer oda silinirse tmm bende problem var dicem artıkk
koyu bi sohbet gördüm daldım selam nasılsınız
hoşgeldin ladyfujx...koyu bi sohbet gördüm daldım selam nasılsınız
3 harfliler üzerinden prim diyon yane...amaaaaan,bayar yaf.hiç girmemek lazım böyle şeylere,çaşıtlar kovalıyo sonna...yok ya bi derdi yok üç harflilere inanırmısınız başınıza geldimi hiç bi olay falan bide kalkmış geyik sohbeti bölümüne açmışşş...
bu arada akşamki arkadaşın nicki trust.... la başlıyodu ama gerisini hatırlayamıyomm trustbişey ama hatırlarsam sölerim yeni üyeydi zati ...
Canım senle alakası yok o tür konular açmak yasak, hakaret içeren yorumlar yazmak yasak dünkü konu zaten konu dışına çıkıp başka yöne gitmişti, bir ara konu sahibinin annesiyim diye çingenem diye biri geldi o konuyu anlattı, sabah konu sahibi geldi çingenem benim annemdir dedi, dallasa döndü, konu da mı sahteydi anlamadım.
lady ablam nirelerdesin yaf sen özledim ben senii görüşemiyoz artıkın ... bebiş geldimi anane oldun mu bakem artık çıtır anane....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?