ohh be pcyi kapadim actim oluyor yine ..ay öldüm korkudanbozuldu sandim...hevukum iyiyim sagol sen nasilsin....bu ne kadar lakap takmissin bana ayol ne busultanim gulüm güzel arkadasim
hevuk-can, demirbaş olarak toplandık aslında,tükkan yeni elemanlara gene de açık.sabahları muhabbet gani oluyor da,akşamları millet yoruluyor mu ne? gece vardiyasından sen sorumlusun,elinden geleni yap gari!Flocke hayatım kontrol ediyoz arada ama kimse olmuyokii eleman sayısını arttır istersen biraz sohbet yetişmiyo arka sayfalara gidiyoss...
Yakaladım seni kuşum..
hevuk-can, demirbaş olarak toplandık aslında,tükkan yeni elemanlara gene de açık.sabahları muhabbet gani oluyor da,akşamları millet yoruluyor mu ne? gece vardiyasından sen sorumlusun,elinden geleni yap gari!
öyle oldu, nasilsin hevukcan...hevuk ne demek
öyle oldu, nasilsin hevukcan...hevuk ne demek
Ama fazla tutmıycam seni ben gidiyorum çok agrım var duramıyorum hiç öpüyorum ii geceler canım..
hevuk-can, demirbaş olarak toplandık aslında,tükkan yeni elemanlara gene de açık.sabahları muhabbet gani oluyor da,akşamları millet yoruluyor mu ne? gece vardiyasından sen sorumlusun,elinden geleni yap gari!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?