Ölümüne Geyik Topiği :-))

word da normal nette yine ayni...eh 2 yasindaki cadiza verirsen olacagi budur napicam yaa

ohh be pcyi kapadim actim oluyor yine ..ay öldüm korkudanbozuldu sandim...hevukum iyiyim sagol sen nasilsin....bu ne kadar lakap takmissin bana ayol ne bu sultanim gulüm güzel arkadasim

ohh be pcyi kapadim actim oluyor yine ..ay öldüm korkudanbozuldu sandim...hevukum iyiyim sagol sen nasilsin....bu ne kadar lakap takmissin bana ayol ne bu sultanim gulüm güzel arkadasim

Güvercin resmi varya avatarında şekerim çagrışım yapıyolar sabuni de güvercin cinsi beyaz..Ondan öle oldu Abim beslerdi işe gidincede ben bakardım..Bozulmamış ama bak Benim eski pc me arkadaşın çocugu nescafe döktü kendine gelemedi bi türlü arıza verdi sürekli..dikkat etmek gerekli..

Flocke hayatım kontrol ediyoz arada ama kimse olmuyokii eleman sayısını arttır istersen biraz sohbet yetişmiyo arka sayfalara gidiyoss...
hevuk-can, demirbaş olarak toplandık aslında,tükkan yeni elemanlara gene de açık.sabahları muhabbet gani oluyor da,akşamları millet yoruluyor mu ne? gece vardiyasından sen sorumlusun,elinden geleni yap gari!

amaninn flocke resmini degistirmis..siyah beyaza gözümüz alismisti amma velakin, neyse yorum yok..
bide kendi resmi olsaydi beni fururdu

hevuk-can, demirbaş olarak toplandık aslında,tükkan yeni elemanlara gene de açık.sabahları muhabbet gani oluyor da,akşamları millet yoruluyor mu ne? gece vardiyasından sen sorumlusun,elinden geleni yap gari!

Akşam herkez meşgul oluyor sanırım.Ben hastayım bugün :94: Yarın herkezleri toplamaya çalışırım..Patroniçem

öyle oldu, nasilsin hevukcan...hevuk ne demek

Eh işte karnım agrıyo Hevuk d.kızına bizim aile büyükleri tarafından takılan bir lakap Havva adı Benimde lakabım var ama burda kullanılıyo bulamadım isim bi çok denemeden sonra bunu kabul etti site..Ben bukadar takılcagımı düşünmediğimden önemsemedim yoksa daha ii isimler olabilirdi..

Ama fazla tutmıycam seni ben gidiyorum çok agrım var duramıyorum hiç öpüyorum ii geceler canım..

gecmis olsun canim tamam iyi geceler....karnin niye agriyor ...sende kilo sorunu vardi ondanmi, tatli biseyler híc hatta ilik bol sekerli su iyi gelir, istersen balla tatlandir
:44:

kız bu avatardaki abiye kuzumu? bu espriden sonra beni kesin vurursun:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…